Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 733
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 635
Минавам да докладвам, че свинското е много хубаво, от Словакия. Взех от гулаша от бут, чуден стана.
Другата седмица ще взема критараки, може би и мариновано сиренце, ако не ме мързи, ще погледна и тениските. Загледах и луковиците за бегонии, чудя им се. По 3 в такава саксийка ще се разбират ли?

# 1 636
  • Sofia
Аз взех чадъри (за мен и щерката), в 8 сутринта имаше около 10-15 броя, от тези сгъваемите по 8лв.
Взех и още скраб гел, кивита, ягоди и манго.
От новата брошура - няколко неща.

# 1 637
  • София
Керамичните тави от новата брошура хубави ли са? Отдавна искам такива.
Може би и везна ще си взема.
Разядката с патладжан ни харесва също.
Портокаловият десерт на Хубави неща бива ли го? Имам съмнение, защото е правен в БГ все пак.

# 1 638
  • Русе
Влизам само да похваля пасатора 3 в 1 от новата брошура.
Купих го миналата година и мога да кажа, че ми е една от най-използваните вещи в кухнята.
Майонеза прави ли(пасатора,де)?
Бях взела от К един 600W, направи рядка майонеза и го върнах.
На лидълския това му харесвам, че е със степени. Имам лидълски пасатор 600W отпреди 6-7 години и прави идеална майонеза. С него си правя и песто от босилек, и хумус, и какво ли не още. Идеален ми е. Трябва ми още един и за село, че ми писна да разнасям този, когато се наложи.

Везна имам от миналата година, зелената. Обаче.. защо, като сложа нещо леко(например под 150 гр) и не се включва? Трябва да сложа нещо тежко, да го махна и чак тогава да си тегля лекото.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 13:42 от viki_1974

# 1 639
Този аерограф на Лидл изглежда интересно, но не ми се дават 30 лв сега. Чудя се дали върши работа. https://www.lidl.bg/bg/p/platno-za-izyava/aerografski-komplekt/p52037
Те по принцип са по-скъпи...

# 1 640
  • софия
Гледах сутринта аерографа, чудих се за какво се ползва и не взех. Вкъщи, освен детето по рисуване чат-пат и в редки моменти на творческо вдъхновение за картички, никой не рисува. Иначе комплектът изглеждаше хубаво.

# 1 641
Този, като го гледам, изсмуква флумастерите и има шаблони, за да се рисуват фигурки (върху стени и подобни повърхости). А флумастерите са малки, сигурно ще свършат бързо.

# 1 642
Другата седмица ще се разоря направо Close
Кюфтенцата с дзадзики и картофените крокети с фета хубави ли са?
Мераклийка съм да взема и бонбоните с узо. Те как са? И от баничките и пуричките кои ще ми препоръчате? Или да взимам от всичките Grinning

# 1 643
  • София
От бонбоните с узо купуваме винаги, когато сме в Гърция. Но имат силен аромат и вкус на узо, та който не понася питието, няма да му харесат.

# 1 644
  • София-Младост

viki_1974
Не съм правила, а отдавна се каня.
Единственото неудобство за мен на тези уреди е, че трябва да задържам копчето непрекъснато. На стария миксер си имах копче, щракнеш, увеличиш-намалиш...Но ми трябваше малък обем за блендиране...става идеално смути, хумус...

# 1 645
Месечино...къси са, да. И трябва да надиш. Ще пропусна.. От лева вземам 30 санта...

Възглавница имам...но не разбрах за коя се пита. Не съм гледала още новата брошура...

# 1 646
Четката за свързване с воден  маркуч от новата брошура има ли някой, да сподели става ли за измиване лятото на плочки,гранитогрес на вън?

# 1 647

viki_1974
Не съм правила, а отдавна се каня.
Единственото неудобство за мен на тези уреди е, че трябва да задържам копчето непрекъснато. На стария миксер си имах копче, щракнеш, увеличиш-намалиш...Но ми трябваше малък обем за блендиране...става идеално смути, хумус...
Е те тези уреди дето работят само докато пръстът ти е на бутона, не са предвидени да работят дълго време непрекъснато, за кратко са по принцип. Малък обем се разбива, нарязва или блендира за нула време. За големи обеми си има по-големи миксери, те си стоят включени и без да натискаш. При продължителна работа започва да загрява машинката, нормално е като е толкова компактна.
Не че не съм правила веднъж и пандишпан с тоя миксер 3 в 1 ама го поизмъчих за целта. Ама като за веднъж в живота ми, няма да си купя специално "истински" миксер.
За майонеза си е идеален, ама то майонеза съм правила и с пасатора на един миксер на мама дето е сигурно от сватбата им с тате... нещо от сорта на 120-150 вата ми се върти по спомен, да не говорим че преди време масово са я правили на ръка.Не виждам защо да не става този пасатор за такова нещо.

# 1 648
Здравейте!
Този път има много за харесване в брошурата Simple Smile
Гръцка седмица - супер, пижами и спортни дрехи още по-супер Simple Smile
Разядката от Сърбия гледам тагната като "Ново", заедно с едни локумени вафли дето ги е имало и преди.
Ще има лаврак и сьмга филе - ще се хапва риба.
Тротинетката е като наскоро пусканата, миналото лято пак я имаше. Голяма е, да имате предвид (приятелско дете я има).

# 1 649
  • Sofia
Ами то майонеза и на ръка с тел се разбива... а моя блендер е 250 вата (Браун), имам го от 20 години и никога не съм имала проблем с майонезата. Та не е до машината, а и съставките са важни. С по-малко олио ще е по-рядка (става сос), с повече - по-гъста майонезата.

Общи условия

Активация на акаунт