Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-17 тема

• 34 026
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Благодаря ти за информацията и снимките с Туба и Къванч... особено тази със сватбарите! Голяма веселба е била...
Новата снимка на Къванч в гръб носи някакво послание, но не успях да го разгадая... Виж тази с делфините изглежда много добре - явно е свързана с проекта му.

Скрит текст:
Много е горещо при нас. През нощта са ме нахапали комари. Не знам откъде влизат...

Спокоен горещ ден! Sunglasses

# 271
Добро утро!

Кате HugTwo Hearts,днес за сега няма ново пуснато.
Скрит текст:
Отидохме на плаж.Имаше вятър и силно вълнение!Брегът беше почти залят с вода,а и доста тесен,където ходим ние.Няма къде да си постелиш хавлиите.Постояхме и се върнахме.Това ни се случва за първи път както каза ММ. Simple Smile

Туба за сп. HELLO с колекцията за Dior-всички снимки на колаж

Скрит текст:

Предположительно, съемки "Если король проиграет" могут начаться в январе. На данный момент продолжаются слухи, что главную роль будет играть Кыванч Татлытуг.

# 272
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Прекрасен колаж с прекрасна Туба си донесла! Мехлем за очите...Благодаря ти! И... носталгични снимки с Джесур и Сюхан, прекрасни са!..

Скрит текст:
Много е горещо при нас. Не се "диша". Нищо не мога да върша на двора. Потя се като пор. Нахапаха ме комари, за мухите да не говоря... Водата ни намаля и не знам защо е така, при условие, че валя много. За капак, вчера нямахме и ток известно време.

Ползотворен слънчево морски ден! Sunglasses

# 273
Привет!

Кате HugRevolving Hearts
Скрит текст:
И при нас е така.Аз съм на климатик цял ден,само вечер го спирам като си лягам.

Пуснала си снимка от вчерашното следобедно кафе с Туба.Писала е,че малко е болна.Дано вече е по-добре!

https://vk.com/tuba_bustun?z=video-121564141_456246697%2Fc0bb50e … l_wall_-121564141

Приятен ден и лека седмица! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 274
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро позакъсняло утро, Злати!

Благодаря за споделеното! Съжалявам, че Туба е болна, но пък изглежда добре. Бързо оздравяване й желая.

Скрит текст:
При нас продължава да е адски горещо. На ден се преобличам по пет пъти. Вчера поизлязох с колежките на сладкарница. Подухваше леко, но въпреки това пак се попотих.

Приятен ден! Hug

# 275
Привет!

Кате HugTwo Hearts,няма вест за Туба.Дано е добре.А и до колкото разбрах при тях е празник!
Скрит текст:
Наминавам на бързо,че вече съм с гости.Сега излязоха на парка в комплекса,а аз да се разпиша.Знаеш-готвене,чистене и така...

Приятен ден! Heart Eyes

# 276
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Пак си донесла красиви снимки. Благодаря! И аз имам работа...

Скрит текст:
Ще ходя да си плащам сметките. При нас е горещо, но подухва ветрец.

Спокоен ден! Hug

# 277
Привет!

Кате HugHeartpulse

Приятен следобед! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 278
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Пооспах се днес... Умората си казва думата...

Скрит текст:
Вчера ходих в училище, за да разбера какви и кога заетости имам праез август. За радост са само две - изпит по Музика и педагогичеки съвет. Днес имаме вода... засега.

Ползотворен ден! Smile

# 279
Привет! Heart

Кате Hug,наминавам на бързо.
Скрит текст:
Внукът от вчера започна да накашля.Дъщерята му купи лекарства и започна лечение.Днес вдигна и температура.По-късно зетят ще дойде да си ги прибере.Утре ще го води на ЛЛ.Имало вирусна пневмония.Само да не е това.

Спокоен следобед! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 280
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Благодаря за прекрасните снимки... отново...

Скрит текст:
Само пневмония ни липсва... И аз се позакашлям. При мен лошото е, че много рядко вдигам температура, когато съм болна и така не мога да установя какво ми е. Съжалявам , че внучетото ти е болно. Времето е такова, от тези горещини - потене, после изстиване и ето и резултатът... Бързо оздравяване!

Скрит текст:
По сообщенио от Бирсен Алтунташ, Туба Бюйюкюстюн заразилась коронавирусом, съемки «Another Self » отменены!
Паника, вызванная коронавирусом, произошла на съемочной площадке «Another Self » с участием известных актеров, таких как Туба Бюйюкюстюн, Мурат Боз, Бонджук Йылмаз, Седы Бакан и Серкана Алтунорак. Результат теста на коронавирус Тубы Бюйюкюстюн, которая дала жизнь персонажу Ады в сериале, созданном OGM Pictures для Netflix, был положительным. Съемки, которые стартовали в Айвалыке, были внезапно отменены. Вся команда прошла повторное тестирование. Стало известно, что известная актриса, которая находится в добром здравии, приступит к работе через 1 неделю.
Также, Бирсен сообщает, что персонаж Тубы (Ада), будет замужем за персонажем, которого сыграет Серкан Алтунорак, но потеряет сердце из-за персонажа по имени Топрак, которого играет Мурат Боз, в сериале, рассказывающем историю трех женщин, окончивших одну и ту же школу.

Автоперевод с турецкого.

Бирсен Алтунташ:Туба Бюйюкюстюн заразилась коронавирусом, съёмки отменены. Тест Тубы оказался положительным, поэтому съёмки, начавшиеся в Айвалыке, в спешке отменены. Через неделю актеры, у которых все в порядке со здоровьем вернутся на съёмки. В сериале, который будет повествовать о жизни трёх женщин, выпустившихся одновременно из учебного заведения, Бюйюкюстюн отдаст своё сердце Топраку, которого исполнит Боз.

Перевод Манэ Казарян специально для нас

Дано не е истина...

Скрит текст:
Ако щеш вярвай, когато се писа, че е болна, веднага, си помислих дали не е коронавирус. Разстроих се от новината... дано не е така...Скапа ми се денят...

Дано да има добри новини! Лек ден!

Последна редакция: пт, 23 юли 2021, 09:31 от Екатерина Кузманова

# 281
Привет! Hug

Кате Hug,за Туба е вярно !Още снощи се разпространи новината в ТТ и по др. сайтове.Колко се пазеше с децата и спазваше правилата.Но сега покрай снимките и срещите го е хванала вируса.Аз се чудя защо не се е ваксинирала.Много актьори го направиха,даваха им снимките.

Ох,дано го изкара леко и не са се заразили децата и родителите й! Hands Pray

Скрит текст:
За Туба и аз си го помислих,че е нещо сериозно след като писа,че е болна.Тя не винаги пише,когато не е добре.
При нас още вчера сутринта дъщерята се обади на зетя и следобяд си ги прибра.Нямало часове на ЛЛ,но й се обадила и се оказа че се е освабодил час за 9 ч.!Обади ми се по телефона преди малко.И каката започнала да кашля.Така,че и двамата са с антибиотик,спрейове.На малкия и инхалации са изписали.А досега не му е правила.Да видим как ще стои,сърдел се,плачел.А и ушите му били зачервени.

Туба с приятелката си Нил Бокесой...

Скрит текст:

Скрит текст:
Компания Нетфликс прекратила снимать сериал «Другое Я» после того, как главная героиня сериала Туба Бюйюкюстюн заболела на коронавирус.
Известно, что Туба Бюйюкюстюн, заразившийся коронавирусом, переносит болезнь в легкой форме.
Съемки сериала #ДругоеЯ, которые проходили в Айвалыке были отменены после того, как Туба Бюйюкюстюн заразилась коронавирусом. В сериале с участием таких известных актёров, как Туба Бюйюкюстюн, Мурат Боз, Бончук Йылмаз, Седа Бакан, Серкан Алтунорак, были отменены, когда на съёмочной площадке возникла паника, вызванная тем, что у Тубы Бюйюкюстюн был обнаружен коронавирус. Результат теста Тубы Бюйюкюстюн, которая дала жизнь персонажу Ада в сериале, компании OGM Pictures для Нетфликс, был положительным. Съёмки, которые начались в Айвалыке, были внезапно отменены. Вся команда прошла повторное тестирование. Стало известно, что знаменитая актриса, чувствует себя хорошо и приступит к работе через одну неделю.

Скрит текст:
От админа иранского фан-клуба Тубы:
Пусть все пройдет, моя дорогая Туба!
О тот день, когда ты сказала, что заболела, я уже поняла, что что-то происходит, душа замерла на мгновение, но ты не переживай, моя единственная, дай Бог, ты быстро и легко поправишься. Наши молитвы с тобой, мое дыхание.

Спокоен ден! Flowers Four Leaf Clover

# 282
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Скрит текст:
Очаквам майка ми да си дойде и ще чистя нейния етаж. Имам и едно ходене в Шумен. Ще помоля кака си и и съпруга й да ме закарат.

Ползотворен ден ти желая! Sunglasses

# 283
Следобеден привет!

Кате HugTwo Hearts
Скрит текст:
Сутринта бяхме на плаж и за това окъснях...

Вчера следобед Туба писа в ИГ за да успокои феновете си.Била е в болница 4 дни и са я изписали.Благодари на лекарят си,мед.сестра и помощния персонал
Скрит текст:
Туба добавила в инстастори #TubaBüyüküstün

Здравствуйте! Я только сейчас могу сообщить вам новость. Это правда, я заболела на коронавирус. Я лежала в больнице 4 дня, и с сегодняшнего дня вернулась домой. Я хотела бы поблагодарить своего врача, медсестер и весь персонал, которые были со мной во время этого процесса в больнице. Хорошо, что вы есть.Спасибо за ваши прекрасные пожелания, которые приходят из разных уголков. Это очень ценно для меня .. Я дома, чувствую себя намного лучше. Мы снова будем общаться:) С любовью..

Късно снощи се появи и др.инфо.Майя и Топрак са дали положителни тестове и са при баща си под карантина.
Скрит текст:
По информации Gazetmagazin
Туба Бюйюкюстюн, которую в последние дни видели на свадьбе подруги, заразилась коронавирусом. Стало известно, что анализы ее дочерей Майи и Топрак также положительные и они находились на карантине вместе со своим отцом Онуром Сайлаком.

Спокоен следобед!

# 284
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро позакъсняло утро, Злати!

Благодаря за добрите новини!

Скрит текст:
Дано всичко да е наред с Туба и децата. Не разбрах защо децата са под карантина при баща си. Нали те си имат малко дете? Няма ли да го заразят? Дай, Боже да мине леко и да е за кратко. Много се разстроих, предвид това, което преживяха майка ми и сестра ми. Днес майка ми ще си дойде с децата на братовчедка ми. Не знам за колко време ще остане тук.

Скрит текст:
К моему счастью, я вошла в сектор турецких сериалов в очень правильное время. Я пришла во время пика творчества Томрис Гиритлиоглу. В то время, когда в турецких сериалах было старание что-то донести, какая-то история. Чья-то травма, чья-то любовь, чья-то сила. Я вошла в мир сериалов в то время, когда к ним хотелось «прикоснуться». Нами было рассказано множество замечательных историй. Мы спорили насчет того, что мы хотим донести, какую историю. Мы спорили насчет всего, начиная от имени персонажа, заканчивая его одеждой. У меня сейчас мурашки по коже. Современное турецкое телевидение не такое. Сейчас предметом спора являются совершенно иные вещи, и это разбивает мне сердце.

Лек ден! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт