Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 127 880
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Варна/Лондон
Момичета , чудя се коя версия на Angel Muse да поръчам edt или edp ..? Кой и по - женствен и секси ?

ЕДП, определено! Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз имам само ЕДП, и си хо харесвам, но като че ли го предпочитам в по - хладно време, един такъв уютен ми е, и за лятото го прибирам.

# 1 591
  • sofia

взех тези красоти днес от Спиди и съм потънала в тотално блаженство Relaxed
може и да ви се стори смешно, тъй като и трите не са нещо ново и невиждано, но благодарение на тази тема открих аромати, към които никога не бих посегнала.
Доста дълго време търсех само един единствен парфюм, който да отговори на всичките ми нужди...да става за всеки ден, но и да е секси и обаятелен, да става за всяко време на годината Smiley каква огромна заблуда!!!
благодаря ви!! именно заради вас колекцията ми се разразства стремглаво!!!
за Kenzo Poppy Bouquet мога да кажа, че е като сладък захарен памук с цветя, много младежки, момичешки, но не блед розов и лек..а наситен, присъствен, забелязващ се..щастлив аромат!
Eau de Rhubarbe Ecarlate Hermès пък е газирана горчива кора от грейпфрут..мнооого як! за топлото време ще е върха!
Chloe Eau de Parfum Chloé ми е доста свеж, леко безличен..някак студен страг бизнес аромат...но това е от едно фръс Smiley
вече имам около 20 бутилчета, дъно не съм видяла в последните 2-3 години...хахахах и не знам дали ще видя скоро...Smiley

# 1 592
и моята радост от днес - не се сещам какво друго бих могла да пожелая за летните жеги Grinning

пп да, да, знам, винаги ще се намери и още нещо Grinning

# 1 593
  • sofia
и моята радост от днес - не се сещам какво друго бих могла да пожелая за летните жеги Grinning

Hermes ми става все по-любим бранд! след Twilly Poivree, Kelly Caleche EDP и Rhubarbe, загледах и тези зелените, може ли да споделиш малко впечатления Simple Smile

# 1 594
Ай, този Alien Flora Futura бил голям прекрасник, не го познавах досега, голяма грешка.Май ще се окаже нова парфюмна извънземна любов.Търся от къде да си го купя чак, долавям нюанси от Аура, страхотен парфюм е.Намерих мнение на Дез, и тя го харесва доста, изказала се е много ласкаво.Two Hearts
И за мен има общо с Аура, различен от другите Извънземни. Мисля, че за пролет/лято ще бъде идеален.

Не мога да не споделя, цяла седмица нося само Musc Noir, много ми харесва.

# 1 595
пипелота, не съм ги носила достатъчно, защото и трите са съвсем скорошни придобивки, но все пак:
https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Eau-de-Pamplemousse-Rose-6064.html
фантастичен сочен грейпфрут, който е по-плътен и траен от Vetiver Pamplemousse Zara (зара-та трае 10 минути), която е дадена като първа прилика във Ф., но която харесвам повече от Eau de Pamplemousse Rose Hermès - одеколон за цитрусолюбители
https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Eau-de-Gentiane-Blanche-6063.html
горчиво начало, землисто, кара ме да мисля за влажна широколистна сенчеста гора, като гората постепенно се губи и идват цветята, но не игриви, свежи и закачливи, а плътни и захлупващи - впечатленията са от ръка, предполагам, че пръснат в косата ще бъде доста по-ефирен и ненатрапващ се, но не съм убедена, че е лесен и подходящ за сляпа поръчка
https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Eau-de-Rhubarbe-Ecarlate-35375.html
този, който вече познаваш, смятам, че е най-траен от трите

# 1 596
  • София
Днес си взех от куриера Yes I am Pink first, пръснах 2-3 пъти и ..... мъжа ми откачи 🙃😂. Някакви нечленоразделни звуци от типа на ооооооууу, мммхмммм и подобни с едни любовни погледи, много му хареса. На мен също, един сочен и жизнерадостен, секси и фриволен. Нямам търпение утре на 15 градуса / според Нова ТВ 😂/ да го разнося хубаво с 5-6 пръскания. С бяла тениска, бял Конвърс, кожено яке и рошава коса. Цената на тестера в Парфимо беше жестока!!!

# 1 597
  • Sofia
Аз дни наред със само с Rose prick Tom Ford.  Тази роза е пристрастяваща, пикантна с дървесна сладост от тонката.  Цялостното и звучене е женствено,  плътско и мръснишко. Каквото очаквах (напразно)от парфюмите на Agent provocateur гледайки рекламите им.

Скрит текст:

# 1 598
  • Варна/Лондон
И аз му се каня на Yes I am Pink first, но се дваумя между него и първообраза Yes I am. Някой да сподели ако му се занимава, че само леко побутване ми трябва. 😁

# 1 599
И аз му се каня на Yes I am Pink first, но се дваумя между него и първообраза Yes I am. Някой да сподели ако му се занимава, че само леко побутване ми трябва. 😁
+1

И аз се интересувам от тази серия ако някой може да сподели впечатления Hug

# 1 600
Кейт Мос пък е една мръсница, мани-мани! 😀 По-скоро има излъчване на хероиново джънки.

Всички придобивате, аз пък махам. Разкарах цели 5 парфюма наведнъж и съм мега щастлива! 🤩
Всички разни, как им викахте, секси хитачки, от които мъже се припотяват и си кънат ризите в неконтролируем екстаз при вдишването им - Нощни скандали, Ла бел-и, Флауърбомбени Нектари и т.н., заминаха.
"Моят секс" така или иначе никога не е мирисал на шербети.

Стига толкова. Време е за нещо ново, а за да му се даде път, трябва да се отърва от старото. За баланс. 🧘🏼‍♂️

# 1 601
  • София
Ако за побутване се брои 33 лв за 50 мл тестер, значи побут 🙃😜. Не съм тествала Yes I Am, само фланкъра.

# 1 602
+1

И аз се интересувам от тази серия ако някой може да сподели впечатления Hug

Аз имам и харесвам много първия, Pink не го познавам. Първия Yes I am ми е в една категория с Bonbon и Flowerbomb Midnight, тоест харесвам! Сочен, сладък и жизнерадостен, плодчетата са много приятни.
Пробвах онзи ден Yes I am glamorous, той не ми хареса, твърде обикновен ми се стори (което на фона на самия Yes I am, който също не е мега иновативен, е голямо "постижение", безсмислен рилийз)

# 1 603
Този месец наруших ембаргото, и попълних постоянното присъствие на спряния The Beat EdP х2, за да има. Cavalli потретвам, и не е отворен още, а "слепият" Alien ми напълни душата. Много близък е до Essence Absolue, побъркваща е тази ванилия. ❤🤩
Body EdT исках за пролетта от 100 години.

# 1 604
  • София

Веднага се притичам на помощ с предложение:
Скрит текст:
(зелено кискащо се човече)

Общи условия

Активация на акаунт