Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 144 065
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 75
Какво означава "изтръпнали" опаковки с карначета? Thinking Ако може...някой да ми обясни, за първи път го чувам Simple Smile
Изтръпнали - никакви, спарунджени, последни, смотани Simple Smile Simple Smile Simple Smile в тоз смисъл Simple Smile

# 76
С две думи- такива дето си плачат да ги боднеш с нокет да видиш дали миришат Wink

# 77
  • Бургас
На мен ми липсва варената наденица с парчета месо. Все още не съм намерила аналог.

# 78
dolce miele Недобре изглеждащи, с лош външен и търговски вид. Всеки ги е оставил, взел е други. Simple Smile

# 79
Благодаря за разясненията Blush Наистина за първи път чувам. Grinning
Пийкок, разсмя ме много Joy

# 80
  • София
Мокрите кърпички (с краставица най-вече) много се харесваха и от мен, и от децата. Хартията за печене я предпочитам цяла - при варианта с късове, щерката хаби като че ли повече.
А иначе, покай купоните на лидл+ за ПиЗ разбрах, че пазаруваме доста такива неща. А аз все мислих, че тия мои деца нищо не ядат.

Днес ще се опитам да намеря пижами за децата. Дано да има размери.

# 81
Взех домати кумато, намерих си едно зелено термосче (за детето ще трябва за понатам), още биопици, синьото масло Пилос ... нямаше разсад виола (теменужки), но взех микс цветове метличина, ще пробвам да ги гледам в дълбока саксия на тераса. Не ми хареса качеството на артикулите с народните носии/шевици, интересни бяха само комплекта бижута, качеството на кърпата е ниско (според моите разбирания).
Взех детски книжки, харесаха ми, ще ги снимам после.

# 82
Какво означава "изтръпнали" опаковки с карначета? Thinking Ако може...някой да ми обясни, за първи път го чувам Simple Smile
Изтръпнали - никакви, спарунджени, последни, смотани Simple Smile Simple Smile Simple Smile в тоз смисъл Simple Smile
Хайде сега запитване за "спарунджени" да се отправи 😉😃.

Щях да икономисвам, но не ми се получи. Рано-рано в Лидл и 2 чанти с продоволствия. 🤐

Кажете за фъстъченото масло. Дали мога да докарам хубаво сама с чопър, примерно. Оглеждах това био, чак до касата го отнесох и го оставих. Доста скъпо излиза спрямо цената на фъстъците. Освен това домашното мога да го направя сурово. Някой пробвал ли е?

Благодаря на Лидл за мартеничките, много мил жест. 💛

# 83
  • Sofia
От втори опит си взехме агнешко, че и комплект за  дроб сарма.  Скреч печалбата - боклучка (за мен разбира се), меденка май някаква.
Сега ще взема да видя от млечните какво да взимам, че и имам немалко и без това. Кефирът е ясен за сега...

# 84
Забравих да напомня- гледайте отдолу опаковките на доматите Кумато, че може да има развалени и да не се виждат - първата опаковка, която хванах имаше петно отдолу (естествено взех друга).
Книжките за малки читатели са повече от показаните в брошурата:

Ето кои книжки харесах и взех:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 12:15 от fenyx

# 85
Сокът от нектарина и аз го видях, но имаше добавена захар (или глюкозо-фруктозен сироп). Взехме от двата вида ябълки за проба, детето много ги хареса.

# 86
Феникс, по колко страници са и какъв е шрифтът? Тези ми харесаха и на мен.
Скоро Задушница ли ще има? С тези халвички... Thinking

# 87
Голяма задушница ще има на 6 март - събота.

# 88
Долче, 32 страници са книжките, шрифтът е достатъчно едър, но варира според това колко текст има на страница.
Задушница е тази събота, мир на душите на тези, които не са сред нас 😥.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 13:27 от fenyx

# 89
  • Асеновград
Забравих да напомня- гледайте отдолу опаковките на доматите Кумато, че може да има развалени и да не се виждат - първата опаковка, която хванах имаше петно отдолу (естествено взех друга).
Книжките за малки читатели са повече от показаните в брошурата:

Ето кои книжки харесах и взех:
Скрит текст:

За каква възраст са книжките?
Благодаря за темата.
Брадата бързо оздравяване от мен.

Общи условия

Активация на акаунт