Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 411
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 460
  • на Мелмак
Днес заредихме гориво в ОМВ, с лидъл+, 7ст отстъпка на литър, за 50+л.гориво.

# 2 461
Допълвам поста на etty775- на касата в ОМВ отворих приложението Л+ и въпреки, че нямах нет, картата успешно я сканираха( някой питаше, каква е картата?- тази,с която пазарувате в Л., от приложението).

# 2 462
  • Варна
И у нас не се впечатлихме от браунитата. Опитахме веднъж и кутията си стои пълна. Мъжът ми ги беше взел от някаква промоция преди половин година сигурно. Даже не ме изкушават да посегна пак, пък обожавам сладко.  Друго си е домашното...
От скреча и аз спечелих кутия с шоколад. Тъкмо умувах става ли за нещо и вече има едно мнение - благодаря. Коричка ми се е случвало да имат и други шоколади. Просто е засъхнало леко отгоре. След непреодолимата загуба на Choko Nussa, се снабдяваме със същия от Била. В тази брошура даже е на промо, за който е фен. Съставът няма разлика.
Овесени ядки няма никакви. Явно или доставка, или нова опаковка е причината. Подозирам, че скоро ще се появи пак.

# 2 463
  • София

Утре ще направя седмичен пазар.
Мисля, че сте коментирали, но не си спомням - утре зареждат артикулите от новата брошура, но на каса на каква цена минават? Сигурно е по - висока, не съм обръщала внимание до сега.

Ако стоката е извън стандартния асортимент - още със зареждането влиза на промо цена ( пример XXL и т.н. ) Иначе, ако е просто промо на нещо налично постоянно - намалява се както си е датата по брошура.

# 2 464
Скрит текст:
След непреодолимата загуба на Choko Nussa, се снабдяваме със същия от Била. В тази брошура даже е на промо, за който е фен. Съставът няма разлика.
Скрит текст:
Лешников какаов крем BILLA, 400 гр. за 2.89 лв - това ли е?

# 2 465
За колко време е готова храната? Би ли описала как действа уредът за бавно готвене. Трябва ми нещо подобно, а и като размер ме устройва.
Времето за приготвяне зависи от това, какво готвиш. От 3-4 часа за зрял фасул до 7-8 часа за месо.
Фасулът го накисваш за няколко часа, изплакваш и слагаш в съда на уреда, слагаш лук и подправки, каквито слагаш, вода- два - три пръста над боба , захлупваш и включваш на HIGH, след 2-3 ч слагаш солта и след още един е готов.
За ястия с месо или слагаш всичко едновременно или първо запечатваш месото в друг съд, после зеленчука и прехвърляш в уреда. Вода се слага малко, защото нищо не извира .
Към уреда има книжка, във форума има специална тема за уредите за бавно готвене. Аз съм доволна от моя. Удобството е, че може да го включиш да работи, а ти да легнеш да спиш или да вършиш нещо друго, без да стоиш непрекъснато над тенджерата (нищо не се разбърква, нищо не залепва).
Овесени ядки в петък имаше при нас. Тези, които Морена е показала напред са едрите, има и фини, в синя опаковка. При нас имаше и от двата вида, в старите опаковки.

# 2 466
  • Варна
Взимала съм от мини браунитата предния път като бяха на промоция. Не са лоши, но според мен не са нещо УАУ. Това, което правя вкъщи, ми харесва повече. Малко са ми странни по-твърдите парченца вътре.

Никакви твърди парченца нямаше. Ама само едно изядох, де. Joy

# 2 467
  • Мадрид / София
Все не мога да намеря смисъл от слоу кукъра при положение, че има тенджери под налягане. И става доста по-бързо.

# 2 468
  • Буркина Фасо
с бавното готвене винаги се получава по-вкусно ядене.
това е смисъла.

# 2 469
Боб готвя цяла нощ на средна степен.
Ориз 2 часа.
Картофи и супи 4-5 часа.
Месо 5-6 часа.
Вкусът на храната  в този уред няма общо с готвенето в тенджера под налягане, а глиненият  съд допринася още за вкуса.
А и не хаби изобщо много ток.

# 2 470
  • Sofia
Ама то не е идеята да става бързо, а бавно и самО. Има си обичайната подготовка ама после не го наглеждаш, даже и половин работна смяна може да изкараш. Simple Smile
Не че аз имам де и нямам мераци да купувам.

# 2 471
Боб с пушени ребра става бавно и вкусно и в глинен гювеч с капак, на фурна.
Нищо не доливаш. Не бъркаш. Става мозък.

# 2 472
  • Буркина Фасо
уреда за бавно готвене не е ли същия ?
само където котлона е вграден в него.
у дома само така практикувам - всичко на котлона и на най-ниска степен. това е моят уред за бавно готвене.

# 2 473
Не е..в глинен съд става къде по-вкусно Grinning

Същото е, много ясно. Да не са открили топлата вода 😉

# 2 474
  • Sofia
Така де... не са открили топлата вода с тоя уред. И глинен гювеч във фурната, и тенджерата под налягане на котлона... вършат същата работа.

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 11:38 от Morena

Общи условия

Активация на акаунт