Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 127 850
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 695
И на мен сами любими нотки. Така ми се иска да го пробвам на живо. И Булгарито също. Какъв лукс сме имали преди с цялото свободно движение, проби. Започват вече много да ми липсват тези неща.

# 1 696
За мен нотките и на това, и на първото Ambrée са ужас, но Narciso Eau de Parfum Ambrée се оказа единственото от кубчетата, което харесвам и даже е любим парфюм, не просто харесван!
Новата Омния я пожелах на мига и по съставки, и по бутилка. 😍🤩
Напоследък си избирам парфюми по бутилка, защото по сок нищо не ми харесва. 😃

SOTD: Lalique Soleil - избран по бутилка и с късметлийски харесал ми сок. Писах, че нещо от Womanity открих в края, но не, нещо дълбоко съм се объркала в онзи момент или се е смесил с нещо, за да ми даде този нюанс.

# 1 697
  • Чукарландия
Бел, напиши няколко думи за него, моля те! BlushFlowers Hibiscus

По-хубаво и по-реалистично от това - няма как да го опиша!
#718, чети и се наслаждавай! 🤗
https://www.bg-mamma.com/?topic=1266412.msg41796245#msg41796245

# 1 698
  • The Evergreen State

Може ли идея за дамски парфюм, който не е цветен, или поне бели цветя да няма, да не е плодов, ако може и ванилия да няма, да има лек унисекс привкус, по възможност с прилична трайност и приличен шлейф.

Ани късно се сетих освен дървесни и подправъчни, за шипрови (Мис Диор линията както и Пантерата на Картие), ароматик (Mémoire d’une Odeur Gucci), амброви (Eau des Merveilles колекцията)  и кожени (Kelly Caleche, Galop) парфюми затова пиша в нов пост.
Има много избор всъщност но цветните, плодовите и захарните така са заляли пазара че чак забравям какво друго има.

Сега като ги изброявам и на мен ми се доноси нещо по-различно - имам Miss Dior и Valentino Donna който е роза, ирис, кожа и ванилия. Ванилията не е преобладаваща (усеща се в драй дауна само).

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 17:27 от Athena

# 1 699
омнията изглежда приказно красива, но сокът няма да ми хареса :-/
от бързане да изхвърча вън в това прекрасно време, забравих парфюма, но сега ще пръсна хипнотичната отрова, почти не съм я носила тази зима

# 1 700
А за мен са любими нотки.
Обожавах нероли до преди няколко години. Най-прекрасни спомени имам за лятото ми с After Midnight The Different Company, летях с този парфюм, не стъпвах на земята. Изпълваше цялото ми същество.
Но...с времето се случват обрати.

# 1 701
Новата Омния е като лято в бутилка с тези нотки! 💛🧡💚💙
Надявам се смокинята (в случая смокинови листа) да се усеща добре.
Обожавам всичко смокиново, включително и да ям смокини, най-най-най-любимият ми плод евъ! 🤤

В този ред на мисли, за 5ти пореден ден, въпреки че нямам навика да нося парфюм повече от 3 дни, съм с Womanity The Taste Of Fragrance.
Аромат, съчетал в себе си най-любимите ми вкусове. Обожавам го! 💙🌊

Утре и вдругиден ден тук се очаква да е 20 и повече градуса 🤩, и тръпна в нетърпение да се напръскам богато с другата ми луда, лятна любов, Orchid Soleil!☀️

# 1 702
Аризона, каква е разликата между оригинала и Womanity The Taste Of Fragrance? Би ли споделила, стан ами интересен. Simple Smile

# 1 703
Скрит текст:
Бел, напиши няколко думи за него, моля те! BlushFlowers Hibiscus
[/quote]

По-хубаво и по-реалистично от това - няма как да го опиша!
#718, чети и се наслаждавай! 🤗
https://www.bg-mamma.com/?topic=1266412.msg41796245#msg41796245
[/quote]

Благодаря! HugFlowers Hibiscus

# 1 704
  • Somewhere over the Rainbow
Някой може ли да ми каже какво е теглото на нов(пълен догоре) или напълно празен флакон на Narciso Rodriguez For Her Pure Musc 50 ml? В блога на Натали Никол липсва тично тази разфасовка.
И знаете ли  някакъв друг начин да определя останалото количество (с фенерче не става)?

# 1 705
Обожавах нероли до преди няколко години. Най-прекрасни спомени имам за лятото ми с After Midnight The Different Company, летях с този парфюм, не стъпвах на земята. Изпълваше цялото ми същество.
Да, аз съм така в момента с лавандула и особено тубероза, само мисъл за пищното бяло цвете ми докарва неприятно чувство, какво остава да се напръскам. Така ми стоят,  а имам прекрасни произведения.

# 1 706
Аризона, каква е разликата между оригинала и Womanity The Taste Of Fragrance? Би ли споделила, стан ами интересен. Simple Smile

Няма фрапантна разлика, според мен.
The Taste... е малко по-мек и леко по-сладък, като че ли и малко по-минерален/солен.
Оригиналът е сякаш по-студен/метален и в него хайверът се усеща повече.
Обаче това са толкова минимални и трудно осезаеми на първо четене разлики... 🙃

# 1 707
  • Франция
Скрит текст:
Да, аз съм така в момента с лавандула и особено тубероза, само мисъл за пищното бяло цвете ми докарва неприятно чувство, какво остава да се напръскам. Така ми стоят,  а имам прекрасни произведения.
Аз пък внезапно намразих жасмин.
Бях си набелязала няколко жасминови красавици за покупка и добре, че ги разносих пак, преди да ги купя. Задушиха ме всичките, а обожавах жасмин през пролетта. Чудя се дали е нещо временно, или е трайна промяна.

# 1 708
  • Бургас/Пз
Много благодаря на всички за идеите. Ще избирам между L'ombre на Hermes, Ботега Венета и се замислям за Бялото пачули на ТФ. Ще погледна и Мис Диор. Дано да отворят моловете скоро, че не ми се рискува.

Тази Омния и на мен ми събуди любопитството. Дано скоро да мога да я пробвам.

# 1 709
Бялото пачули на ТФ е много ръбато, само казвам. Като да облека перфектната бяла строга риза и да ида с нея на родителска среща. :0
Одеколонесто, бръснарско и взискателно е.

Мид Диор е разкошотия и дебна на пусия за ниска цена. Това е един такъв фин и луксозен разкош, че...

Общи условия

Активация на акаунт