Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 144 084
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 90
За вече четящи самостоятелно деца. Но може да им се четат и от възрастни, според мен са интересни и образователни.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 12:47 от fenyx

# 91
Този път като гледах каталога нищо не харесах ,което е необичайно за мен Grinning взех обичайните неща за салати и малко месо,плодови млека  и моцарела само взех май по брошурата. Досега не съм купувала мисля от нея, дано е хубава

# 92
  • СОФИЯ
Днес намерих всичко което исках, вероятно е изключение от правилото за понеделник.
При агнешкото имаше и агнешки комплект, взех. на предходно зареждане ни хареса.
Мидите по несебърски имат неприятен вид в буркана, не взех.
Скрит текст:
Ако някой от служителите на ЛИДЛ има нужда от безплатна виртуална юрид консултация във вр с неспазване на установените в милата ни родина правила съм готова да дам съвет. Дори само за т.нар. здравословни и безопасни условия, за които работодателят е задължен. Не съм жалостива, но и като клиент не понасям потна жена в средата на коридора за пазаруване. Две /явно не първите за деня й/ огромни неща пречат на всички, не просто за преминаване. От едното потната жена, с изцапана висяща маска, вади "стока", слага по 3 пакета под брадата си. В следващото хвърля кашони.

Ръкохватката за топло с БГ мотив имам, явно от миналата година по това време. Не става, което е жалко. Няма памучна част дори и във вътрешността = не изолира от топлина на съд.

# 93
  • В полите на Витоша :)
На мен ми липсват малките бисквитки тип котешко езиче, унгарският луканков салам с благородна плесен, мокрите кърпички с костенурката и слончето, сиренето Ливади, течният шоколад Choco Nussa, маринованото цвекло в буркани.... това се сещам в момента.

# 94
Ръкохватките с мотиви също видях- тънки са, няма да изолират добре. Май само чорапите с мотиви, освен бижутата, изглеждаха горе-долу добре. От приложението - дървените бижута, че ги няма в брошурата (или поне не съм ги забелязала) -15.99 лв са

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 13:33 от fenyx

# 95
  • София
Здравейте, някоя мама има ли представа този месец ще има ли като миналият събиране на суми за определена група продукти?
Търсих в приложението и нищо не намерих,чета си темата ,като че не виждам да сте коментирали,ако сте съм се разсеяла.

# 96
От този комплект с шевиците имаше наскоро един намален в кошовете - май беше 12 лв, но нещо не ми хареса.
Наскоро ходих до Ловеч - в покрития мост има доста по-хубави комплекти бижута с шевици, за около 20 лв.
А и аз мога да си правя (имам два медальона, направени от мен, не са на нивото на тези в Ловеч, но наподобяват лидлските).

# 97
Миленски, Купон+ беше само за миналия месец. Simple Smile

# 98
На мен ми липсва един термоклин от ски/сноуборд седмицата, който не съм го виждала от години. Joy И подобен на него даже май няма. Все са ми някакви смотани.
Някой готвил ли е вече царевичния кус кус? В нашия Лидл беше мн натрошен и ММ не искаше да вземаме.
Вчера завлачихме 1 опаковка кумато домати. После видях, че са с Лидл+ от днес. Ама и тази седмица ще ги уважим. Тая зима само тях ядем от време на време.

# 99
  • София
Дали грахът, който е на оферта е хубав? Дали лесно се сварява или да търся кутия.

# 100
  • София
Миленски, Купон+ беше само за миналия месец. Simple Smile
Аз пък останах с впечатлението ,че ще има всеки месец , явно не съм чела внимателно.
Благодаря.

# 101
  • Русе
... О и един дългозърнест бланширан ориз на същата марка. .....
И на мен ми липсваше и ми го носеха от Германия,
Скрит текст:
но открих, че в Кауфланд има бланширан ориз на К-класик и вече не ангажирам сестра ми с доставка на ориз.

# 102
Аз видях само грах в буркани, ама той си е сварен, няма нужда от варене.

# 103
  • Sofia
Скрит текст:
но открих, че в Кауфланд има бланширан ориз на К-класик и вече не ангажирам сестра ми с доставка на ориз.
О, благодаря за инфото! Hug    Ще го имам предвид в редките случаи когато ходя до К.

# 104
Скрит текст:

Значи не съм единствена. На мен ми го носеха от Австрия. Последния използвах миналата седмица, мерси за информацията.

Общи условия

Активация на акаунт