Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 746
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 145
Няколко пъти като ходя в Лидл,ми прави впечатление,че липсват фините овесени ядки,мястото им стои празно....при вас така ли е?

# 2 146
  • София
Момичета, наскоро имаше дискусия за колко време се прави сос бешамел, на който му е интересно, гледайте На Кафе. Направиха Бешамел за под минута, следващия път ще го пробвам така.
Може ли да напишеш как става?

По-добре го изгледайте https://play.nova.bg/video/na-kafe/season-12/kafe-2021-03-24-9/544623

# 2 147
При нас има фини овесени ядки.

# 2 148
Момичета, наскоро имаше дискусия за колко време се прави сос бешамел, на който му е интересно, гледайте На Кафе. Направиха Бешамел за под минута, следващия път ще го пробвам така.
Може ли да напишеш как става?

По-добре го изгледайте https://play.nova.bg/video/na-kafe/season-12/kafe-2021-03-24-9/544623
Благодаря!
Ще го пробвам този начин. Изглежда много лесно, но като почнеш да го правиш, не винаги се получава.

# 2 149
Аз забелязах продукт който не знам дали е нов или не, но не съм го виждала преди. Не помня какво точно пишеше на пакета, но бяха овесени гранулки, а ги забелязах, защото...някой "разсеян" клиент ги беше "забравил" върху фризера със зеленчуците... Flushed
Може ли състав, цена и мнение как са на вкус? Simple Smile

# 2 150
  • Козлодуй
MilkyWay91, аз ползвам две малки прахосмукачки и съм доволна защото са без кабел и мога да почиствам чекмеджеда и други наронени боклуци Simple Smile Но съм чела и недоволни мнения че са слаби Simple Smile

# 2 151
Аз забелязах продукт който не знам дали е нов или не, но не съм го виждала преди. Не помня какво точно пишеше на пакета, но бяха овесени гранулки...
Долче, това на принципа на зърнените закуски, които се заливат с течност ли е? Обичам овес и ще се оглеждам в нашите филиали. Simple Smile

# 2 152
Да, Contempladora, някаква зърнена закуска беше...Ще чакам за мнения Blush

# 2 153
Днес питах за замразени пилешки добчета и ми казаха, че вече не ги продават. Така ли е?

# 2 154
  • София
Може и да не продават замразени, но има охладени дробчета.

# 2 155
Че то друг начин има ли? Освен да си купиш готова кутийка Smile

Не помня какво точно пишеше на пакета, но бяха овесени гранулки
За гранола ли става дума? Обикновено са доста захарни.

# 2 156
Опс, обърках се. Пилешки сърца търся, а не дробчета.

# 2 157
  • София
Че то друг начин има ли? Освен да си купиш готова кутийка Smile

Говорихме за бързината. Контрираха ме в предишната тема, като написах, че правя бешамел за 5мин.. Не ставал толкова бързо.

# 2 158
Ефибуш, по-скоро така изглеждаше, но в бежов цвят (но за съжаление изобщо не мога да си спомня след "oat" какво точно пишеше):
https://www.google.com/search?ie=UTF-8&client=ms-android-sam … rc=46XNZICzLySAVM

# 2 159
Знаете ли дали в Лидл има фета сирене в редовния асортимент. Търсих онзи ден, но много бързах и не видях, а довечера ще ходя пак.

П.П Редактирам се, че сега видях че е гръцка седмица и там има фета. Дано има останало

Общи условия

Активация на акаунт