💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 2 /28.02. - 07.03.2021/

• 41 945
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Смайли, благодарности за прекрасно оформената тема. 🌺
Още ми е рано за фаворити, така и гласувах. Simple Smile

# 31
И аз да споделя моето мнение по реда на влизането:
 Шумните - забавни уж, но май дразнят;
 Денитата - много изкуствени, само от 1 г. заедно, готвили са се, но нещо не е наред. Мама и тате май са купили на момчето лъскаво беемве и то се изживява като някакъв гангстер - "всички простосмъртни да го д*хат" едва ли не , много оригинално, на този фон мацката е като някакъв трофей, и тя много "лъскава", че да му отговаря на "имиджа", няма как.
 Немците - неприятни. Не искам да си представям дали тя на 13 г. е правила секс с него (брррр), така или иначе е отвратително. Има вероятност и да ни лъжат за дължината на връзката, за по-интересно. То и аз като съм харесвала някакъв съученик в трети клас, и това че след много години сме се събрали значи ли, че имаме връзка от трети клас?!? Айде малко по-полека! Иначе наистина си е педофилия. Извинявайте, кой каквото и да казва, на 16 си НЕпълнолетен, на 13 (на колкото е била Ралица) си МОЛОлетен!!! Да твърдиш, че имаш "гадже" на 13 е или педофилия (национална особеност на един специален етнос у нас) или просто празни приказки. Личи им, че много искат да спечелят, гледали са, репетирали са, но... нещо не ме кефят, няма страст, не са искрени в любовта си; и се ехидни;
 Докторчето - Той - Психо, Тя - хванала го като удавник за сламка, но той е безцеремонен и груб. След още няколко години младите жени ще започнат да падат в краката му, а той тепърва ще осъзнава своята мъжественост. С какво ще го задържи Милена? И с дете няма да успее. Това, че сега му е като кака/мама, означава, че след няколко години, когато той се превърне в зрял огън-мъж, тя ще стане мама-баба. И не ми говорете за Макрон, че и там е същата мъка. Това си е психично отклонение. Вероятно момчето има някаква травма, свързана с майката и подсъзнателно се стреми към такава жена-майка, но пък от друга страна, такава жена не може да покрие всичките му потребности като мъж, които той даже и не осъзнава напълно в момента. Милена може единствено да се забавлява (още няколко години) и после - Деми Мур (както някой вече писа). Нека не се заблуждава. А може би просто е искала да натрие носа на мъжа си (някой самовлюбен тюфлек), че още е хубава и желана. Успяла е, но дотам.
 Силистренци... Оле Мале. Момичето - една непораснала глезла. Момчил - разкошен мъж, чак му се чудя на търпението. Докога ли ще издържи с тази жена. Може би докато срещне друга, по-добра от нея, а това може да стане и след 10 и след 20 години, но все някога ще стане;
Валя и Детелин, напусналите - да, тя сигурно му слугува денонощно и се прави на обичана и щастлива, а той се мисли за центъра на вселената и голямата работа. Тъжна картинка, много често срещана при тяхното поколение.
 "Изневярата" - Фалшиви, неискрени, неприятни. Да простиш означава да забравиш.
 Здравка и момче - И там има някакви емоционални травми от детството. Иначе не мога да ги разбера. Не са на една вълна. Има неразбиране и напрежение.
  Фараона - Единствените, при които виждам хармония. Да, тя иска да е водеща, и той прави така, че тя да си мисли така. Много са сладки и мили. Той е истински кавалер, за разлика от всички други мъже в предаването, дето само се ежат и искат да изпъкнат. Ами - Не, оставете дамата си да изпъкне и да грее!
  Тина - Симпатични младички, глуповати, но работливи и непретендиращи за нещо повече отколкото са. Имат реална самооценка (важно). Обичат се!
  Бебо и Дедо - И тук прозира някаква стара емоционална травма у жената. Лошото е, че детето постоянно ще чува: "Дядо ти дойде да те вземе. Виж, това дядо ти ли е?", което не е никак лесно за детето. Да не говорим след 10 години кой на колко ще е.
   Стефи и Анжело - Много са готини! Стискам им палци и им желая успех. Нищо общо с Денитата, които са на почти същата възраст, ама ни-що ...
   Лейля... - Не знам защо са се записали - за да ги гледаме как се карат? Вероятно за парите, а иначе - всичко е свършило там. Но няма да спечелят парите. Те не са наясно със себе си и със другия, и това няма как да се случи в предаването. Явно не им е писано да са заедно. Или им предстои много усилена работа с психолог, семеен консултант, но не са за това предаване, имат много неразрешени проблеми. Иначе са готини всеки по своему.

# 32
Между другото, аз също имам позната двойка, подобна на Милена/Иван-Асен. Да не кажа, че там разликата, в полза на жената май е дори още по-голяма. Жената в момента е на 54-5, мъжа - на 35. Заедно са от над 12-3г. Приятелите на момчето са го подигравали брутално, казвали са му “ти луд ли си, как може да си с баба си” и т.н. Държа да кажа, че мъжа иглежда доста добре, има и хубава професия, не е като да не е имало жени около него, но ето. Избра си жена, която може да му е майка. Преди 4г се и ожениха. Тя има голяма дъщеря, която е гд на неговите години. Двамата няма как да имат деца, което означава, че той се е примирил с този факт и е ок с това. Всички си мислехме, че до няколко години ще му писне и ще се осъзнае, но ето, че не стана така.

Мисълта ми е, че има всякакви случки. Може и Иван-Асен наистина да си обича Милена и да си е с нея, дори и след години, въпреки голямата разлика в нейна полза.

# 33
  • Берлин
Адриана, то може, но на Иванчо не му личи да изпитва нито любовни чувства, нито пък уважение към Милена. А би следвало тя да "се подмлади" и да лети, ама прилича на спаружено кокиче.
Уф, чудих се какво ми е усещането за немците (освен всичко, което писах). Тези двамцата ми изглеждат като брат и сестра. Брррррр

# 34
  • Испания
Адриана, то може, но на Иванчо не му личи да изпитва нито любовни чувства, нито пък уважение към Милена. А би следвало тя да "се подмлади" и да лети, ама прилича на спаружено кокиче.
Уф, чудих се какво ми е усещането за немците (освен всичко, което писах). Тези двамцата ми изглеждат като брат и сестра. Брррррр

На Иванчо му е все тая, както се вижда, стига да му е удобно.

За немците имаш високо мнение. На мен по-скоро ми приличат на съученици от първи, втори... та до 12. клас.

# 35
  • Берлин
Ох, Смайли 🤣 чудех се как възпитано да ги определя...

# 36
Не съм коментирала предния сезон тук, но го гледах редовно. Та за втори сезон... Цоп! 😄
Най- са ми противни немците. Едни пренавити, заучили всичко. Дори и да спечелят, заради добрата си подготовка, харизмата няма как да я придобият.

За отпадналите - Валя и Детелин. Скучновати. Тя се хили като зелка, сякаш всичко е песен, а всъщност е доста подтисната жена. Той типичен българин от старата генерация.

Иван Асен (все ми иде пред името му да сложа титлата "цар" 😄😄😄) и на мен ми бие на психо. Тя уж симпатична жена, но една засухрена и изстискана. Не им е хармонична връзката и не смятам, че ще останат заедно.

Радвам се, че Тинчето остана. Смешна ми е. Предаването има нужда от такъв образ. Иначе е добричка. Разчувства ме с историята за обувките.

Другите по-нататък ще ги коментирам. Определено този сезон е с по-интересни двойки.

# 37
Изгласувах се за Полина и Мохамед по симпатии . И за Ралица и Жельо защото смятам,че с тяхната подготовка ако не спечелят поне ще добутат до финал

# 38
Аз си мисля, че мъжете, които си избират жени, които могат да им бъдат майки, изобщо не искат самите те да имат деца. По-скоро очакват някоя да обгрижва тях като мама. Не знам, може и да бъркам.

# 39
  • Испания
Странно, че не интервюираха Валя и Детелин нито в събота, нито в неделя. Да видим утре!

# 40
  • В страната на мечтите.
Странно, че не интервюираха Валя и Детелин нито в събота, нито в неделя. Да видим утре!
Предния сезон къде им даваха интервютата? Нещо ми се върти в главата, че съм гледала Весела и Момчил при Гала, но не съм сигурна дали е било заради отпадането им или след края на сезона.

По принцип съм съгласна, че понякога прекаляваме с епитетите, защото не познаваме тези хора, че да ги квалифицираме, но ние си правим впечатление от това което показват. Аз лично се опитвам да съм обрана, но признавам, че и аз прекалих, защото се ядосах след клипчето на Дани/е.  
Но, моля ви, не искам да се случва същото като в темата за инфлунсъри и да ни заключат заради злоба. Нека да бъдем добри Heart

# 41
Азалия, казваш да не ти размахват пръст, а ти защо го правиш?

# 42
Аз вече се чудя дали в тази тема няма сестри, майки и баби на участниците? Rolling Eyes

# 43
  • Далечният изток
Аз вече се чудя дали в тази тема няма сестри, майки и баби на участниците? Rolling Eyes
Хм, да, някои много лично приемат коментарите....
Азалия, странно ми е това избухване, освен ако наистина не е нещо лично.

# 44
  • Испания
Предния сезон къде им даваха интервютата? Нещо ми се върти в главата, че съм гледала Весела и Момчил при Гала, но не съм сигурна дали е било заради отпадането им или след края на сезона.

Или в "Здравей, България", или в "На кафе", но тогава излъчваха епизодите в събота и неделя.

Сега очаквах, че ще интервюират отпадналите или в петък в някое от двете предавания, или в събота и неделя.

Общи условия

Активация на акаунт