Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 422
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 445
  • Варна
Това Мини Брауни много ми хареса. Ако знаех, щях да взема 2 броя. Grinning Редовната му цена е 2.99 лв, а сега е на 1.79 лв - доста изгодно.

# 2 446
Някой знае ли дали Лидл имат практика за изтегляне на даден артикул от друг филиал? Дали, ако искам даден артикул, но го няма във филиала в нашия град, а го има в друг и им пиша във формата за контакт биха ми го пратили за моя сметка? Търся от дамските спортни долнища на 24.99 от тази седмица, М размер, ментовия цвят.

Преди време им бях писала за комплекта за рисуване и ми го изпратиха до моя филиал.

Морена, пъпеша бива ли го?

# 2 447
  • София
..............
Морена, пъпеша бива ли го?
Не съм Морена, но споделям, че попаднах на много сочен и сладък, но на мен са ми лигави и не ги обичам, но Марчев добре се справи, много ги харесва. Харесвам си онези бълг. пъпеши , които са хем сладки, хем малко по-сухи, но и сочни едновременно. ама ще ги почакам до м. юли-амтуст.
Манго взех, 3 бр.  което изключително харесвам, едното беше зряло, а другите са на изчакване.

# 2 448
Браунитата наистина са страхотни и по нищо не отстъпват на тези, които сме яли в UK.
От гръцката седмица взехме картофени крокети със сирене и маслини, правих във фритюрник-не ни харесаха особено.

# 2 449
Познайте къде бях днес? Smile

Случайно видях голям миксер Бош. Но бяха само две сритани кутии, намалени, отворени, кой знае откъде дошли. Щях да жертвам една малка сума дето бяха, ама не пишеше колко вата е и се отказах. Някой да е виждал и да знае каква мощност са, че никъде не пише? Този модел:

# 2 450
900 вата..пише го

# 2 451
  • София
Сканирам QR кодовете през електронната брошура /с увеличаване на снимката/ и ми дава, че такъв код не съществува. Ако някой има идея какво не правя като хората, ще съм благодарна.
Трябва да сканираш кода в яйцето, на мен ми даде, 3 намерих в брошурата, хляб, к.мляко и рибени пръстчета, това ми даде като купони.

# 2 452
  • Sofia
Добре че Марчето се включи, че аз не съм го рязала пъпеша.  Имам още от Галията.
С тия кодове и сканирания изобщо не се занимавам.
А миксер от сорта на тоя Бош ползвам и съм много доволна, предимно за месене де, че тая огромна купа с друго не мога да я напълня.

# 2 453
  • Стара Загора
Взимала съм от мини браунитата предния път като бяха на промоция. Не са лоши, но според мен не са нещо УАУ. Това, което правя вкъщи, ми харесва повече. Малко са ми странни по-твърдите парченца вътре.

# 2 454
Как ги ядете тези пъпеши извън сезон, по добре манго.
На мен от скреча само кофа течен шоколад ми дават,а ние такова не ядем.

# 2 455
  • София
Успях преди малко да сканирам яйцата с QR - отворих брошурата на моя телефон, увеличих самите яйца и ги сканирах с телефона на мъжа ми, сега са в неговия Лидл +.

Аз също ползвам планетарен миксер Bosch и съм много доволна.

Яйца 10 броя РС, L вземам редовно, но почивка никога нямам счупени, разбира се, гледам ги още в магазина.

Утре ще направя седмичен пазар.
Мисля, че сте коментирали, но не си спомням - утре зареждат артикулите от новата брошура, но на каса на каква цена минават? Сигурно е по - висока, не съм обръщала внимание до сега.

# 2 456
  • Стара Загора
И на приятеля ми се падна кофата течен шоколад от скреч карта и решихме да я вземем. Днес го опитахме. Странно беше за мен, че като го отворихме, отгоре стоеше като коричка, все едно беше стар, а е в срок. Иначе много хубаво мирише и на вкус не е никак лош. Съставът не съм гледала.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 21:23 от ❇Sisi_91❇

# 2 457
Здравейте, някой има ли впечатления от Уреда за бавно готвене?
https://www.lidl.bg/bg/p/gotvi-cvetno/ured-za-bavno-gotvene/p52400

# 2 458
Здравейте, някой има ли впечатления от Уреда за бавно готвене?
https://www.lidl.bg/bg/p/gotvi-cvetno/ured-za-bavno-gotvene/p52400
Имам го от една година. Супер е. Няма таймер,  но това не ме притеснява.
Стават страхотни сарми,  чушки с ориз, само ориз, боб,  зеле, картофи и най-уникалните супи.

# 2 459
За колко време е готова храната? Би ли описала как действа уредът за бавно готвене. Трябва ми нещо подобно, а и като размер ме устройва.

Общи условия

Активация на акаунт