Отговори
# 150
Привет и от нас за тази седмица Grinning
Вики този месец е само по купони,така че вече  е загряла и не трябва да пропусне най-интересния надявам се.Кажете как да изпратя пари за капарото,а за менюто каквото решите - мама яде всичко Grinning
Само една молба имам - обяснете ми малко по-подробно къде се намира и как да стигна евентуално.Влизам от магистрала на Пловдив.....Познавам бегло София,но се надявам с ваша помощ да ви намеря.

# 151
  • Русе
Здравейте момичета, да се отчета и аз, че два дена ни нямаше. Ходихме си на село, не бяхме си ходили по-вече от месец и вече ми беше станало много съвестно. Баща ми работи в Русе, а живее на село и гледа баба ми и дядо ми, които са на майка родители. Толкова грижи са му на раменете и се опитвам да си ходим когато можем по-често, че малко да разведряваме обстановката- нали знаете, има ли деца в къщата- пълна къща.
Кали, тези занимания, на които водих Христо се провеждат в две части. През цялото време като фон тече подбрана музика, според упражненията, които се правят. В началото се правят упражнения за цялото тяло, но не е класическата гимнастика или физкултура, а по- особени упражнения. Например заставаш в поза за танца "чарлстон" с ръце до бедрата и китки насочени навън и започваш да си вдигаш краката от хълбока без да ги свиваш или по-скоро не ги вдигаш, а пристъпяш на място, нещо подобно на клатещ се пингвин. Или изнасяш таза назад и започваш да го въртиш все едно, че имаш опашка и едновременно с това си въртиш главата през рамо за да видиш тази опашка. Всички упражнения се изпълняват с широка усмивка, което не е особенно трудно, като виждаш възрастни хора в такива пози. Наистина е страхотна картинка. Аз веднъж участвах в упражненията и в началото се чувствах много неудобно, но човек се отпуска бързо. Между отделните групи упражнения се отпуска с медитация. Във втората част са упражненията за очи. Правят се различни упражнения, които се редуват с една техника за отпускане и почивка на очите. Има упражнения, които се правят в къщи- на стъклото на прозореца и залепена една картинка и редуваш всяко око да гледа по 10 секунди в картинката, 10 секунди в далечината и така 30 пъти; на вратата на гардероба е залепена една таблица с букви, като на очните лекари и по няколко пъти на ден от определено разстояние трябва да си съсредоточяваш погледа на всяко око в твоя работен ред (т.е. реда с букви, които трудно различаваш - за Христо това са най-дребните букви). Освн това всяка сутрин трябва да се взема топъл душ, сутрин на гладно и вечер 1 час преди лягане да се пие по 1 чаша топла вода и да се жабури последователно устата със слънчогледово олио и водка (това не сме го правили).  И човек постоянно да се стреми да е усмихнат и в добро настроение.  
Вили, следващият път, като има път таткото към Русе, елате и вие с него- ще ми бъде приятно да ни дойдете на гости. Hug И със закъснение Честит имен ден на Петя и дядо Петко, да са живи, здрави и да те слушат много.  bouquet
Момичета, да споделя с вас нещо невероятно за мен- не мога да си го обясня. На Анджи му правиха БЦЖ през юни. Мястото беше твърдо, но спокойно. И вчера забелязвам, че има малко бяло връхче, като младежка пъпка. Показах го на татко, той го стисна и от вътре изскочи гной, като фонтан и като потече една тъмна кръв, много кръв. Татко почисти раничката както се полага, превърза го и днес не пуснах малчо на ясла, че вдигна малко температура. Не мога да си обясня как може да забере след 4 месеца от манипулацията.
Днес времето е мрачно, дъждовно и подтискащо при нас.
Дано всички да имате успешна и слънчева седмица. Hug

# 152
ralnik, никога, ама никога не трябва да се стиска бяла пъпчица получена на мястото на ваксинацията ...  Peace
Едни наши познати преди 1 - 1,5 месеца след първата имунизация на бебето им се появило пъпка с бяло връхче, стиснали я и после такива усложнения станаха, че не е за обясняване ... неискам никой да плаша ..

Мила, изгледах снимките ви от рождения ден - направо приказка .. много ми харесаха, затова ги изгледах 2 пъти  Peace
Капче, Силвето и Нелката много пораснали бе ... Силвето е станала мацка и половина, а и Нелката неизостава ...  Heart Eyes
И още нещо да ти кажа: И ДВЕТЕ СА ТИ ОДРАЛИ КОЖАТА  Peace Grinning

# 153

Цитат
Сега те хванахме, че не внимаваш в час  Naughty Heart Eyes

Embarassed Embarassed Embarassed

немам думи относно заблеяността на въпросната капка Mr. Green

ша си взема поука!!!

Кръщането беше в Люлинската църква, аз бях малко предубедено, но мина мнооооооого добре.

Ади, патладжана е страхотен, аз също си го бях набелязала. Ние взехме за рождения ден на Нелката две неща от Данет - една жаба с 50 топки и един надуваем куб. Има ги на снимките от ЧРД, бяха май около 27 лв. жабата и около 18 лв. куба, но не съм сигурна. Нели много си игра с тях, когато й поомръзнаха, ги раздадох на съседските деца да си поиграят и те, че имаме още един надуваем динозавър, една топка за скачане и къща-палатка, та в детската стая се влиза само летейки ниско над игралното поле Laughing.

Малииииииииии, Ренка, ако Боби те чуе жива ша та одере - официалната версия и в двете фамилии е, че и двете са одрали кожата на баща си Laughing Laughing Laughing. Е, заслужи едно голяааааааааамо черпене от мен Hug. На Силвето моите дрехи вече не й стават, до скоро правехме заменки, но аз бързо изостанах в процеса на израстване newsm78.

Хайде на срещичкаааааааааааааааа!!!!! Вече ще чета Фнимателно, Убищавам!!!!!!!!!!!! Ако не се появя на срещата единственото извинение ще бъде, че съм отишла на погрешно място или в грешен ден Embarassed.

# 154
Здравейте момичета. Вали отвратителен дъжд и настроението ми е като времето навън. Тресе ме предяслена треска. Утре сме ученици, стискайте палци всичко да мине добре, без много сълзи. Имам чувството, че аз по трудно ще свикна с мисълта отколкото Вики. Да ви кажа честно не знам какво ще правя утре като го оставя там. Изобщо тази седмица ще му се съберат доста емоции на детенцето ми. Ясла, рожден ден изобщо........
 Момичета, нас за срещата не ни бройте, ще ходим на рожден ден в Пловдив. Желая ви да си изкарате много хубаво.
Иренка, как мина купона на Правец?
Момичета, от нас чао и стискайте палци, целувки на всички ви  bouquet

# 155
здравейте Hug

нещо ми е изчезнало вдъхновението за писане..та ще давам по същество, днес пак ходихме до работата ми, че нали ШЕФА обича да прави живота на подчинените си на трапища...и подадох молба за цялата си платена отпуска..дето ми се е натрупала за годините..и така си направихме една разходка с Диди, то не че времето е подходящо..но луд умора няма....а каквито сме каръци не е истина...сутринта такмо се настанихме в колата, та таткото да ни закара до училището, вместо да се ТЪПКАМЕ в маршрутката, и ИЗНЕНАДА... спукана задна ГУМА.....е нямам думи..пак отидахме на маршрутка, а тя пълна..че сутрин определено са така и вътре като се качихме и всеки се оглежда и не ни отстъпва място, и нали се сещата как се вози прав с дете в маршрутка...добре че след 5-6 минути една жена се усети и стана да ни направи място.... #2gunfire

Капка, и ние ти разгледахме снимките..и тъкмо да те питам къде е било кръщенето, но ти днес си го пояснила... много сте хубави всички , а Анелката най-най....и кака Силве също де....че тези каки кви са докачливи.... като се сетя за нашата... newsm78

Рели, с уводолствие бих дошла в Русе..че имам много хубави спомени от ЕРГЕНСКИТЕ ми години там..но мъжо пътува все набързо и отгоре на всичко място в колата все не му остава, че зареждат от там материали..  апропо..той точно с фирми занимаващи се с конфекция работи.. та ще трябва да го питам, дали може да удари едно рамо и да пуснем някоя връзка за търсене на работа за ТЕБ...  Thinking ти какво точно искаш да работиш в една такава  фирма...

Вяра, ако искаш можеш да ми пишеш на лични един телефон и да се разберем да отидем заедно до СЛОНБАЛОНА..то не че и аз го знам къде се намира....но  тъй като живея почти до  Цариградското шосе..откъдето ти влизаш в София..та може да измислим някаква комбинация... Hug

Ади, сташни подаръци сте си накупили....няма да те питам за тебе...., че като знам че ние винаги се жертваме в името на ДЕЦАТА.. та няма да се учудя ти да си останеш само с очакванията за такъв...  bouquet иначе и аз исках да стигна до София ленда за последно...но така ме примързя и си остана неосъществен плана ми..

Иренка , дано да ви е било хубаво времето за празника на града..че да се насладите на веселието..и на ЧУШКИТЕ де...аз да те питам..РЕЗИДЕНЦИЯТА на ТАТО  още ли функционира..или я затвориха..че преди години там пасрещахме Нова година и пак бих искала да я посетя..ама мисля че са я затворили...

Мили, казвай как мина КИНО-неделята ти... попадна ли  на интересно филмче..аз за съжаление не можах нищо да ти препоръчам..че от много време не съм гледала нещо ОБЕЩАВАЩО..но ще взема да отделя малко време и на тази си ПОЗАБРАВЕНА страс... newsm78

# 156
  • София
Привет и от нас за тази седмица Grinning
Вики този месец е само по купони,така че вече  е загряла и не трябва да пропусне най-интересния надявам се.Кажете как да изпратя пари за капарото,а за менюто каквото решите - мама яде всичко Grinning
Само една молба имам - обяснете ми малко по-подробно къде се намира и как да стигна евентуално.Влизам от магистрала на Пловдив.....Познавам бегло София,но се надявам с ваша помощ да ви намеря.

1. Много се радвам, че ще дойдете, малк се притеснявах дали няма да ви е раничко
2. Относно капарото - било 20лв, аз ще отида, най-вероятно в сряда да го оставя и няма за какво да събираме пари, ще се оправим на място, дори и да ми поискат повече ще дам, няма проблем за това.

3. Къде се намира...мисля че е лесно. Като влизате по магистралата от Пловдив (Цариградско Шосе) трябва да влезете в локалното платно след детелината на 4км, при БАН, мисля, че там трябва да има вход, (някой шофьор да каже със сигурност  Embarassed ) При Плиска се завива на дясно (от локалното) покрай хотел Плиска, това е ул Н.Коперник, пресичате Шипченски Проход (сега е в ремонт, минава трамвай 20) продължавате направо по баира и малко преди да се изкачите на равното при зала Фестивална (и хотел Триада) пресичате Гео Милев, там на дясно и първата в ляво е ул Венера. Това обяснение се чете едновременно с карта и се надявам да сте ме разбрали. Ако не завиете по Гео Милев може и по следващата пресечка (точно покрай хотел Триада - давам го за ориентир, защото се забелязва, но е нов и много хора не го знаят) та по уличката покрай хотела (отляво остава зала Фестивална и първата в дясно пак ще излезете на клубчето. Ето и картата:
http://bgmaps.com/map.asp?sid=d51cfbd318a664198cf77cd4f8d5f2c9&a … p;ix=35&iy=22
Разпечатвате си я и с нея питате ако се наложи  Mr. Green

Днес имахме мнооого обстоен разговор със съпружеското тяло относно моят подарък  Crazy той обикновено не държи много на тези неща - може да ти подари една тениска по някой много важен повод и компютър за някой съвсем несъществен - за 1.март, примерно, увит в мартеница...но този път се беше замислил дълбоко над моето мрънкане, че ми трябва кола и си поговорихме дали сега толкова много ми трябва или може да изчакам да приключи един обект по Коледа и да направи рекапитулациите...а и след 1.януари, като влезем в ЕС щяли да отпаднат митата за колите и щели за поевтинеят, не че било важно за него, ако съм искала да ходя на работа с кола още утре сме щели да идем на Горублян и да купим една  Crazy все едно сирене ще купуваме  ooooh!
Аз бях толкова шокирана, наистина мрънках, че все с таксита летя насам-натам, все бързам, а и тъпият трамвай 22 сега са го спрели по Мадрид - правят ремонт и аз ходя на работа ПЕША - цели 3 спирки, не че е много разстояние, но ми е ВРЕМЕ  ooooh! а в моя чест времето се скапа напълно - вали, студено е, а аз мъкна 17 инчов лаптоп на рамо - около 15кг - едва ли има много такива идиоти като мен по улиците - да крачат бодро под моста на Подуене, където спят пияниците с 2000-3000лв на рамо  ooooh!
Та се разбрахме да поизчакам до Коледа, а сега поиска да ми подари пръстен  Flutter Аз, обаче, предпочетох обеци (бях си харесала едни преди време) и той грабна Мишо както е по анцунг и хукнахме да не затворят магазина.
Та в крайна сметка моят подарък са златни обеци и аз съм щастлива  Hug
само дето сега малко съжалявам, че не хукнахме все пак към някоя автокъща - така де, юбилей имам 30год! , а и той имаше желание...  Mr. Green

# 157
Ади и Мишо,

Честит Двоен Рожден Ден, във Вашето сем-во!

Бъдете с малкият Си принц- здрави и усмихнати! Много късмет и щастие Ви желая! Весел празник! Hug

Иренката, благодаря Ти че Си се сетила за нас, след таз публикация в Монтреал! Как мина празника на красивият Ви град, купи ли Си традиционните чушки с боб? Hug
Дорий, успех с яслата на Вики!
Ралниче, дано всичко е наред с Анджи, все пак Татко Ти е медик и знае какво трябва да се прави. И дано терапията да помогне на Христо! Hug
Мили, къде Си таз седмица? Пребори ли Се с нервността, повече почивка Ти трябва и лично време, да знаеш. Преуморяваш Се, имаш нужда от презареждане на батерийте някъде, а защо не в любимата Виена? Hug
Вили, а в крайна сметка Директора прие ли молбата за отпуска Ти или пак чакане?
Капче, а Силвето кога учи сутрин или следобяд, има много хубава коса Хубавелката Ти?! Hug

Лек и хубав нов ден Ви желая, Момичета!

# 158
             Честит рожден ден на Ади и Мишо!
Желаем ви много здраве, щастие, на Мишо безгрижно детство,
а на Ади успех във всяко начинание!

newsm59  bigdance2 bdbaloni newsm59  bigdance2 bdbaloni newsm59
 Ади, миличка , ти си получила най големият подарък за рожденният си ден преди две години, но ти желая от все сърце скоро да подкараш една хубава кола!
 Момичета засега от мене чао, отивам да се обличам и да будя Вики . Сън не ме хваща, все едно сме първите дето ще ходят на ясла. Кукувица съм страшна. Целувки и успешен ден на всички.

# 159

Честит Рожден Ден, мила Ади и сладък Мишо!

Бъдете живи и здрави, много щастливи и нека всички ваши желания, бъдат мои пожелания  Heart Eyes

Честит Първи Яслен ден на Вики!

Дано бързо свикне с дечицата и с радост да ходи ... така и мама няма да е тъжна  Peace

Момичета, аз съм егати шматката ... празника нищо не видях от него, щото беше вечерта, а валеше и не ми се щеше в това време да водя Никол ... И още нещо ... тия пусти чушки се яли на СБОРА на Правец, а не на рождения ден  Joy Joy Joy Joy Joy ебати патката съм .. тъкмо реших да ги опитам най- сетне, то не било времето  hahaha Ще чакам МАРТ сега  hahaha
От празника снощи гледахме само зарята, Никол много й се кефи, докато не излязох да я снимам и незнам защо започна да плаче .. от по- силните пукотевици ли, от това, че незнаеше майка й кво ще прави на терасата ли ... така и неразбрах   Laughing

Ади, честити ти обици и дано скоро се сдобиеш и с Порше  Grinning

Вили, кофти ден с тия маршрутки .. ти си боец, аз не бих посмяла ..  Peace
Иначе резиденцията е вече частна собственост .. аз другия месец ще направя 3 год. откакто съм в тоя град, а още до там не съм се качвала .. само съм виждала покрива й, но от града ... тя много навътре и нагоре в гората ... Драго там си празнувал рожденните дни в оного време  Laughing а моя крак още не е стъпвал .. все още   Grinning

Аз да ви се оплача от Никол ... Дорий, може да ти помогне това с Вики днес ... Снощи Никол не пожела да си тръгне с мен от яслата .. искаше да остане с децата. Още щом ме видя въобще не се заинтригува, че съм там, не изтича към мен, а точно напротив - обърна се на другата страна и продължи да си играе с едно момченце, забележете   Laughing Това за пръв път ми се случи и ми РАЗБИ сърцето ... едната сестра ми вика: Зор беше да свикне, сега пък ЩО не тича ...   Laughing Ама така де ...  докато й се молих да тръгва, дойде един татко за едно момиченце, то като го видя, като се затича, като му се хвърли на врата ... а мойта, със зор я изкарах, а тя в сръднята си така неочаквано ми бръкна в окото, че до центъра после ми сълзеше ... Вече детето ми не ме обича, провалих се нещо   Laughing

Ами това е за сега, целувки на всички празнуващи и непразнуващи  Heart Eyes  весел и усмихнат ден и късмет  Hug

# 160
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,
МИЛИ НАШИ ПРИЯТЕЛИ
 МИШО И АДИ!

На Мишето - да е здрав и весел, да порасне голям и силен, да слушка и да бъде слушкан, да има диво и щастливо детство и наситен с щастливи събития живот!

На мама Ади - здраве и дълъг живот, любов и страстни изживявания  Wink, успехи във всяка сфера, повечко лично време и един безкраен празник!

На патерица честит двоен имен ден у Петини  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ще пиша по-късно, че бързам за интервю с Панайот  Shocked

# 161
Честит рожден ден на МИШО , много здраве , весело детство , и все така да радва всички в семейството си

Честит рожден ден и на мама АДИ,много здраве , любов и най-послушните мъже на света

Дори, стискаме ви палци днес да е минало безпроблемно първото ви посещение на ЯСЛАТА...  Hug

Кали, ДА ШЕФЪТ ми удобри отпуската и сега до към АПРИЛ ще си седя на ТОПЛО с ДИДИ у дома... пък после ще го видим...

# 162
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОЛЕМИЯ / вече / МИШО!
Да жив и здрав,да слуша мама и тати и много да ги радва!
 bdbaloni
А на мама на Мишо ....
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !
Желана и обичана,за миг разсъбличана.С подаръци обсипана,от целувки разсипана!!! newsm51

# 163
Здравейте мили мои приятелки  bouquet Първият яслен ден на Вики мина повече от добре. Лелките бяха по ошашкани от моя син. Първо влезе без да се обърне и едно чао не ми каза, после като отидох да го прибирам гледаше тъпо и ми викаше мамо там, т.е. иска вътре при децата. Направо не му се тръгваше. Една сълзичка не пророни. Много съм щастлива Hug Надявам се и утре да е така. Благодаря на всички за подкрепата, обичам ви и ви целувам.

# 164
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АДИ И МИШО! НА МАМА ЖЕЛАЯ ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА,ГОРДА И ЩАСТЛИВА МАЙКА,ОБИЧАНА И ЖЕЛАНА СЪПРУГА! newsm51 newsm51 newsm59 newsm51
НА МИШЕТО ДА Е ЗДРАВ,ВЕСЕЛ,ПАЛАВ ,ИГРИВ И МНОГО РАДОСТ ДА НОСИ НА ВСИЧКИ!
 bdbaloni bdbaloni newsm38 bdbaloni

Браво на Вики,че се е държал така мъжки в първият яслен ден smile3501 Дано и занапред е все така.

Мили,направо не ти завиждам с този Панайот,мен лично ми беше доста противен #2gunfire

Иренка,я стига глупости,не те обича детето.Това е временно и съвсем не значи ,че не те обича.По-добре така,отколкото цял ден да ревът за нас SickЕх,ама кога е събора на Правец,да дойдем на чушки,Митко направо умира за такива чушки Shocked

Хайде момичета,после ако мога ще ви пиша как съм се отчаяла с моя Иван,напоследък направо е много кошмарен и изобщо не знам на какво се дължи #CrazyСтавам,че отивам да го прибирам,мислех малко да постоим на вън,но е ужасен студ #CrazyОстанете си със здраве  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт