💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 2 /28.02. - 07.03.2021/

• 41 937
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Лейля добре се справя,ама мъжа и хич нерви няма.
Ми нормално, нали е Стрелец той. Пак добре, че и за толкова му стигнаха, а не я прати набързо при ягодите. Като цяло не виждам много агресия в него, на моменти завидно спокоен .. пък тя си е туткава.
Утре ще е още по-голям смях.

# 691
  • Sunshine state
Много се смях и аз на тази игра. Признавам, че не съм сигурна дали ще се справя - мъжът ми прави всичко у нас, само бушоните бих оправила. 😆

# 692
Този тип игри показват, кой носи панталони в къщата Wink

# 693
  • Испания
Този тип игри показват, кой носи панталони в къщата Wink

Не мисля. Нямам забит дюбел в стената, но знам какво е. Снощи питах мъжа ми защо с винтоверт дупчат стената, като той е за завинтване, а стената се дупчи с бормашина. С нищо от това не съм работила, но знам кое какво е. Дюбелът не е "онова пластмасовкото", а е дюбел.

Друго показват този тип игри и резултатът се видя - справиха се четири двойки.

# 694
  • Велико Търново
Друго, да.
Този тип игри показват най-вече комуникацията. И умения показват, разбира се. Но ако уменията (в случая - у жените) липсват, то комуникацията беше определящата. Защото ако не се говори и обяснява разбираемо, отсреща няма да има разбиране и съответно няма да има правилни насоки за справяне.
Всъщност, видя се много добре...

# 695
Не съм много съгласна за комуникацията,имаше двойки при които наистина куца както се видя.
Обаче от друга страна аз самата като не знам какво виждам и кое какво е как да обясня на някой,че той да ми обясни какво да правя Grinning

# 696
Допадат ми Мохамед, Анжело, Момчил, Станимир, Вальо, Иван, дори Николай, въобще засега поне мъжете са нормално държащи се, компромисни, търпеливи.
  Тина не е глупава, не ме дразни момичето, сладка е, справи се снощи с мъжката работа, също и Лейля, а очаквах точно тя да се гевези и лигави. А мисис *42-годишна перфектна* Милена не успя, мисис *Топ мъжко момиче* Деница също не успя.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 11:05 от *Камея

# 697
Деница е много груба - вече в няколко игри го забелязвам. Нейното не е мъжко момиче, а точно грубиянка. Жабата захвърли мощно в аквариума, мишките разхвърля, една даже я изхвърли, снощи гази по оня диван, картината направо я набиваше върху пироните. Не ми харесва.
Не помня при коя жена беше, но според мен Емо не беше прав - условието беше да се сложи картина на стената. Някоя от жените директно заби пирон, но той държеше да е пробита стената и явно да се ползва дюбела. Защо трябва да е така, като има стени, които действително позволяват набиване директно на пирон? Щом е имало условия, да ги кажат в началото.
За светването на крушката пък бяха сложили подвеждащи неща на масата. Най-вероятно и аз щях да помисля, че проблемът да не светне крушката е в черната кутия, от която стърчат жици. Достатъчно беше също така бушоните да не са сложени - видя се и че само обвивката заблуди жените и не знаеха, че вътре трябва да има нещо.
Милена и Зорница ме изненадаха най-неприятно. Жени на възраст, сблъсквали се с какво ли не, а нямат елементарни познания, дори и като наименования не ги знаеха нещата.

# 698
И аз се присъединявам при вас. След снощния епизод съм в недоумение. Чудя се как е възможно хора на такава възраст да не знаят, че това са бушони, да не знаят какво е дюбел, бургия и подемник. Тея бушони ги гледаха все едно не са в употреба от Балканската война и са нещо супер екзотично. Едната била много наясно с винтоверта, а се чуди как да му сложи накрайника и държи бургията с пръсти докато натиска бутона. Наистина не проумявам как може да си толкова неориентиран, макар и да си жена.

# 699
  • София
Снощи много се забавлявах. Дано има повече такива епизоди. Днешният също изглежда обещаващ.

# 700
Аз пък не знам на кое се изне давате толкова, при положение , че си има жени - лигли. Като има нещо, звъни на тати или на мъжът си. Те оправят бушонкъез те карат колата на ремонт.
Всъщност, и аз звъня на татко, ама поне стоя отстрани и гледам и попивам. Никога, никога няма да ми хрумне да се кача в кола, която е във въздуха със стълба. Сори ама това и най- ограничената кифла не би го направила.

# 701
Предварително се извинявам за това, което си мисля и ще кажа: Деница дали друг мъж би я взел - хипотетично питам.

# 702
Предварително се извинявам за това, което си мисля и ще кажа: Деница дали друг мъж би я взел - хипотетично питам.
И защо да не я вземе друг мъж, с три крака ли е, с две глави?

# 703
  • София
Аз оставам с някакво усещане, че на Николай въобще не му се участва и не му харесва да е там.
Винаги съм била изключително премерена в изказите си във форума и знам, че не е хубаво да се обсъждат хора, които не познаваме лично, но Яница ми изглежда изключително глупаво момиче. Дано само грешно впечатление да създава...

# 704
Е, хайде сега. За всеки рано или късно идва сляпата неделя. А за някои и по два-три пъти.
Аз снощи не можах да гледам, но по коментарите ви разбирам, че е било много забавно.

Общи условия

Активация на акаунт