💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 2 /28.02. - 07.03.2021/

• 42 401
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Здравейте и честит празник Simple Smile
Докато аз гледам игрите се опитвам да си представя как наша милост с мм бихме се справили. На моменти се замислям.
Той е далеч, но му ги разказвам и подхвана идеята да се явим на кастинг Simple Smile
Ще направим някои игри като се върне.
На вас минават ли ви такива мисли?
Сред двойките нямам фаворити още, интересни са ми всички и гледам с удоволствие Simple Smile

# 601
Ние с мм заедно гледаме и до тук на повечето игри ще сме пълен провал Grinning коренно различни сме,приличаме си основно по това, че и двамата сме големи нерваци и инати . Със сигурност ще се караме на всяка игра и изобщо и двамата осъзнаваме ,че вероятно не сме един за друг,но това не ни пречи да си живеем добре и да се обичаме вече 12 години Grinning

# 602
  • Sunshine state
Не бих участвала в подобен формат за нищо на света, в къщи да се посмеем на една-две игри, да, но нищо повече.

# 603
  • Далечният изток
Да, и аз съм за сеира Joy
Влезем ли в такова предаване, изложили сме се 100%.

# 604
Може и да няма трети сезон, този върви малко скучен, не знам рейтингите как са, но трети сезон с все същите игри едва ли ще е много гледаем.

# 605
Докато гледаме игрите и ние с мъжа ми отговаряме на някои въпроси. С тухлите имахме 3 съвпадения.
За кастинг е категорично против, щели сме само да се излагаме Joy

# 606
Колкото и да струи любов от тази двойка, мисля че изразът ѝ от първото предаване " пак аз съм виновна " си има предистория и тя не е много бляскава.

# 607
  • Sunshine state
Колкото и да струи любов от тази двойка, мисля че изразът ѝ от първото предаване " пак аз съм виновна " си има предистория и тя не е много бляскава.
Кои са тези? Нещо изпуснах нишката. 🤣

# 608
Милена го каза на доктора.

# 609
  • Sunshine state
Благодаря! Ами да, абсолютно вярвам, че той е от типа перфекционисти, дето се вглеждат в най-малките недостатъци на другия и вменяват вина. На такъв ми прилича.

# 610
  • Велико Търново
Може и да няма трети сезон, този върви малко скучен, не знам рейтингите как са, но трети сезон с все същите игри едва ли ще е много гледаем.
Освен това първият сезон беше излъчван в събота и неделя - когато по принцип освен вечно претопляни филми няма кой знае какво, та ако рейтингът тогава се окаже по-висок, и това ще е причина. Все пак сега "на гърба" по bTV е Мастър шеф.

# 611
  • Испания
В промото Яница: "Бургия, бургия... Говори ми на женски!"

# 612
  • София
Този тип предавания отчасти са си Биг Брадър- лъсват голите истини, затова е добре да се прецени доколко всеки е склонен да излезе пред цялата аудитория по бели гащи. Simple Smile

# 613
  • Испания
Този тип предавания отчасти са си Биг Брадър- лъсват голите истини, затова е добре да се прецени доколко всеки е склонен да излезе пред цялата аудитория по бели гащи. Simple Smile

...а някои и без гащи.

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 21:03 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 614
В тази игра залагам на Здравчето и Деница и донякъде Поли,другите през повечето време се държат като типични кифли

Общи условия

Активация на акаунт