От коя марка съдомиялни сте доволни? - Тема номер 3

• 43 009
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Моля,споделете на колко градуса миете съдове от дуралекс Аз мислех да използвам кратка програма 60гр. Дали ще ги строша,как мислите?
Дуралекс мия и на интензивна 70С - нищо му няма.

# 391
И аз мислех че някои чаши и т.н. са по-неустойчиви, но всичко пускам на 75 градуса и аз, нищо им няма.

# 392
Моля,споделете на колко градуса миете съдове от дуралекс Аз мислех да използвам кратка програма 60гр. Дали ще ги строша,как мислите?
Гел ли използвате?

# 393
Нищо му няма на дуралекса и на 70С .
Мия с таблетки/капсули .

# 394
Нищо му няма на дуралекса и на 70С .
Мия с таблетки/капсули .
Коментираха ,че се надрасква,ще прежаля две чинии да пробвам

# 395
За чупене не се чупи, но моя след повече от 10 години ежедневно ползване и миене с таблетки само се понадраска. Може би с гел няма да е така, но  не свикнах да го ползвам

# 396
Гел ли използвате?
Меки капсули на Финиш Куантум (черна кутия). Те не драскат. Драскат таблетките на Куантум. А и зависи от качеството на стъклото.

# 397
Гел ли използвате?
Меки капсули на Финиш Куантум (черна кутия). Те не драскат. Драскат таблетките на Куантум. А и зависи от качеството на стъклото.
Благодаря за съвета ,записвам

# 398
  • София
А кое налага миенето на стъкло, което само по себе си се мие доста лесно, да се извършва при 60-75 градуса, които са за загорели тави? Ако в пълна с тави и тенджери миялна се запълни мястото с дуралексов сервиз - да, ама иначе не въждам смисъл.

# 399
А кое налага миенето на стъкло, което само по себе си се мие доста лесно, да се извършва при 60-75 градуса, които са за загорели тави? Ако в пълна с тави и тенджери миялна се запълни мястото с дуралексов сервиз - да, ама иначе не въждам смисъл.
Кратката програма е 60 гр за 30 мин.и мислех да използвам нея за всекидневно измиване Другите са много дълги

# 400
Кратката програма само ще ги "налигави".
Подходяща е за посуда стояла в шкафа и неизползвана дълго време - или нещо напрашено поради преместване и т.н.
Основното миене си иска време.

# 401
  • София
Е, при моята миялна кратката програма (която мие на 50 градуса 30 мин и после има още 10-на мин. сушене) определено не е само за освежаване - мие си и питаш Simple Smile Е, не пускам загорели тави и тигани на нея, но за чинии и прибори от хапването, купи от салата, чаши - няма грешка.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 14:48 от ToniShu

# 402
Е, при моята миялна определено кратката програма (която мие на 50 градуса 30 мин и после има още 10-на мин. сушене) определено не е само за освежаване - мие си и питаш Simple Smile Е, не пускам загорели тави и тигани на нея, но за чинии и прибори от хапването, купи от салата, чаши - няма грешка.
Точно това ми трябва,не обичам да трупам съдове.Какъв модел е?

# 403
Помислете до колко ефективно се разтваря капсулата/таблетката при кратък цикъл?! За миене с гел да речем е ок и незамърсени съдове.

# 404
  • София
Моделът е Whirlpool WIC 3C23 PEF. Не съм забелязала остатъци от таблетка или гланц, но може би просто аз не ги виждам. Всеки си преценява, аз кратка програма ползвам рядко. Обикновено мия на Ежедневна, която е към 1:50 ч със сушенето. Има и био препарати за миялна, които със сигурност ще се справят с по-леко замърсени съдове.

Общи условия

Активация на акаунт