Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-17 тема

• 34 025
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро!

Кате HugTwo Hearts
Скрит текст:
Програмата ви е много натоварена.Ще се радвам ако успеем да се видим.Ще ходиш и на гости,няма как.Ако успееш пусни пост,ако не-в събота,когато се прибереш!

И Туба ни пожелава Добро утро с кафенце...Coffee

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242603%2F68088e89 … pl_wall_-63875573

Абонатите на Туба в ИГ са вече 5,3 млн.

Лек и спокоен ден!

# 256
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Прибрах се.
Скрит текст:
Много съжалявам, че не успях да се видим. Наистина програмата ни беше много натоварена. Обучението също. Ходих на гости при децата, за да видя къде живеят. Взеха ме и ме върнаха. Правят ремонти лека-полелека...За сватовете, вече знаеш. Успяхме само да пазаруваме в Джъмбо за около час. Дори и кафе не успяхме да пием. Единственото, което си позволихме е да отидем с таксита, за да се цопним в морето за около два часа и пак в обучение...

Кой знае колко неща съм пропуснала в темата...

Спокоен жарък ден! Hug

# 257
Добър ден!

Кате Hug,не си изпуснала кой знае какво.Вече си пуснала новата снимка на Майя и Топрак в музея за ретро автомобили.Докато Туба снима,майка й и баща й гледат децата и са ги завели там.
Скрит текст:
Сутринта бяхме на плаж и за това сега пиша.И аз съжалявам.Няма как наред с обучението имаше и семейни задължения.Разбра ли в кой комплекс живее дъщеря ти,а сватовете?

цялата снимка,където си пуснала с Къванч

Приятна почивка!

# 258
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Отново ти благодаря за прекрасните снимки!

Скрит текст:
Не попитах за името на квартала, в който живеят децата. Бяхме в едно заведение, близо до апартамента. Доста е старичък блокът. Правят ремонт. Купили са си диван, секции, поставили са и ламинат, банята е супер. Ще местят кухнята в хола, за да се освободи стая за гости.

Скрит текст:
А, знаешь, все еще будет!
Южный ветер еще подует,
и весну еще наколдует,
и память перелистает,
и встретиться нас заставит.
И еще меня на рассвете
губы твои разбудят.
Понимаешь, все еще будет!

Спокоен ден! Simple Smile

# 259
Добро утро!

Кате Hug
Скрит текст:
Преди беше писала,че дъщеря ти са на квартира,а сега правят преустройства.Закупиха ли го?Също,че сте били у сватовете,а сега пишеш за ресторант близо до апартамента им.Или това е било в различни вечери?

Имаме ново видео от Туба сутринта с кафенцето...

https://vk.com/tuba_bustun?z=video-121564141_456246639%2F95f5ef3 … l_wall_-121564141

пуснала е още едно видео направено от фенове...
https://vk.com/tuba_bustun?z=video-121564141_456246640%2F984e119 … l_wall_-121564141

Приятен ден и лека седмица! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 260
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Минавам набързо, че

Скрит текст:
ме извикаха в училище за някякви протоколи за изпити.

Благодаря за споделеното!

Скрит текст:
На въпроса, който ми зададе, ти писах във вайбър.

Ползотворен ден! Flowers Hibiscus

# 261
Преидобеден привет!

Кате HugTwo Hearts
Скрит текст:
Получих съобщението вчера на вайбъра.Още се ядосвам,че не се видяхме.

Колажът с чашата с надпис Ада е от сутрешното кафе,което пусна Туба...

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242608%2F89be0fb0 … pl_wall_-63875573

''Те никога не  позволяват да забравя коя съм ...''

и към тази снимка
Скрит текст:
Туба добавила в инстаграм #TubaBüyüküstün

Женщина проснулась в последний весенний день.. Не было никаких признаков спокойствия предыдущего дня.. Её единственной мечтой было лежать на нагретом солнцем песке, но, очевидно, этот день был не сегодня.. Она все еще собиралась расположиться на морском берегу. Она надела бикини, надела рубашку. Но этого было недостаточно, она надела единственную куртку, которую захватила с собой, натянула ботинки на ноги.. Ей нужно было кое-что почитать, то, что она откладывала в течение нескольких дней.. Она взяла это с собой, и села в шезлонг, ближайший к морю, место было пустым. За исключением мальчика и его матери, у которых хватило смелости выйти в море и плавать в такой холод.. Она никогда не смогла бы выйти в море в такую погоду ... Не могла.. Она смотрела, и завидовала тем, кто это делал.. Момент был настолько прекрасен, что женщина не хотела довольствоваться только тем, что останется в её памяти..
Цитат

Приятен,макар и горещ ден!

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 11:38 от Zlatina3

# 262
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Пиша ти от

Скрит текст:
училище, докато дойде времето на педагогическия съвет. Кой знае колко време ще продължи...

Благодаря ти за всичко споделено! Доста новички (за мен) неща... Туба си е момиченце... на всяка възраст...

Спокоен слънчев ден! Heart Eyes

# 263
Добро късно утро!

Кате HugTwo Hearts

Списание Hola USA публикува интервюто с Туба за фотосесията на Dior!
Ден с турската суперзвезда и актриса Туба Бююкюстюн!

Скрит текст:

https://www.instagram.com/p/CRSIvvUjHvI/?utm_medium=copy_link

Скрит текст:

от сутринта в сторито...
Туба чете книгата с пожеланията на феновете, която й беше подарена на рождения й ден...

https://vk.com/tuba_bustun?z=video-121564141_456246659%2Fe226a8e … l_wall_-121564141

Скрит текст:
Окъснях с отговора,но лаптопа ми прави номера.Бавно зарежда снимките.Трябва да го занеса на почистване от праха.

Приятен ден,макар и горещ!

# 264
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Благодаря за инфото и прекрасните снимки!

Скрит текст:
Днес сестра ми има РД. "Чукна" 50.

Ползотворен слънчев ден! Sunglasses

# 265
Предиобеден привет!

Кате HugTwo Hearts

Скрит текст:
ЧРД на сестра ти!Да е здрава и много щастлива с всички около нея!
Успехи в работата й!Благодаря за почерпката.

Донесла си новата снимка с Туба...и по-отблизо...

Туба е пуснала сутринта
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242610%2Fcd5195dc … pl_wall_-63875573

Днес се навършват 6 год. от финала на ''КПА/Черни пари и любов''

Скрит текст:
Бързам да намина по всички теми,в които пиша.Мисля да нося лаптопа на почистване .

Спокоен горещ ден!

# 266
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Пак си донесла страхотни красоти... Благодаря ти!

Скрит текст:
Днес колегите тръгнаха за Златни пясъци за поредното обучение. Аз не се регистрирах и съм доволна, защото програмата е доста тежка, не е както беше в Бургас... въпреки, че доста часове прекарахме на "скамейките" и изслушахме какво ли не... В отпуск съм до края на месеца. За август... още не знам какви заетости ще имам...

Приятен слънчев морски ден! Heart Eyes

# 267
Добро утро!

Кате HugRevolving Hearts
Скрит текст:
До кога ще ви обучават? Wink
Почини си до края на месеца!

Скрит текст:
🆕🆕🆕Поклонники Tuba Büyüküstün приготовили очень значимый подарок ко дню рождения любимой актрисы.
"Хорошо что ты есть ... Tuba Büyüküstün"

В День рождения Тубы Бюйюкюстюн (  5 июля) поклонники подготовили для любимой актрисы книгу, состоящую из посланий ко дню рождения с любовью со всего мира, и подарили ее Тубе Бюйюкюстюн. В книге, которая включает 398 страниц, поклонники Tuba Büyüküstün со всего мира, от Америки до Европы, от Латинской Америки до Ближнего Востока, от Балкан до арабской географии, прислали сообщения. Туба Бюйюкюстюн, получившая книгу в день своего рождения, поблагодарила ее, поделившись фразой «Вы всегда лишаете меня дара речи» в своем аккаунте в Instagram. Туба Бюйюкюстюн, написавшая для своих поклонников новый пост о том, что она начала читать книгу 14 июля, выразила свои чувства так: «Я читаю. Это потрясающе. Спасибо за ваше сердце, за ваши пожелания и за ваше время».

Поклонники Tuba Büyüküstün также организовали благотворительную кампанию в день рождения актрисы через Unicef. Любители Tuba Büyüküstün, выступившие под лозунгом «Пусть детский день рождения станет надеждой для нашей Тубы», собрали пожертвования с большим участием из Турции и из-за рубежа. Согласно информации, предоставленной Unicef ​​Turkey, эта сумма пожертвования составляет 465 лечебных продуктов. Эти питательные вещества обеспечивают каждому недоедающему ребенку примерно 10 дней лечебного питания в пакетах по 30 штук.

Нова...Къванч е обновил ИГ си...

Спокоен летен ден!

# 268
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Отново благодаря за споделеното!

Скрит текст:
Почивам си отвреме навреме. И вкъщи има много работа, но горещината ме спъва. Организмът ми не я понася. Горещи вълни, пот, умора... кога ще свърши това, не знам. Градината ми "умря" и спрях да се занимавам с нея... каквото, че такова... Ти как си?

Скрит текст:
Чатай высоко ценит талант Тубы и многое сделал для признания ее на международном уровне, предлагая ее кандидатуру на всевозможные награждения. Правда, это прямая обязанность продюсера- продвигать своих актеров- но не все так делают.

Лек ден! Simple Smile

# 269
Привет!

Скрит текст:

Кате Hug,благодаря за новите снимки на Туба с фенка и от снимките на сериала. Heartpulse
Скрит текст:
Сутринта бяхме на плаж!В понеделник вечерта дъщерята с внуците ще ни дойдат на гости за една седмица!

Туба е била на сватбата на Ирем Тумер, асистентка на Ясемин,която е мениджърка на Туба...
имало е доста  познати актьори,на които Ясемин е мениджър...

от веселбата на дансинга...

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242618%2F77c77cf2 … pl_wall_-63875573
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242619%2F17f04ddc … pl_wall_-63875573

Нова от MAVI

Лек следобед! IcecreamTropical Drink

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 14:52 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт