Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 144 172
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 225
Тъпканица не трябва да има по никое време, а не само когато ви заплашат с вируси. Вируси имаше и преди да ги направят ТВ звезди. Както и хляб трябва да се продава по хигиеничен начин. Но не се, дори и сега. И много други.

# 226
  • Sofia
Е, Соул, така е разбира се, ама днешната ситуация го изисква повече... много повече.

# 227
На мен ми се е случвало в друг магазин да имам таксувн подарък 0.01 ст.Понеже им се водят бройки и затова ги маркират на тази сума,ако мога да я нарека така.

# 228
Мартеницата е приспадната и при мен -0,01, така, че е изцяло безплатна.

# 229
При мен НЕ е приспадната

Къде? Аз не виждам поне.

Баш в такива тъпканици стават заразяванията с всякакви гадости. За мен не е преиграване и съм съгласна с дамата, която се оплака.

# 230
Аз го виждам "мартеница подарък 0.01 ".Следователно е подарък.

# 231
За пореден път казвам и ставам досадна, но след 20 ч е много спокойно. Няма тъпканица, няма народ.
Вчера си причиних Кауфланд в 13ч.. Ужас! На касите беше ад!

# 232
Не искам да издребнявам, но е сметнато в сбора.
Аз така го виждам.

# 233
В Лидл трябва да направят ленти и след касите, иначе няма шанс да им се насмогне на касиерите. Даже и робот би бил по-бавен, че нали си имат датчици, като види че няма място ще поспре за малко, а касиерите трупат едно върху друго. Скоро на една аз й се начумерих и й направих забележка, извини се.
На мен даже една касиерка ми направи забележка да се концентрирам и по-бързо да действам.Бях си прибрала телефона с картата след чекиране и трябваше отново да го извадя.Почуствах се много  неприятно.Все пак пазаруването според мен трябва да е позитивно, а не да ни напряга.

# 234
Мен самото държане на телефон, количка, бързане ме напряга. Дразня се на това зомбиране с тия скапани телефони и приложението.  В целия магазин ходят зомбита с телефони, спират, тръгват, търсят.

# 235
  • Sofia
За пореден път казвам и ставам досадна, но след 20 ч е много спокойно. Няма тъпканица, няма народ.
Вчера си причиних Кауфланд в 13ч.. Ужас! На касите беше ад!
Точно де... и затова след 20ч. е много спокойно.. и няма тъпканица, няма народ, ама  и стока също няма. Simple Smile

# 236

Ето при мен как е, но имам чувството, че натискаше някакъв бутон по време на маркирането. Не съм сигурна нека Мишка или 13 да кажат.

# 237
  • Мадрид / София
Да налея масло в огъня 😁

# 238
И моята мартеница е с отстъпка, би трябвало автоматично да се отбелязва.
Пиши им, Тета, ако те дразни. Сигурно ще ти пратят купон Simple Smile
След 20 часа е чудесно, само че все едно някой е хвърлил бомба в магазина, ни плодове, ни месо, ни кроасани, нищо няма налично.

# 239
  • Sofia
Не искам да издребнявам, но е сметнато в сбора.
Аз така го виждам.
В твоята сметка и според мен не е подарък.

Общи условия

Активация на акаунт