Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 144 149
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Ето различните пликове нагледно, за да стане ясно
Скрит текст:
Номер 1 са еднолитрови пликове с цип 20 броя в опаковка
Номер 2 са трилитровите пликове с цип, по 15 броя в опаковка
Номер 3 са пликове за сандвичи - не им пазя опаковката и не знам като литраж и брой как са. Продават се на ролка с хартиен етикет отгоре.
Номер 4 са пликовете, за които тъгуваме. 3 литрови, 75 броя в опаковка. Продаваха се отново в кутия (беше показана по-напред)
Като цена всичките бяха сходни

# 181
От отлистените стоки и на мен ми липсва хартията за печене на руло. И за желатина, който беше по 50 гр, също съжалявам. Даже бях им писала за него.

Вчера зелените ябълки по 3 кг бяха пълна скръб. Взехме поне пълнозърнесто брашно, сандъче за цветя и разни работи за задушница. И от хубавата шунка на парче взехме и се радвам, че този месец е намалена. На касата не ни дадоха обаче мартеничка, за разлика от К.

# 182
Здравейте! Доволни ли сте от мини чопъра - 20 лв.?

# 183
Харесах сгъваемия матрак. Доволни ли сте, заслужава ли си?

# 184
Какво им беше на ябълките? Аз взех от тези при нас рано сутринта, без забележки съм, на вкус също са хубави.

# 185
Аз съм си купувала два пъти дрехи без хартиен етикет последни бройки от размер. В ровичкането преди мен явно са изпаднали. На касите касиерките са ги маркирали по вътрешния пришит етикет. Ако направят проблем, спокойно може да кажете, че сте купили пижамката без етикет.

aми аз имам хартиения етикет и опашката, но не са прикрепени към пижамата /двете части са отделни, а не са вързани с опашката/. абе много сме тъпи.
разбира се, по-голямата тъпотия е да си взема бюстие, което не е моя размер. виж при храната нямам грешки, грух.
взех от кълцаното месо с було, добре изглеждаше.

# 186
Сетих се кое ми липсва Simple Smile Имаше едно като масло ,което беше 250 гр за левче. Ама това преди около 8-9 години, когато готвех почти всеки ден нещо сладко.
Беше ми идеално, защото за сладкиши беше супер и на много добра цена.

# 187
  • Асеновград
Сетих се кое ми липсва Simple Smile Имаше едно като масло ,което беше 250 гр за левче. Ама това преди около 8-9 години, когато готвех почти всеки ден нещо сладко.
Беше ми идеално, защото за сладкиши беше супер и на много добра цена.
Квадратни кубчета VitaDor беше марката нали? И аз го ползвах много за сладкиши и готвене. Имаше и кутии като маргарин някакво кокосово и то ставаше супер за сладкиши, на същата марка.

# 188
zenata, да не сте случили на някоя дефектна пижама? Аз си взех размер 158/164 и долнището е много дълго, направо за 170 см високи си е, не е и тясно, но предполагам че ще се свие след пране.
Иначе можете да я върнете и така.

# 189
Ето различните пликове нагледно, за да стане ясно
Скрит текст:
Номер 1 са еднолитрови пликове с цип 20 броя в опаковка
Номер 2 са трилитровите пликове с цип, по 15 броя в опаковка
Номер 3 са пликове за сандвичи - не им пазя опаковката и не знам като литраж и брой как са. Продават се на ролка с хартиен етикет отгоре.
Номер 4 са пликовете, за които тъгуваме. 3 литрови, 75 броя в опаковка. Продаваха се отново в кутия (беше показана по-напред)
Като цена всичките бяха сходни

Супер..нажледно и конкретно. Как си требе Stuck Out Tongue Winking Eye

Само цената не е еднаква..за сандвичите са левченце Grinning

# 190
Тета, май показаните не са за сандвичи. Моите поне са други, доста по-малки.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 10:01 от pticasprujina

# 191
  • Sofia
Сетих се кое ми липсва Simple Smile ...  Ама това преди около 8-9 години, ... беше супер и на много добра цена.
Само на мен ли ми изглежда, че предимно си страдаме за неща от зората на Лидл в България, преди да го побългарим.
За огромно мое съжаление.

# 192
За сандвичи са. Тихо. Стига обърква хората Joy

# 193
Още нещо ми липсва- Кисело мляко един килограм 3.6%. Много го купувах.

# 194
В зората на магазина не съм го посещавала и от този период нищо не ми липсва.

Общи условия

Активация на акаунт