Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 144 149
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 165
skk007 тези редактори наистина са ужасни . Моя също променя много . Най–вече които и който . В една от предните теми дори вместо пици ги беше направило на птици LaughingLaughing
Е, още помним и Делукс вибратора... Stuck Out Tongue Winking Eye Голямо чудене падна какво е това... Grinning

# 166
  • София
От две седмици не съм ходила в Лидл,тази седмица обаче ще го уважа.Има интересни млечни предложения- сирене-овче,биволско, кисело мляко в стъклени буркани, всички под малката "Родна стряха".А щом има и нов вид шоколад-също ще го опитам, обичам шоколадите с явки.

# 167
Момичешките пижами са мега странни. Долнището е ултра малко, а моето е хърбалет. Да, ама отрязала етикетите патката. Сигурно няма да я вземат така..

# 168
Момичешките пижами са мега странни. Долнището е ултра малко, а моето е хърбалет. Да, ама отрязала етикетите патката. Сигурно няма да я вземат така..
Връщах някаква блуза без етикет преди няколко месеца. Ако не са хвърлени, вземи ги с теб при връщането. По мои бегли спомени, Търтийн или Мишка бяха споменали, че не е задължително етикетът да е прикрепен с онова пластмасово "свинско опашче" (не се сещам как да му кажа Joy), стига да го носиш. Или май изобщо не беше нужен?
Скрит текст:
Много готино си го написала хахахах!!! Хилих си се за сметка на твоята мила хърбалетка, да ти е жива и здрава! Hug

# 169
  • Русе
Аз съм си купувала два пъти дрехи без хартиен етикет последни бройки от размер. В ровичкането преди мен явно са изпаднали. На касите касиерките са ги маркирали по вътрешния пришит етикет. Ако направят проблем, спокойно може да кажете, че сте купили пижамката без етикет.

# 170
Аз съм си купувала два пъти дрехи без хартиен етикет последни бройки от размер.
Благодаря, че ме подсети! Точно такава беше блузата ми, без етикет. (Мъчех се да се сетя защо не съм запазила етикета, защото винаги го пазя, докато реша дали ще нося и изпера. А тя просто нямаше такъв при покупката. Касиерката и при моето купуване и после връщане е маркирала вътрешния етикет явно, но не си спомням ясно.)

# 171
Гадни сме били клиентите. Русе на Атанас Узунов редовно не зареждат стоки. Не знам дали с конкретната стока имат някакъв проблем защото все намирам празно място и то само в този филиал. Служителка "учтиво" ме изпрати на телефона. Последвах препоръката и точно пред рафта вдигнах телефона и се обадих. Преди да приключа разговора вече стояха зад мен с количката и чакаха да се мръдна за да заредят т.е. имат в наличност но чакат някой да им н..е к..та за да извадят стоката. Кой им е виновен и защо точно тази стока не вадят от склада не знам. Сигурен съ обаче, че има причина, но не желаят да споделят. Имат си управител да решава дали ще продава тази стока или не. Ей я снимката. Вече ще издам фото албум със снимки празните стелажи на Лидъл Атанас Узунов и ще го подаря на Менъджерката  на Лидъл като признание за работата и. Някава награда и били дали на скоро.
Скрит текст:

# 172
Къде стои този шоколад с пекан?

# 173
  • Mostly in my mind
Брада,  ела на отчет. Как си? Има ли подобрение?

# 174
Честно казано, аз много харесвах филиала на Атанас Узунов. Беше ми удобен на път за работа. Ама в един момент просто стана неприятно пазаруването там. Няма стока, персонала кисел.
И в Дружба има една дама , дето е малко джаста- праста и е рисково да я питаш каквото и да е, да не ти набие канчето ама в повечето случаи е по- добре зареден филиала от другия. Минус е, че много мирише на цигари , особено около входа, от който зареждат.

# 175
  • Пловдив
На мен ми се падна  -44% от цената на кисело мляко РС по бдс, 2%.И мен ме изненадаха с мартеницата Simple Smile
Взех си пижама...тънка е, ма то вече по-дебелка не трябва. Ся, цената не ми хареса, ама туй то...
Лалетата и при нас бяха зле...и всеки път се каня да им правя забележка, че в кофите им няма вода или ако има е по едно пръстче и цветята загиват.

# 176
Пиши им за това, Мистик.
Мен друго ме дразни.... Лукът им е в окаяно състояние! Като гъба е. Всел- дал. Поне 3 или 4 пъти съм вземала, не става.

# 177
Мен не ми дадоха вчера мартеница- 37лв. сметка

# 178
Днес мислех да взема две неща с Лидл плюс - бриош и тъмен шоколад с лешници, но ги нямаше в 8 часа при нас.

# 179
  • Sofia
Мен не ми дадоха вчера мартеница- 37лв. сметка
Може би са свършили на касата или да е забравил касиерът, или да не е бил на кеф нещо...  Аз три пъти бях вчера в магазина, на различни каси и касиери - 3 мартенички имам.

... Русе на Атанас Узунов редовно не зареждат стоки. ...
Много кофти.
 Аз знам за една такава Била в Сф. Чудно ми е как оцелява магзинът.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 09:00 от Morena

Общи условия

Активация на акаунт