Отговори
# 90
Честит рожден ден на  Таня и Вики, нека детството ви е изпълнено с много здраве , и весели игри

Иренка, Честит рожден ден и на твойто майче, да се радва дълги години на внуци и правнуци   bouquet  bouquet  bouquet

# 91
Честит рожден ден на Таня и Вики!
     Бъдете здрави, усмихнати и щастливи мили дечица.

newsm59 bdbaloni happy bd newsm59 bdbaloni

# 92
Честит 2- ри Рожден Ден на Михаелка!

Диорелка, честит Ви празник, много здраве, късмет и усмивки желая на малката Ти принцеска! Hug
Ти рядко пишеш при нас, но дано виртуалните ни срещи зачестят. Дано утрешният ден Ви изненада с хубаво и слънчево, английско време. Hug

Вили, приятна зелена седмичка на кака Петя! Hug

Лека, слънчева и приятна нова есенна седмичка от нас, Момичета!

# 93
Честит ден-ден на Михаелка и от нас! Да е жива и здрава, да има радост в очите, в сърцето и по пътя!   happy bd baloni hbday

Как сте, мили мамчета? Много странно, но  тази година за първи път лошото време ми действа ободряващо. Може би защото имах тежко лято и сега го възприемам като ново начало  newsm78 не зная ,но даже ми беше кеф вчера в дъжда да се разхождаме, да си купуваме есенни плодове и да бързаме за вкъщи  Blush Да ви се похваля (то не е за хвалба, ама айде  Blush) Вкъщи имаме компютър от около година и половина и едва през последните няколко дни се научих как да тегля филми и да ги гледам  Embarassed Embarassed Embarassed Не ми се смейте. Сто пъти съм си признавала, при това без бой, колко съм зле с техниките. Не, всъщност не съм зле с техниките, ами около мен няма кой да ми обясни. Обясни ли ми човек, онагледи ли ми го, бързо схващам. Та миналата седмица виках едно момче вкъщи и той ми пообясни. Вчера бях горд зрител на два филма  Blush Joy Я ми кажете, вие откъде теглите филми. Аз засега гледах само такива от Арената, но например търсих един филм там, който го нямаше. Дайте, моля ви, някакви линкове на компютърния гений. Благодаря предварително  Hug

И да ви се оплача - и от себе си, и от Андрея. Вчера беше много палав цял ден (не че някога не е бил). Но явно многото напрежение и ядове, които имах напоследък, са ми снижили до минимум прага на търпимост и полудявах няколко пъти. И много му се карах  Sad После ми е страшно тъжно, че така му крещя и на моменти го стряскам силно с това, но не зная как да си сдържа нервите. Ще ви цитирам само едно от десетките му прекрасни действия вчера: изсипване на чай в дупка, която собственоръчно е направил в пластмасата на телевизора. Естествено телевизорът гръмна! Другият ни телевизор отдавна работи само на Нова, при това не можеш нито да го увеличаваш, нито да го намаляваш, да не говорим за дистанционно управление. И няма кой да го занесе на поправка, разбира се. Та полудях от това действие и много му виках. Искам да се контролирам, но не зная как. Страшно съм нервна. И всичко и почти всички ме дразнят. Направо не мога да се понасям такава  #Cussing out Кажете някакъв лек  Praynig

Иренка, как изкарахте на мама рождения ден? А Никол оздравя ли? И ние кашляме, но мисля, че не е вирус, защото просто в стаята ни беше малко хладно. Дадох духалката за новороденото бебе и така. А снимките на Никол де са  Naughty Laughing  Heart Eyes

Кали,как е принцесата? Онзи ден съм разказвала за теб на детското ни парти и за това колко дълго си кърмила. Имаш възхищението на много майки, да знаеш  Hug

Вили, изпратихте ли се на зеленото училище? А кога е маскеният бал? Целувки и на двете чаровници  Hug

Мирка,
и от теб чакаме снимки. И разкази  Laughing Hug

Весела и прекрасна седмица и от нас!  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 94
Здравейте момичета. Какво правите в тези дъждовни дни?
Ние вчера ходихме да капарирам клуба за РД на Вики. Избрах хапването и тортата, която ще бъде едно ферари.
Да се похваля имаме ново зъбче, отдавна не ни бяха излизали. Вече сме със 17.
Вили, страхотна рокля, ти направо си велика, направо ти завиждам благородно, че умееш да сътворяваш такива красоти.
Иренка, как изкарахте рожденният ден?Пускай снимки Praynig

# 95
Момичета, участвахме в един конкурс и много разчитам на вашата помощ. Дори не помня какво ще спечелим, но за спортния хъс  Laughing
Трябва просто да натиснете за гласуване, като дадете имейл. След това на мейла получавате искане за потвърждение. Там натискате първия даден линк и готово.   bouquet

Благодаря!!!!!!!

ето тук

# 96
  • Бургас
http://snimka.bg/album.php?album_id=68675
Здравейте на всички ,това са малко снимки от нас,този път както казах нямахме много голямо празненство но пък беше весело и в този състав в който бяхме малката принцеса беше очарована от тортата и много щастлива както се вижда на снимките,големия рожден ден го плануваме да е за баткото а догодина и Танчето ще има такъв когато почне повече да разбира,смятам от сега нататък всички празници да са на заведение винаги стават големи купони във вкъщи е по скучно.
Мили дадох своят глас за Андрея сега ще го и активирам от мейла
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИХАЕЛА ДА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВА И ПОСЛУШНА
 smile3525 smile3525 smile3525 newsm59 newsm59 newsm59  bigdance2 Tada  ura

# 97
Мили, гласувах гласа е регистриран, колко пъти може да се гласува? Снимката е супер!
Мирка, супер снимки. А тортата направо е върха  chef

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 12:38 от dorii

# 98
Мили, гласувах гласа е регистриран, колко пъти може да се гласува? Снимката е супер!
Мирка, супер снимки. А тортата направо е върха  chef

Доре, благодаря много! То можеш да гласуваш колкото пъти искаш, стига да имаш повече мейл адреси, но видях, че първият е с над 700 гласа  #Crazy А снимката не е нищо особено, но явно детето, дето се е снимало, си прави всеки ден по 100-тина мейли и си гласува  Joy Е, ще съм ви благодарна за още някой и друг глас. Дори не знам какво точно печелим, но е приятно  Embarassed Hug

Мирка,и аз разгледах снимките. Браво на вас, а за тортата - няма думи  Hug

Приятна вечер, момичета, и целувки!  Heart Eyes

# 99
Привет и от нас с Вики !
Искам да се извиня на Иренка,че не успях специално да я поздравя за голямата Никол,но....На 05.10 в малкото свободно време три пъти писах и все не стигаше до вас.Първия път ми прекъсна интернета точно на изпращането / а какъв дълъг постиг бях написала/,втори и третия все в бързината затварях и този прозорец.Накрая се отчаях и реших,че явно днес не ми е ден.А после ме подхвана лудницата с тържеството и дотук.
Сега искам да поздравя всички ВЕЧЕ пораснали дечица - да са живи и здрави,а мамите им да им празнуват още 100х2 год.!!!
Ето малко необработени снимки и до утре когато ще ви разкажа как мина при нас!
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=3286&AlbumId=57805

# 100
Честит рожден ден на Михаелка, здраве и лудории , подаръци и мното игри ....

момичета, днес почти цял ден форума не ми се отваряше, а вие сте изписали маса неща... Hug колкото до роклята за МАСКЕНИЯ бал...трябва да ви кажа че от близо е като опърпана..то висят конци , не е равна, отделните волани не са с еднаква държина...но аз си мисля бе за МАСКАРАДА ще стане... БЛАГОДАРЯ ви за ХВАЛБИТЕ  Blush Embarassed Blush самият БАЛ е в ЧЕТВЪРТЪК..ЗЕЛЕНОТО МОМИЧЕ вече е там..и токущо ми се обади , че отивали да вечерят  chef

Мили, знаеш ли евно всички малчовци минават през някаква такава фаза..и трябва да се ВЪЗДЪРЖАМЕ от многото викане..аз все си го повтарям...но явно не винаги мога да се  овладея..така че не мисли че само ти не издържаш.... колкото до филми ами аз тегля предимно ТОРЕНТИ от ....Линкос БГ но в момента в сървара на интернет доставчика има толкова много, че аз немога да ги разтледам..а не и да ги изгледам...пък и напоследък нещо не ми се гледат филми... а за камерата ами не ми се говори..не стига че не съм сваляла нищо на компютъра, а и точно от входа за към компютъра е станала някаква БЕЛЯ..и аз не знам как, но ми отказаха ГАРАНЦИОННО ремонтиране..и сега ще трябва да се бръкна 100лв за ремонт  #2gunfire излъгаха ме нещо в сервиза..ама нали съм си агне... ooooh!
гласувах за Андрейката

Мира, снимките са ви супер, то и аз не мисля да правя голям купон на Диди, че каката е в края на ноември и оттам мърдане няма..КАНИ почти ЦЕЛИЯТ клас... ooooh!

Вяра, и вашият празник е бил доста весел..като гледам по снимките Hug
казвайте какво правим за общият празник ..така като гледам анкетата вървим за 4 ноември ... да пусна ли допълнително ГЛАСУВАНЕ за час.... давайте предложения и да действаме..че да не изтървем графика...

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 18:44 от wily

# 101
Честит Рожден Ден на Михаела! Много здраве, късмет и щастие й желая!     bouquet

Здравейте малки и големи приятели и приятелки .. .ето ни и нас с голямата госпожица .. тя днес не е на ясла, щото сега събота и неделя започна леко да се обажда да кашля, та правех бабината рецепта с олио, мед, ракийка, сок от лук, лимон и сода и намаля до минумум (да чукам на дърво) ... ходихме сутринта на преглед, бяхме готови за ясла, ама доката каза да си поседим малко във вкъщи и в сряда ако всичко е наред ще идем при дечицата ... нито има нещо в гърдичките, нито гърлото е червено, каза че има секрети в носа, които се стичат към гърлото и понеже неможе да се изхрачи като голям човек и почват да правят бели .. та сега пускаме в носа едни кафяви капки, да изчистят всичко ....   Grinning
И докато си играе, а Драго закъснява от работа, аз успях да кача снимките (2 дни ми отне, че те са стотици, немога да ги подбера, та на 2 части) ...
Eто ги ...

На места може да са разбъркани, не съм ги гледала качените още, но снощи си копирах и тия от цифровия на баба и качих някои и от тях ... сега да ви ги обясня, че немога да ги надписвам сега ... първата част са от яслата, вие ще забележите де .. после има 3-4 от баба й, че леля й ходи да я взима и минали през тях да си и даде подаръка и после я доведе в къщи, че да мога да се приготвя аз и следващите са от нас .. като последните 3 геройката е уморена , преоблечена за ЕН-ти път за деня и лежи на дивана и хапва пуканки ...
Иначе беше много готино, отидохме с баба й в 10:30ч, надух на място балоните, подредихме масата и купона започна ... има и мои танци там наравно с децата, ама ви спестих това да не се уплашите  Laughing
Та танцуваха, играха, пееха - абе много весело, жалко че Никол гледаше да не ме опусне и от жал ли от какво, доста сълзички пусна ... ама и тези съм ви спестила ..  Laughing
После има 2 снимки дето ядат торта, там вече ние си бяхме тръгнали, но оставих моя апарат да ги снимат, че докато бяхме там не разрязаха тортата, че беше преди обяд и нямаха да обядват децата, та след основното ястие им нарязали тортата ...
Вечерта вкъщи пак беше много весело, Никол естественно като в къщи се разполагаше навсякъде, водеше децата във всички нейни беладжийници и въобще нито едно дете не се сещаше за майка си .. та успяхме и ние да се наговорим и така ... ХУБАВ ден  Heart Eyes

Благодаря на всички   bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  за поздрава към МАМА .. те така и недойдоха вчера, а днес не сме се чували още ... свеки днес каза, че снощи са се чули по телефона, ама се заприказвахме и  забравих да я питам дали мама е казала защо не дойдоха и кога ще дойдат въобще ...

Вяра, не се притеснявай мила, съвсем нормално да забравиш, покрай цялата празнична еуфория ... отивам да разглеждам снимките ви и на всички останали и ще коментирам после ..  Laughing

Приятна вечер ви желая на всички и до утре ...  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 18:47 от Irena80

# 102
Здравейте мили момичета Hug

Честит Рожден Ден на Михаелка,да е жива и здрава,весела,игрива! newsm59  bigdance2 newsm59  bigdance2

Момичета,всички снимки са страхотни HugИренка,много сте сладки и двете с Никол,а.....голямо чистене е падало с "мукачката' Grinning

Мирка,тортата е страхотна,а явно и децата са се забавлявали Heart Eyes

Вили,за срещата давай направо за 4ноември да говорим.А за час,давайте предложения.То май повече от два часа не запазват в тези клубове,така че може и към 10,30до 12,30 newsm78 Но както за всички ще е удобно Hug

Мили,мила не се самобичувай,така е ..........и аз крещя и после ми е гадно.А пък тези почивни дни направо беше като бойно поле в къщи.Митко след поредната 'идея' на Иван,каза-'Добре,че ходи на ясла,щото не знам........ Shocked #Crazy А и както Вили е казала,май влизат в някакъв 'тежък' период.
Дадох и моя глас за Адрейката,снимката просто ми е много любима Heart Eyes

Кали,а ти нищо не разказа за Вашият рожден ден Naughty Хайде чакаме снимки и от Дана-сладурана.Целувки от нас Hug

Момичета приятна вечер на всички,отивам да къпя диването,че вече ляга по пода и само вика 'Спи...ме' Shocked Grinning

# 103
Честит Рожден Ден на Мариелка- бъдещата кака!
Мило дете, бъди здраво и много щастливо. Нека усмивката не слиза от сладкото Ти личице! Heart Eyes

...това колко дълго си кърмила...
Мили, ами че ние продължаваме да си се кърмим все още! Невероятно звучи за възхищението, но благодаря Ти! Аз се натъквам на различни емоции по летищата, в самолетите, по парковете- къде въхищение, къде неодобрение къде безразличие! Поздравления за придобитите нови умения! Много хубави филми да свалиш и изгледаш! Hug
Дорий, много е красив аватара Ти! Hug
Мамарени, честит Ти нов аватар! Hug
Мирка, Иренка, Верче, разкошни са Ви снимчиците! Hug
Иренката, Ти докъде я докара с търсенето на нова работа? Hug
Вили, Ти докъде стигна с фотошопа, колажите вече сигурно са детска работа за Теб? Hug

Лек и хубав нов ден Ви желая!

# 104
Честит Рожден Ден на Мариела!   bouquet

Желая й преди всичко здраве, прекрасно детство и много късмет в живота  ..

Общи условия

Активация на акаунт