Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 127 869
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 680
Ковачева, страхотно изглежда, чакам с нетърпение да разкажеш Simple Smile

Може ли идея за дамски парфюм, който не е цветен, или поне бели цветя да няма, да не е плодов, ако може и ванилия да няма, да има лек унисекс привкус, по възможност с прилична трайност и приличен шлейф. Дамата е на 40. Любимият й парфюм е Velvet ochrid TF, но сега иска нещо по възможност коренно различно. Понеже преди години, аз й подарих ТФ, абсолютно насляпо /просто го помирисах и незнайно как ми се появи тя в съзнанието, подарих го и се оказа любимият й парфюм няколко години вече, като го подновява постоянно/ и сега иска пак парфюм 😂

Ани, L'Ombre des Merveilles Hermes, или някоя градина - Средиземноморската, или Лагуната.
https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/L-Ombre-Des-Merveilles-59799.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Un-Jardin-Sur-La-Lagune-53373.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Un-Jardin-En-Mediterranee-19.html

# 1 681
Скрит текст:
Вчера пристигна и моя versace bright crystal absolut. Фъснах се плахо само 2 пъти зад ушите. Ии харесах го. Притеснявах се да не ме отблъсне. Обаче ще го нося с удоволствие.
В този ред на мисли, вие по колко пъти се пръскате? Врат, китки, а по дрехи?

Вие как ползвате върху дрехите?
Аз директно не пръскам върху дрехата. Пръскам два пъти пред мен  във въздуха и минавам през там. Така и в дрехата, и в косата ми отива или поне така си мисля 🤔
[/spoiler]
Мина ми такава мисъл, че трябва да пръскам от по-голямо разстояние. Аз пръскам от години по косата, но знам, че не е хубаво за косата. Затова реших да пръскам по дрехите за да усещам по-дълго аромата.
Аз продължавам да обмислям Giorgio Armani Ocean di Gioia за лятото, но не мога да му намеря мострата, къде съм я забутала. Пробвах Air, Light, Sky, но си въобразявам, че Ocean ще е по-хубав. На кой от другите най-много прилича?

# 1 682
Внимавайте с пръскането по дрехите. И аз имам парфюм, който е оцветен, върху кожата това се изпарява и няма проблем, но много внимавам да не отиде по дрехите, че не знам дали няма да остави петно.

# 1 683
  • Пловдив
Никога не пръскам върху дрехи. Преди години си съсипах няколко блузи така - парфюмите, особено ако съдържат повече масла, оставят мазни петна.

# 1 684
  • Пловдив
Здравейте.Преди седмица тествах Boucheron quatre absolu  и Boucheron quatre .На блотера почти не усетих разлика.Някоя от Вас има ли двата и може ли да сподели прилики и разлики и кой е по-траен ?

# 1 685
Аз пръскам върху всичко.Коса,дрехи,кожа... До сега не съм имала гаф.За ежедневни дрехи говоря , сега - ако е някоя официална светла рокля надали ще я "полея" с парфюм, но да нося нещо официално, с някоя специфична и нежна материя изобщо не е по моята част , така че наистина трябва да е някакво събитие и рядко ми се случва да се притеснявам за някаква дреха Simple Smile
Не знам колко е вредно за косата , явно е - щом се предлагат същите парфюмни спрейове специално за коса...😕

# 1 686
Никога не пръскам по коса и дрехи или тъкани парфюми.

# 1 687
Нещо ново свежо 🌈
https://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Omnia-by-Mary-Katrantzou-66356.html

п.с. извинявам се ако някой го е споделил вече,бързах да го покажа така ми напълни очите тази дъга

# 1 688
Боже, каква красота! Това го искам!

SOTD: Dolce Garden. Сега е чудесен, малко над нулата е. Синтетиката от жегите я няма, и е жизнерадостен, кокосов, флорален аромат. Ранната пролет явно е неговото време, и ще го нося много този месец.

Burberry Her Intense ме разочарова откъм трайност. Драйдаунът е много кремест и вкусен, но не го усещам дълго. Може би ще се развива по-добре на топло. Някои капризни аромати си показват цялата красота само при определени температури. Ще чакам.

# 1 689
  • Чукарландия
Никога не ме е впечатлявала, която и да е Omnia, но тази определено ме заинтригува! Не само това, направо си я пожелах!
Какво нещо е, да го поискаш първо с очите си!
Как една добра презентация печели клиенти!
Прекрасен флакон, дано и сока вътре да е също толкова хубав!

SODT: Rose d'Isparta Boucheron
- моя голяма любов! ❤️

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 18:17 от BBeLLa

# 1 690
  • by the sea
хахаха аз пък всяка омния  я искам, но никоя не си купувам.
Тази ако е  хубава ще я кльопна, бутилчето е мечта Heart

SOTD Gentle Fluitidy Gold

# 1 691
Бел, напиши няколко думи за него, моля те! BlushFlowers Hibiscus

# 1 692
Прекрасна Омния! Пробвала съм/имала съм повечето и върху мен са много трайни и съм получавала комплименти. А тази изглежда чудесно.
Има ново Нарцисо, но не видях някой да го е споделил.
https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ea … Ambree-66351.html

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 15:19 от Lale_Lili

# 1 693
Това Нарцизо изглежда моя бутилиран ужас. Всяка една нотка ми гарантира поне 3-дневно главоболие.
Предполагам ще е много свежарски върху носещите го и ще събере фенове, подобно на повечето от бранда.

# 1 694
А за мен са любими нотки.

Общи условия

Активация на акаунт