От коя марка съдомиялни сте доволни? - Тема номер 3

• 43 046
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Аз имам Бош със зеолит,суши си перфектно,пускам я вечер на интензивна програма,отварям я сутрин и всичко е чисто и СУХО!

# 346
  • София
Да и моята е Зеолит.

Wi-fi е за умна къща, за някои е гъдел Joy
Няколко месеца чакахме модула за климатика. Сега и към хладилника може да се добави, предполагам е въпрос навреме ММ да реши, че ни трябва Joy

# 347
Здравейте, писах преди 1-2 страници за препоръка за съдомиялна за пълно вграждане  60 см. За сега се колебая между БоШ , АЕГ и Миеле . Като БОШ цена / качество / параметри май е най-добре . Някой може ли да ми препоръча конкретен модел, от който е доволен ? Бюджета ми е максимум 2000 лв. но по-скоро клоня към 1500 нещо Simple Smile . Благодаря Simple Smile

# 348
Аз съм с Бош без зеолит и без автоматично отваряне. Пускам я вечер след като се навечеряме и я отварям сутринта и всичко е сухо. Има влага единствено по вратата, съдовете са абсолютно сухи

# 349
Аз съм с Бош без зеолит и без автоматично отваряне. Пускам я вечер след като се навечеряме и я отварям сутринта и всичко е сухо. Има влага единствено по вратата, съдовете са абсолютно сухи

Би ли ми казала кой модел точно е твоята? Аз съм се насочила точно към такава, която е без зеолит и без авт.отваряне.

# 350
Just_smile, това е модела.

# 351
Здравейте, аз от тема на тема скачам, но какво да се прави трябва да се обзаведжда.
Никога не сме имали съдомиална, за това нямам и конкретни изисквания.
Мнения за това Горение 60 см за вграждане.

https://www.emag.bg/sydomijalna-za-vgrazhdane-gorenje-16-komplek … 260/pd/DP90VDBBM/

# 352
Здравейте, аз от тема на тема скачам, но какво да се прави трябва да се обзаведжда.
Никога не сме имали съдомиална, за това нямам и конкретни изисквания.
Мнения за това Горение 60 см за вграждане.

https://www.emag.bg/sydomijalna-za-vgrazhdane-gorenje-16-komplek … 260/pd/DP90VDBBM/
Не струва . За тези пари си вземи АЕГ , Бош или Електролукс .

# 353
Аз пък съм много доволна от Горение, изкара ми 15 години предишната миална. Но цената на тази е много висока, преди година взех за 1000 лв Миле на промоция. Търсете някаква по-нормална цена или минете на по-висок клас за тази сума.

# 354
  • София
Здравейте, правим нова кухня и ограниченията са много. Трябва ни съдомиялна на вграждане, 45 см, че и бюджетна. Под 600-650 лева виждам само марки като Beko, Gorenje, Candy, Whirlpool. Сред тях има ли нещо качествено или да вдигнем бюджета и да вземем този Електролукс за 750?

# 355
Здравейте, правим нова кухня и ограниченията са много. Трябва ни съдомиялна на вграждане, 45 см, че и бюджетна. Под 600-650 лева виждам само марки като Beko, Gorenje, Candy, Whirlpool. Сред тях има ли нещо качествено или да вдигнем бюджета и да вземем този Електролукс за 750?
Или вдигни бюджета или вземи Уърпула .
Първите две марки съм ги имала , не ти трябват ..

# 356
  • Бургас
Аз сега съм с Електролукс и не съм доволна. Писала съм и преди, но повече на тази марка нищо не бих взела.
Купувай бюджетния Уърпул.

# 357
  • Велики Преслав
Очевидно вашата миялна има някакъв проблем или не е поддържана. Електролукс са добри миялни. Също са с лесна поддръжка и хубави програми.

# 358
  • Бургас
Да бе, ти очевидно знаеш аз как си поддържам уредите. 🤦‍♀️

# 359
  • Велики Преслав
Не съм казал, че непременно при теб е грешката. Казах, че или има проблем или не е поддържана. Не мога да разбера, защо мислиш, че все те дразня. Аз мисля Електролукс за хубави миялни.

Общи условия

Активация на акаунт