Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 729
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 620
Emma T, не знам за каква възраст е подходящ. Моята щерка е на 8 години, обича да се занимава с такива неща. Ако ѝ е трудно, ще помагам, ще се занимаваме двете.
mima_r, и аз така си го представям. Ще споделя на обяд .

Много благодаря, моята ще е малка значи.

# 1 621
Най–накрая гръцка седмица .... Ще се ходи на Лидл....
И кухненска везна мисля да взема .

# 1 622
  • Пловдив
Мен пък нищо не ме изкушава...само пижамката с Пинко Relaxed

# 1 623
Гръцките разядки с патладжан,  там разни антипасти,  сирене,  маслини,  зехтин. Бира митос. Всичко, което сме пробвали се е харесало.
Аз лично си следя теглото и не мога да изям колкото искам,  но са им вкусни нещата.

# 1 624
  • в кукувиче гнездо
Ще се пие явно другата седмица. Намалените вина са страхотни. Пино гриджио ми е любимо.

# 1 625
  • Русе
Уреда 3 в 1(пасатор, чопър, миксер) си харесах аз. Макар, че само пасатор ми трябва, но не знам дали ще дочакам някога 600W и за това мисля да си го купя.

# 1 626
  • там където има винаги вятър
Fortuna, дано има от комплектите след коридора.

Работното време на магазина в нашия град е от 8 часа Rage и сутринта бях една от първите - имаше само 2 такива и ги взех за двете внучки, другите бяха с цветя.

Това е щифт за гравиране - няма го в хартиената брошура, но дъщеря ми го видяла - 4.99.

Взех и уреда за рязане - не го хвалите, но за 1-2 пъти ползване любителски в месеца се надявам да върши работа Thinking ако не - да го връща дъщерята.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 09:26 от mama iasi

# 1 627
Гравираща писалка и аз взех. За тези гоблени с мъниста - не знам какви са мънистата на диамантените гоблени, но тези не ми харесаха особено.

Ако опитате ягодите, моля споделете дали са сладки. Уж всички са гръцки, но тези от Кауфланд са пълно дърво, а от Фантастико взех едни, които като че са къпани в медена роса.

# 1 628
  • Варна
Засилих се за патроните за топло лепене... Но 10 см не са ли прекалено къси, досега винаги съм купувала по-дълги, минимум 20 см? Ползвали ли сте ги, за нормален силиконов пистолет не от Лидл стават ли? Чудя се, защото когато се скъси до един размер вече буталото не го достига, за да го избута навътре и трябва да донаждам следващия.

# 1 629
И аз се каня на диамантения гоблен, само защото не съм правила такъв до сега и ми е любопитно. Въпреки че си мисля, че ще се разлепва - тези силиконови лепила са ужасно нестабилни.

# 1 630
  • софия
Това е щифт за гравиране - няма го в хартиената брошура, но дъщеря ми го видяла - 4.99.
Скрит текст:
И аз взех. Имаме и другия, уж по-професионален, но този ми изглежда по-удобен за ползване.

# 1 631
  • Асеновград
Тези които са ползвали предишната пяна за дамаски, и са купили тази новата, могат ли да кажат същата ли е като качество. По брошура опаковката е различна.
https://www.lidl.bg/bg/p/akciya-blyask/pyana-za-pochistvane-na-k … -i-damaski/p51908
Моля за отговори само тези които могат да сравнят, тоест са ползвали предишната. Благодаря.

# 1 632
  • Варна, Пловдив
Погледнахте ли как е възглавницата, трябват ми 2бр за една къща, където рядко ще се спи и затова цената е супер за тази цел. Аз няма как да отида, че сме в карантина, и ще помоля друг човек да я вземе, но ми трябва компетентното ви мнение дали я бива. Искам да избегна евентуално връщане. Благодаря

# 1 633
  • София-Младост
Влизам само да похваля пасатора 3 в 1 от новата брошура.
Купих го миналата година и мога да кажа, че ми е една от най-използваните вещи в кухнята.

# 1 634
........      
  Тези от уча се.бг доста хитро подхождат- първоначалното впечатление е , че с Лидл плюс получаваш един месец безплатен, а то е, ако се абонираш за 12 месеца, получаваш бонус + 1. Ми мерси!) Така ли го разбирате и вие( справка новата брошура)?
И аз така го разбирам, плащаш 12мес. и получаваш 1 месец безплатно с Лидл плюс.

Понеже ползваме абонамент на уча.се от години, платиш ли за 12 месеца получаваш един месец бонус. Така, както платихме за пръв път абонамента през  август, така тази година подновихме абонамента февруари. Съответно не виждам какъв е бонуса в случая, да не кажа че е вид дезинформация.

По лидлската тема - отивам за чадър. Мисля да взема два. Синът ми ги мори чадърите. Дано тези оцелеят малко по-дълго.

Общи условия

Активация на акаунт