Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 128 024
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 305
Днес сложих Straight to Heaven By Kilian. Мъжки е, но е супер як парфюм.
Jollie, трябва задължително да се запознаеш с него, ако не го познаваш.
Страхотен парфюм е. Jollie, зарязвай арабелите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 306
Май е крайно време, да Simple Smile

# 1 307
  • Бургас/Пз
Благодаря, Денси, Босилка. Знам си аз, че като се застоя в темата и после трудно се измъквам. Денси, досега бях в блога, искам всичко 😘😘😘

Може ли да ми кажете нещо за Angel-Eau-Croisiere-2020 - няколко пъти го търся в Дъглас и все го няма точно този от 2020.Даже единият път консултантката ми показа този, който е от 2019 и твърдеше, че друг от 2020 няма
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Eau-Croisiere-2020-58960.html

# 1 308
След абсолютно на сляпо поръчано Armani because its you от Дъглас, вече е в ръцете ми. Ммммм... Много усмивки и добро настроение ще ми донесе този парфюм. Първото помирисване беше трепетно очакване и направо тръпки ми минаха пред гърба. Много, много ми хареса. Точно нещо такова си представях за пролетта. Има някаква много чиста нотка, която ми напомня на Есенс на НР, въпреки че си давам сметката, че е невъзможно, защото пирамидите нямат нищо общо. По-скоро е усещане, което съм имала като ползвах Есенс и който толкова много ми липсва. Не съжалявам, че не купих Либре Интенс, въпреки че това ми беше първоначалната идея.
Благодаря на Снежанка и Босилка за прекрасните описания, които дадоха. Имах притеснения относно ванилията в пирамидата, но слава богу изобщо не я усещам. Досега само Ковачева и Денси са ме карали до поискам даден парфюм, без дори да подозирам как мирише. И двете не са ме подвеждали никога, а ето че и сега покупката насляпо за мен се оказа УАУ. Благодаря ви, момичета Simple Smile
Привет. Добре ли се държи парфюма откъм трайност? ИАз се колебая между него и gucci bloom🙄🙄

# 1 309
  • Бургас
Без да се замислям бих си купила Gucci Bloom, това Армани because its you аз лично изобщо не го харесвам, отива ми към нещо като нищо.И по- добре тествай и двата.

# 1 310
Эа мен пък гучи буум е един от най-неприятните парфюми, които съм пробвала някога. Е, първото място ще държи эавинаги Кенэо Джънгъл (лошо ми става от него). Но Гучи блуум е иэключително остър, сух, не стерилен, но тежък и драэнещ, лишен от истинска женственост эа мен лично, да не ми се обижда никой. С Арманито няма нищо, ама нищо общо. В Гучи Блуум не усещам иэобщо блуум. Представям си го като адекватен само на шефката в ,,Дяволът носи прада"-носеща парфюм, който съэдава дистанция, прониэва и иэстудява атмосферата. Представям си го на студена жена, прикриваща иэцяло класическите си женски оръжия, эа да иэлъчва власт и в таэи си цвл е прекалила леко. :Д Представям си го на феминистка, жадна эа власт и мъжка поэиция.

Сори, но при мен понякога се получават такива интенэивни чувства. Малината на Армани е точно обратното-женственост в класическата й форма. Откровена атрактивност, мекота, свежест беэ екстремности-нито пошлост, нито стерилност. Нито жажда эа власт, нито жажда эа владетел и подчинение. :Д  Пеосто едно интелигентно присъствие, смелост да се эагатне една модерна женственост.
Като преди да съм раэбрана грешно искам да вметна, че не правя раэделение между мъжки и женски роли в обществото. Под мъжка сила и поэиция виэирам един тип иэлъчване. Също и факта, че повечето водещи поэиции са эаети эа жалост от мъже, но на някои жени става фикс идея те да са на шефския стол и са жадни да упражняват същата власт. Ако таэи интенэивна амбиция, комбинирана с феминиэъм на десета имаше мирис, эа мен щеше да е гучи блуум.

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 16:38 от snowwhite12

# 1 311
Благодаря, Денси, Босилка. Знам си аз, че като се застоя в темата и после трудно се измъквам. Денси, досега бях в блога, искам всичко 😘😘😘

Може ли да ми кажете нещо за Angel-Eau-Croisiere-2020 - няколко пъти го търся в Дъглас и все го няма точно този от 2020.Даже единият път консултантката ми показа този, който е от 2019 и твърдеше, че друг от 2020 няма
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Eau-Croisiere-2020-58960.html
Еее благодаря ти много!
Не е зареждан въобще тук Круизният Ангел от 2020 г. Той е свеж, със сладки смокини, но си има и ангелското. Много хубав парфюм, много. Аз го купих от Парфимо и ми е голямо попадение.

# 1 312
Колко е различен парфюмът за всеки..... Четейки Ви разбирам и осъзнавам колко е различно всичко.
Аз съм с две малки деца и никога не съм се замислял толкова на дълбоко.
Аз имам два парфюми ги ползвам целогодишно.... Сега научавам, че те са сезонни.... Бяха ми тежки за лятото, но не се замисля.....
Сега искам парфюм за по-топлото време, но такъв, който като вляза някъде да, се усеща, да се помни.
Искам да е цветен и женствен, леко сладък...
Затова искам вие да ми предложите, защото ги разбирате. От малък град съм и нямам опция да тествам.

# 1 313
  • Бургас
Ей, това е кофти, че нямаш опция да тестваш.Тук всеки ще ти препоръча своите любими парфюми и изобщо не е сигурно, че ще си харесаш нещо.По- добре поръчай проби и тествай на своята кожа, иначе съм убедена, че следват много разочарования с парфюми без лични проби.

# 1 314
Колко интересен прочит на Гучи Блуум.
Аз смятах че е точно обратното, дамски, малко като за по-узряла дама, а то имало и друго въздействие. Накара ме да се замисля дали не съм такава каквато описва Snowwhite12, щом го харесвам. (само се чудя, не се заяждам).
И аз не успявам да отчета Because it is you. За мен е малко обикновен, сладичък, като за тийн, леко безличен. Но явно е всеобщ любимец в което няма лошо.
SOTD: Valetina Oud Assoluto (не е оригинал, но пък ме радва на макс откакто го взех лятото)

# 1 315
Колко е различен парфюмът за всеки..... Четейки Ви разбирам и осъзнавам колко е различно всичко.
Аз съм с две малки деца и никога не съм се замислял толкова на дълбоко.
Аз имам два парфюми ги ползвам целогодишно.... Сега научавам, че те са сезонни.... Бяха ми тежки за лятото, но не се замисля.....
Сега искам парфюм за по-топлото време, но такъв, който като вляза някъде да, се усеща, да се помни.
Затова искам вие да ми предложите, защото ги разбирате. От малък град съм и нямам опция да тествам.
На всичките тези изисквания напълно отговаря Жадор Диор.

# 1 316
Колко интересен прочит на Гучи Блуум.
Аз смятах че е точно обратното, дамски, малко като за по-узряла дама, а то имало и друго въздействие. Накара ме да се замисля дали не съм такава каквато описва Snowwhite12, щом го харесвам. (само се чудя, не се заяждам).
И аз не успявам да отчета Because it is you. За мен е малко обикновен, сладичък, като за тийн, леко безличен. Но явно е всеобщ любимец в което няма лошо.
SOTD: Valetina Oud Assoluto (не е оригинал, но пък ме радва на макс откакто го взех лятото)
Лале, всеки много лично си преживява ароматите, особено ако е эарибен отдавна  по парфюми. Аэ нямам нищо против амбицията и бих каэала, че съм отгледана от майка, не само амбициоэна и властна в професията си, но и жадна эа таэи власт точно над мъже. :Д Обичам я много. Бих каэала, че тя дори не се вписва в моята представа эа жената на гучи блуум, эащото тя е И доста женствена. Гучи блуум е вече последната станция на власт с жертви эа мен лично.

Аэ бих се описала по-скоро като балансирана. Никога не бих общувала с удоволствие с мъжемраэки, не харесвам и някои феминистки теми. Аэ съм эа баланса. Никога не бих се лишила от женското си присъствие в името на кариерата. Също балансът между семейство и работа с превес на семейството е важен эа мен. Не мечтая эа шефски пост, освен ако шансът эа него  натурално не дойде при мен. :Д

Много се эадълбочих, но както каэах понякога имам силни асоциации с някои аромати.

# 1 317
  • София

Аз не съм разбирач и се доверете на опитна дама, ако ме опровергае, но ... Габриела Сабатини? 60мл е 25 лева в Нотино сега, пробвайте. Друго за което се сещам от масовите, които носят покрай мен е Армани Си.

# 1 318
  • София
Както и разлика между Allure и Allure Sensuelle. Втория не го познавам, но ме интересува по- скоро като звучене, не толкова като нотки. Кой е по- зрял, по- сладък, по- секси, по- цветен или каквото там се сетите. Simple Smile
Ами те всъщност прилики нямат. Съвсем различни аромати са. При мен Сеншуъл силно напомня лакочистител, особено в началото, а други хора са във възторг от него. Така че те съветвам да пробваш задължително, ако си решила да го придобиваш.

# 1 319
След асоциацията на Атти относно Allure sensuelle, и от мен глас за проба. Харесвам Allure sensuelle, нося го през есента основно. За мен е стилен, елегантен, парфюм за жени, не за момичета. Трябва да си любител на пачули и роза за него. Но определено мисля, че не му е сега сезона.

Общи условия

Активация на акаунт