💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 2 /28.02. - 07.03.2021/

• 41 937
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
И аз искам интервюта с отпадналите. Мисля, че бяха при Гала.
А относно коментарите, всички имаме право да изказваме мнения и пристрастия към участниците. Нека само да запазим добрия тон и да не се нападаме.

# 46
И за Ралица и Жельо защото смятам,че с тяхната подготовка ако не спечелят поне ще добутат до финал
Ако зависеше само от постиженията в играта, може би, но има и фактора - какво мислят съквартирантите за теб, за да се спасиш от номинация. А като гледам обществените нагласи, тази двойка не се харесва на масовия зрител.

На мен ми харесва, че имат 'подготовка', а други двойки са отишли на купон просто и да се изложат малко по телевизията или да получат малко популярност и да им тръгне в живота. Simple Smile "1000 кокошки-носачки"

# 47
Благодаря за темата Simple Smile
Аз не бих искала да обсъждам участниците дали си подхождат, тъй като те са хората които трябва да си преценяват това. Има факти и взаимоотношения невидими за околните на тях. Не всеки си показва емоциите и чувствата и не винаги показването им означава любов в рая. Много перфектни според общото мнение двойки се разделят, както и обратното - очакваш, че някоя двойка ще се раздели в скоро време, но не, изкарват си до край.

Предаването ми е интересно и не ме дразни повтарянето на игри от миналия сезон, тъй като участниците са различни и емоциите покрай играта са различни. А и ние така също опознаваме играчите.

От първи пост се присетих - така и ми остана горчивото чувство от двете двойки победители. За мен това са си Искра и Данчо. При Пламен и Елена си беше сигурно, че ще отпаднат, след проблема, който му се появи на него при играта. Те много правилно решиха да се откажат, Искра и Данчо направиха пък страхотен жест като пожелаха да разделят наградата, но тук вече Пламен и Елена трябваше да откажат... и всичко щеше да е точно /в моите очи/.

# 48
Благодаря за темата! Flowers Bouquet

Ех, как ми се иска да позная победителите след три епизода и на финала да ми връчите приза "ТелеПатка"! Smile

Засега по интересни са ми "нестандартните" двойки, също ми е чудно 20-сет годишни с връзка от 1-2 години дали са "Един за друг" и имат ли място в шоуто.

# 49
Малко снимки от профилите на участниците. https://www.instagram.com/p/B34fCc8AxSQ/?igshid=ewo9qche86hd 
 https://www.instagram.com/p/B3Ho5wDFa2d/?igshid=zubow9c8kv55 
 https://www.instagram.com/p/CDGeMb0n5Ol/?igshid=ixug6z8e7ckl

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 16:27 от Навсякъде

# 50
  • София
Тина е много хубава. Мислех, че косата й е фалшива, но не. Май обаче е наляла някой кубик в устните.

# 51
  • Mediterraneo
И косата, и устните й са фалшиви.

# 52
  • София
Жалко, естествена е хубавица.

Прави ми впечатление, че много жени си коригират устните. Уж с малко, но си личи. От формата - Денислава, Тина, мисля, че и Тяна.

# 53
  • Mediterraneo
С какво се занимават Тина и мъж, че показват такъв стандарт на живот? Разгледах ИГ на Тина- екзотични пътувания, нов Мерцедес бизнес класа...

# 54
Станимир е личен шофьор на бизнесмени, колите не са негови. Тина почиства нови жилища след строеж. Работят много в Англия, нямат деца и си харчат парите за пътувания.

# 55
  • Mediterraneo
От коментарите под една снимка с Мерцедес останах с друго впечатление. Браво на децата!

# 56
Станимир е личен шофьор на бизнесмени, колите не са негови. Тина почиства нови жилища след  строеж. Работят много в Англия, нямат деца и си харчат парите за пътувания.
Симпатични са ми на мен. Момчето доста добре се е ориентирало,хич лоши пари не се вадят с неговата работа. Ние живеем в Лондон,наш приятел работи това и не пада под £2000 на седмица.Тина изглежда лигавка,но аз съм работила като чистачка след ремонт/строеж и е доста тежка работа.Спечелиха ме с историята за обувките. Млади са,печелят добре,нека си поживеят.
Харесвам много Поли и Мохамед и Стефания и Анджело,а Здравка ми е симпатична,харесвам леко “криви” характери.

# 57
  • Испания
И днес нямаше интервю с Валя и Детелин.

# 58
  • Велико Търново
Изгласувах се за Полина и Мохамед по симпатии . И за Ралица и Жельо защото смятам,че с тяхната подготовка ако не спечелят поне ще добутат до финал
Точно по същия начин и със същите доводи и аз гласувах.

И за Ралица и Жельо защото смятам,че с тяхната подготовка ако не спечелят поне ще добутат до финал
Ако зависеше само от постиженията в играта, може би, но има и фактора - какво мислят съквартирантите за теб, за да се спасиш от номинация. А като гледам обществените нагласи, тази двойка не се харесва на масовия зрител.
Е, то това е ако са сред номинираните. Но ако се справят добре с игрите, няма да се стига дотам да гласуват за или против тях.

# 59
  • earth
Аз вече се чудя дали в тази тема няма сестри, майки и баби на участниците? Rolling Eyes

Smileys, това по правилата ли е?

Общи условия

Активация на акаунт