Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 737
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 130
  • Sofia
Знам, че е коментирано, но не помня - има ли свинска мас в постоянния асортимент?
Мисля, че остана в постоянния асортимент, но понеже скоро не съм я поглеждала...

# 2 131
Да, на мен много ми харесва, просто ми е огромна и сега се чудя как да я пригодя така, че да става за носене.

С коланче Joy

# 2 132
Да, това винаги е вариант номер 1, но ще мачка цветята. Simple Smile Мислех за клипс на гърба. Но ръкавите какво да правя...3 мои ръце мога да сложа там и ще има още място. Защо е тая дискриминация с размерите. Sad

# 2 133
Bacardi, миналата седмица гледах, че имаше свинска мас, някъде до маслата стоеше.

# 2 134
соул, защо не пробваш с някаква безопасна игла да захванеш отнякъде, от тези големите за дрехи, дето им слагат разни украшения.

# 2 135
  • софия
Да, това винаги е вариант номер 1, но ще мачка цветята. Simple Smile Мислех за клипс на гърба. Но ръкавите какво да правя...3 мои ръце мога да сложа там и ще има още място. Защо е тая дискриминация с размерите. Sad
Сега се носи оувърсайз. Всичко е чувал.

# 2 136
В Лидл предлагали ли са френските макарони на Мастър Бейкър? Те също са отлични на вкус и с естествени ароматизанти. От друга верига ги купувам.

# 2 137
  • София
Знам, че е коментирано, но не помня - има ли свинска мас в постоянния асортимент?
Мисля, че остана в постоянния асортимент, но понеже скоро не съм я поглеждала...
Има я да, видях я до маслата, кофичка за 3.99 лв, ако не греша с цената. Даже мисля да взема, че наближава Великден и някои курабийки, локумки може да завъртя.

# 2 138
Pvacheva, може ли да снимаш гелчето с което мажеш гумената част на ръчната прахосмукачка? Simple Smile
Трикси, за да няма такива изненади, винаги проверявам дали капачката е запечатана (натискам с пръст отгоре, не трябва да се вдлъбва). Така веднъж исках да си купя любим продукт, но капачката хлътваше Confused За съжаление, понякога го правят и клиенти, дегустират ли, не знам... Flushed
Масово клиенти споделяха на касите, че приложението им иска актуализация... Joy
Скрит текст:
Имах малък проблем с връщане на стока (продукт който щеше да ми трябва, впоследствие се оказа, че на този етап не е така...и докато намеря касовата бележка минал повече от месец). Казаха ми, че е минал повече от месец Grinning Накрая върнах де, но се учудих, че опитна касиерка не е наясно за сроковете на връщане... Thinking

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 08:46 от dolce miele

# 2 139
  • Козлодуй
Pvacheva, може ли да снимаш гелчето с което можеш гумената част на ръчната прахосмукачка? Simple Smile
Скрит текст:
Трикси, за да няма такива изненади, винаги проверявам дали капачката е запечатана (натискам с пръст отгоре, не трябва да се вдлъбва). Така веднъж исках да си купя любим продукт, но капачката хлътваше Confused За съжаление, понякога го правят и клиенти, дегустират ли, не знам... Flushed
Масово клиенти споделяха на касите, че приложението им иска актуализация... Joy
Скрит текст:
Имах малък проблем с връщане на стока (продукт който щеше да ми трябва, впоследствие се оказа, че на този етап не е така...и докато намеря касовата бележка минал повече от месец). Казаха ми, че е минал повече от месец Grinning Накрая върнах де, но се учудих, че опитна касиерка не е наясно за сроковете на връщане... Thinking

Ето за тази дръжка издърпвам филтъра Simple Smile

Моето приложение беше излязло от профила ми и едва влязох - бях забравила и имела и паролата Simple Smile

# 2 140
Благодаря! Simple Smile

# 2 141
Доволни ли сте от мини прахосмукачката?
Мисля да я използвам главно за прах по мебелите вкъщи и дребни боклуци, както и за колата.
Пускали са и в предишни брошури, но мисля, че беше друга - за нея четох добри отзиви.

# 2 142
  • София
Здравейте, някой купувал ли е комплекта с прибори за хранене, които са в брошурата от утре? Имате ли някакво впечатление от тях?

# 2 143
  • София
Момичета, наскоро имаше дискусия за колко време се прави сос бешамел, на който му е интересно, гледайте На Кафе. Направиха Бешамел за под минута, следващия път ще го пробвам така.

# 2 144
Момичета, наскоро имаше дискусия за колко време се прави сос бешамел, на който му е интересно, гледайте На Кафе. Направиха Бешамел за под минута, следващия път ще го пробвам така.
Може ли да напишеш как става?

Общи условия

Активация на акаунт