💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 2 /28.02. - 07.03.2021/

• 42 403
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
На Тяна психозата на тема изневяра днес ми лъсна като се разбра, че се занимава с духовни търсения. Имам голямо наблюдение от тези среди на "духовни" хора и повечето хич не са духовни, ами страшно заблудени и духовността е поредната заблуда. Сигурно си е вкарала насила в ума, че нещо се преживява само като се прости и че трябва на това да се учат и другите хора и тя го е яхнала, за да се чувства че прави нещо полезно. И от там цялото говорене по темата, но според всички тя просто си го е внушила, а хич не е така. Самия факт, че го повтаря постоянно говори за насилствено втълпяване, а не за истинско прощаване.

# 151
  • София
директен

Един за друг (02.03.2021) Сезон 2 Епизод 6

директните линкове, са без реклами и забрани, за гледане извън България

могат да се отварят на МОБИЛНИТЕ(без добавки)
   в браузъра на КОМПЮТЪРА - след инсталиране на HLS Player - m3u8 Streaming Player
или Native HLS Playback

във VLC player с влачене и пускане на бутона(линка)

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
  ето как...
Скрит текст:

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 12:42 от Mari_Mar

# 152
  • Далечният изток
Точно това коментирах вчера - нищо не е простила. Ако беше, нямаше първа и последна тема да й бъде тази за изневярата. Даже имам чувството, че иска още и още да го уязви това момче.

# 153
  • Испания
Тяна изобщо не реагира, когато Иво на два пъти каза "тая Буда". Лицето ѝ не трепна. Дали и тя не мисли като него?

# 154
Поли и Мохамед трудно се разделиха с челното място в класацията по коментарите с половин уста за Здравка и Миро.

# 155
  • Велико Търново
И ние вкъщи се надявахме, че ще им върнат предметите, но... уви!
Обаче пък и съвсем не е сигурно, че са минали през шредера. Поне едното мече го дадоха как става на дреб. От предметите обаче нито един не показаха нито че го пускат вътре, нито пък на изхода.

# 156
Аз съм убедена, че им ги връщат, но не е в интерес на предаването и сценария да ни го покажат това и на нас.
Казах ли ви, че Здравка не е лош човек, ще се убедите и вие.

# 157
  • Sofia
Не са унищожени, все пак това е позитивно предаване. Съмнявам се, че унижаването на каквото и да било се вписва в концепцията.

# 158
  • London
Яница има много лоша кожа. А как се е намазала, лъщи от километри.

Има два пръста кит върху лицето.

Момчил не знам как я търпи.

А как я целува???

# 159
Преди 10 години ли е станала прословутата изневяра?

10 години да влачиш спомен за това, при все че имаш 3 деца!?!
К'ва професура за живота е това, направо си е скъсан студент....
Ако някой на мен ми споменаваш за нещо от преди 10 години, директно щях да се гътна.
И на мен Здравка след днешната среща ми стана по-симпатична.
Лейля и Иван противно на мненията на всички, са ми доста симпатични.
Както и противно на всички мнения Поли и Мишо и Анджело и Стефани са ми скучни 😴😴😴
Няма никакъв шанс да се докосна до плъх, еле па за една игра. МъжО ми изгоря на тая игра 🤣🤣🤣

# 160
Мисля си, че условието на утрешната игра ще е да се откажат жените.

# 161
  • Перник
Тяна 10 години вече играе филма "Знам какво направи миналото лято" за ужас на Иво 🙃😁
Как не спомена нещо позитивно - примерно за появата на дечицата. Щастието от раждането на 3 деца би трябвало да бие по точки всичко негативно!

# 162
  • Sofia
Няма никакъв шанс да се докосна до плъх, еле па за една игра. МъжО ми изгоря на тая игра 🤣🤣🤣
И моят, и моят, но той си го знае де! Затова и двамата дружно крепим дивана...

# 163
Смятам, че за интереса на предаването всяка двойка си има определена история. Така че на Тяна и Иво е изневярата, затова се акцентира толкова върху нея. На Лейля и съпруг е вторият шанс, на Тина и Станимир, че се трудят в чужбина, на германците - дългият брак и т. н.

# 164
"Искам сватба на Малджъвичи"

Общи условия

Активация на акаунт