Иренка, Честит рожден ден и на твойто майче, да се радва дълги години на внуци и правнуци

Ти рядко пишеш при нас, но дано виртуалните ни срещи зачестят. Дано утрешният ден Ви изненада с хубаво и слънчево, английско време. 

не зная ,но даже ми беше кеф вчера в дъжда да се разхождаме, да си купуваме есенни плодове и да бързаме за вкъщи
Да ви се похваля (то не е за хвалба, ама айде
) Вкъщи имаме компютър от около година и половина и едва през последните няколко дни се научих как да тегля филми и да ги гледам
Я ми кажете, вие откъде теглите филми. Аз засега гледах само такива от Арената, но например търсих един филм там, който го нямаше. Дайте, моля ви, някакви линкове на компютърния гений. Благодаря предварително 
После ми е страшно тъжно, че така му крещя и на моменти го стряскам силно с това, но не зная как да си сдържа нервите. Ще ви цитирам само едно от десетките му прекрасни действия вчера: изсипване на чай в дупка, която собственоръчно е направил в пластмасата на телевизора. Естествено телевизорът гръмна! Другият ни телевизор отдавна работи само на Нова, при това не можеш нито да го увеличаваш, нито да го намаляваш, да не говорим за дистанционно управление. И няма кой да го занесе на поправка, разбира се. Та полудях от това действие и много му виках. Искам да се контролирам, но не зная как. Страшно съм нервна. И всичко и почти всички ме дразнят. Направо не мога да се понасям такава
Кажете някакъв лек 

А снимката не е нищо особено, но явно детето, дето се е снимало, си прави всеки ден по 100-тина мейли и си гласува
Е, ще съм ви благодарна за още някой и друг глас. Дори не знам какво точно печелим, но е приятно 

колкото до роклята за МАСКЕНИЯ бал...трябва да ви кажа че от близо е като опърпана..то висят конци , не е равна, отделните волани не са с еднаква държина...но аз си мисля бе за МАСКАРАДА ще стане... БЛАГОДАРЯ ви за ХВАЛБИТЕ
самият БАЛ е в ЧЕТВЪРТЪК..ЗЕЛЕНОТО МОМИЧЕ вече е там..и токущо ми се обади , че отивали да вечерят 
излъгаха ме нещо в сервиза..ама нали съм си агне... 

за поздрава към МАМА .. те така и недойдоха вчера, а днес не сме се чували още ... свеки днес каза, че снощи са се чули по телефона, ама се заприказвахме и забравих да я питам дали мама е казала защо не дойдоха и кога ще дойдат въобще ... 

Иренка,много сте сладки и двете с Никол,а.....голямо чистене е падало с "мукачката' 

Но както за всички ще е удобно 
А и както Вили е казала,май влизат в някакъв 'тежък' период.
Хайде чакаме снимки и от Дана-сладурана.Целувки от нас 

Препоръчани теми