Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 127 945
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Чукарландия
Macadamia, това с трайността ме изуми? И лек?
Плътен, сочен аромат е при мен! Цял ден ухае на кожа, в косата ми е до измиване. 🌺
Да не си попаднала на менте?

# 1 666
Плътен, сочен аромат е при мен! Цял ден ухае на кожа, в косата ми е до измиване. 🌺
Елинор и менте ? Всичко си му е Ок- от кадифената кутия до помпозното шише .... Вероятно така го усещам защото напоследък нося доста мощни аромати / Baccarat, Naxos, Oud Satin Mood Extrait, Delina Exclusif.....:/

# 1 667
  • Germany
Бел, няма смисъл... Confused

macadamia, благодаря че сподели впечатлието си, и честита успешна размяна, дано няма още разочаровани.

Парфюм за деня е днешната ми придобивка

# 1 668
Аз нахлуван с питане. Обожавам Insolence, имала съм и EDP,  и ЕDT, и стари, и нови бутилки, най на сърце ми лежи EDT в старото бутилче. Чета сега обаче, че бил спрян или ще го спират, а аз трудно преживявам разделите с любимци, затова ми скимна, че може да си насоча вниманието към нещо друго още отсега, докато го имам. Та да си питам - има ли подобни аромати? Умирам си за виолетка, но точно тази - бонбонената. Гледах във fragrantica, но трудно ще се ориентирам кой какъв е, а сега няма как и да се пробва.. Cry
споделям мнението Ви за инсоленс, затова си позволявам да Ви пиша за нещо, на което попаднах при размяна с приятелка и което без да подозирам ми се развива подобно на инсоленс, имаше ги в нотино, момент да видя името точно: https://www.fragrantica.com/perfume/Jeanne-en-Provence/Iris-Neroli-57543.html не е заместител, но утешава:), силно се надявам това за прекратяването да е фейк

# 1 669
  • Бургас/Пз
Ковачева, страхотно изглежда, чакам с нетърпение да разкажеш Simple Smile

Може ли идея за дамски парфюм, който не е цветен, или поне бели цветя да няма, да не е плодов, ако може и ванилия да няма, да има лек унисекс привкус, по възможност с прилична трайност и приличен шлейф. Дамата е на 40. Любимият й парфюм е Velvet ochrid TF, но сега иска нещо по възможност коренно различно. Понеже преди години, аз й подарих ТФ, абсолютно насляпо /просто го помирисах и незнайно как ми се появи тя в съзнанието, подарих го и се оказа любимият й парфюм няколко години вече, като го подновява постоянно/ и сега иска пак парфюм 😂

# 1 670
Номад Клое.

# 1 671
Ковачева, страхотно изглежда, чакам с нетърпение да разкажеш Simple Smile

Може ли идея за дамски парфюм, който не е цветен, или поне бели цветя да няма, да не е плодов, ако може и ванилия да няма, да има лек унисекс привкус, по възможност с прилична трайност и приличен шлейф. Дамата е на 40. Любимият й парфюм е Velvet ochrid TF, но сега иска нещо по възможност коренно различно. Понеже преди години, аз й подарих ТФ, абсолютно насляпо /просто го помирисах и незнайно как ми се появи тя в съзнанието, подарих го и се оказа любимият й парфюм няколко години вече, като го подновява постоянно/ и сега иска пак парфюм 😂
щом ще е различно и с горните характеристики - bottega veneta:heart_eyes:, също и aoud orchid Mancera,

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 23:43 от Dorry88

# 1 672
Много ще ми е интересно наистина да подскаже някой за бонбонено-виолетков парфюм... Но, Инсоленса не ми е свежа бонбонена виолетка, наистина има някаква прилика с Флора Футура, но при Флората ароматът е по-окръглен, по-мек.

# 1 673
Eau Parfumee au The Bleu Bvlgari  ако може го пробвайте. За мен беше точно бонбони виолетки и побързах да го разменя. Дамата, която го получи, каза, че не открива никаква виолетка Grinning

# 1 674
Eau Parfumee au The Bleu Bvlgari  ако може го пробвайте. За мен беше точно бонбони виолетки и побързах да го разменя. Дамата, която го получи, каза, че не открива никаква виолетка Grinning
бонбонен ирис е, такъв е и eternity intense, наистина създава впечатление и за виолетки, но е далеч от инсоленс; сега заради вас извадих и пръснах от този Provence, след 10 минути отива в инсоленс:)

# 1 675
И аз не откривам никакви виолетки в синия чай. Той си е лавандула отвсякъде, просто не бръснарска.

# 1 676
Dorry88, благодаря! При първа възможност ще пробвам. И аз силно се надявам да не е вярно, ама интересното е, че наистина изчезна, където го има пък е с доста завишена цена, предвид тези, на които съм го взимала преди. Rolling Eyes И други виолетки съм пробвала/имала, но тц.. не са за мен - Molinard Violette, Gucci Guilty Love Edition, затова казвам, че си търся точно бонбонестата виолетка. Thinking

# 1 677
  • Sofia

Особено edT варианта. Там липсва бръснарската нотка, но не е сладък, не е обикновен, свеж е и в същото време плътен. На всичкото отгоре с чудесна трайност!

# 1 678
  • The Evergreen State

Може ли идея за дамски парфюм, който не е цветен, или поне бели цветя да няма, да не е плодов, ако може и ванилия да няма, да има лек унисекс привкус, по възможност с прилична трайност и приличен шлейф.

То остава че търсите дървесен или подправков, други видове парфюми не се сещам да има. Такъв е Chanel Coco Noir например.
Алдехидите са цветни но не са белоцветни, пак за Шанел се сещам, 5цата или Коко.

За свежа виолетка се сещам за Chacharel Promesse но мисля че отдавна го няма за съжаление.

# 1 679
Вчера пристигна и моя versace bright crystal absolut. Фъснах се плахо само 2 пъти зад ушите. Ии харесах го. Притеснявах се да не ме отблъсне. Обаче ще го нося с удоволствие.
В този ред на мисли, вие по колко пъти се пръскате? Врат, китки, а по дрехи?

Вие как ползвате върху дрехите?
Аз директно не пръскам върху дрехата. Пръскам два пъти пред мен  във въздуха и минавам през там. Така и в дрехата, и в косата ми отива или поне така си мисля 🤔

Общи условия

Активация на акаунт