Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 144 156
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 195
zenata, да не сте случили на някоя дефектна пижама? Аз си взех размер 158/164 и долнището е много дълго, направо за 170 см високи си е, не е и тясно, но предполагам че ще се свие след пране.
Иначе можете да я върнете и така.

Може и да е дефектна. Долнището е като клин размер около 122. А е взета за 134-140. Щерката е скелет и едва влиза.

# 196
Относно превръзките-ползвам ежедневните им и ми допадат (по 30бр в опаковка, около 1.40лв).
И аз съм много доволна от ежедневните. Винаги имам по една резервна кутия. Харесва ми, че и хубаво залепват.

# 197
  • Пловдив
Здравейте! Доволни ли сте от мини чопъра - 20 лв.?
Взимай смело! Аз съм "чопъроубиец"според мъж ми (средно на месец по чопър заминаваше), но от повече от година-година и половина съм с Лидълски - единия е точно този, другият е със стъклената купа. И двата вършат идеална работа и не се предават Simple Smile

Ето различните пликове нагледно, за да стане ясно
Скрит текст:
Номер 1 са еднолитрови пликове с цип 20 броя в опаковка
Номер 2 са трилитровите пликове с цип, по 15 броя в опаковка
Номер 3 са пликове за сандвичи - не им пазя опаковката и не знам като литраж и брой как са. Продават се на ролка с хартиен етикет отгоре.
Номер 4 са пликовете, за които тъгуваме. 3 литрови, 75 броя в опаковка. Продаваха се отново в кутия (беше показана по-напред)
Като цена всичките бяха сходни

Супер..нажледно и конкретно. Как си требе Stuck Out Tongue Winking Eye

Само цената не е еднаква..за сандвичите са левченце Grinning
Може и в мен да е грешката, точно за тези за сандвичите - поне от 4-5 години, ако не и повече се подмятат из шкафа Беше ги купил мъж ми, естествено - не разбрал какво да вземе Stuck Out Tongue Winking Eye Но пък бели картофите в тях и после връзва плика, ако няма да се изхвърля боклука веднага, защото аз съм алергична - за целта вършат работа Joy

# 198
Sweet_maniche благодаря 🌸, сега придобих визуална представа за 3-литровите, на които се чудех. Те специално май наистина не са много практични 🤔 (ако се ползват по основно предназначение за замразяване на месо например, а после трудно да се мият и затова да се хвърлят направо не си заслужават, според мен).
P.a. Ако искате мога да ви снимам и аз еднолитровите с цип и тези за сандвичи, тях имам сега

# 199
Моите пликове за сандвичи са като показаните от птица с пружина. На руло са, купувала съм ги есента.

# 200
Тета, май показаните не са за сандвичи. Моите поне са други, доста по-малки.

Левче струват за сандвичите. На руло са, дълго е около педя.
Ако кажеш цената..ще знаем за едни и същи ли говорим.

Други не знам на руло да има.

Има сега яроматизирани, левче пак, но те са за кошове за боклук.

# 201
С този зелен коридор много ми намаля пазаруването в Лидл. Не мога да ходя преди работа, вечер пък е най-голямата лудница като се прибирам и избягвам. Добре, че е темата да не се лутам много е магазина.

Иначе чакам хлебопекарна, че моята лидълска нещо ме предава, а е вече на 6 години и едва ли ще и търся майстор

# 202
  • Пловдив
Ох, хлебопекарната ми е болна тема и на мен Sob Казанчето замина преди Коледа още. Звънях в Бушона, казаха че края на Февруари очакват доставка. Звънях миналата седмица - няма Sad Не знаят и кога ще им докарат. Записаха телефонът и обещаха, да се свържат с мен, когато има доставка.
Ако дотогава, обаче пуснат хлебопекарна, хич и няма да се чудя - директно взимам една, а тази пращам на вилата Simple Smile

# 203
Аз пък взех ново казанче миналата година, което съм ползвала няма и 5 пъти и сега машината ме предава.

# 204
Ето моите еднолитрови с цип и тези за сандвичи, съпоставени като размер с кърпите за почистване W5:

# 205
Ето моите еднолитрови с цип и тези за сандвичи, съпоставени като размер с кърпите за почистване W5:

И последно да попитам - тези вторите в редичката / първи като вид/ с цип, в момента налични ли са ?

Да кажа за пижамите - купих вчера два комплекта мъжки за мм., а той е капризен. Много ги одобри, хареса му зелената. За мен са лигава материя, и нямат връзки на кръста долнищата, но той каза, че са идеални. Имали джобове. Ще видим колко ще ги носи.

# 206
Трябва да са налични, доскоро ги гледах по рафтовете, имаха сравнително скоро и оферти с купон с тях. Вчера забравих да видя има ли ги, но не е имало поне някакви индикации да залипсват.
Кутията им е тази:

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 10:39 от fenyx

# 207
Супер тъпо с това ново подреждане на 2 реда на П и З. Вчера докато се чудих на едни ябълки и ми се изсипа един кашон нарове от втория ред. Изкарах си акъла. Хванах го, но няма начин да го закрепя на мястото му. Пързаля се и това е. Аз повече се стреснах, че до мен имаше една майка с малко дете, сложено в количката за пазар. Направо голяма беля щеше да стане. Така и не разбрах каква е причината, други неща си стоят без да мърдат.

От скреча имах домакинска хартия и някакъв картофен чипс. Естествено и двете ги нямаше. Нямаше и жив служител из магазина освен на касите. Там пък се състезавах с касиерката, на това малко местенце ми натрупа покупките, а аз още не бях изкарала всичко от количката, седи и ме гледа начумерено, защото няма къде да слага. Пфууу, толкова нерви отдавна не ми бяха образували. Иначе имах мартеничка също. Готини са.

При нас не видях от този шоколад с пекан. При нормалните шоколади ли да го търся?

# 208
  • София
Момичета в Лидл има ли крутони? Ако да, може ли насоки къде да ги търся - при хляба ли? Никога не съм купувала готови, но за довечера ще ми трябват и нямам време да правя.

# 209
Вчера и в нашия филиал беше лек хаос- наредени насред коридорите стоки за зареждане, някаква торта плясната върху капака на фризерите (опакована, ама далеч не ѝ беше там мястото, върху отсрещния фризер пък сложени някакви детски млекца за подреждане някъде си) , такова нещо скоро не бях виждала там.
А от виолите (теменужките) по 1.19 някой видя ли, че при нас нямаше никакви?

Общи условия

Активация на акаунт