Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 144 172
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 210
В Лидл трябва да направят ленти и след касите, иначе няма шанс да им се насмогне на касиерите. Даже и робот би бил по-бавен, че нали си имат датчици, като види че няма място ще поспре за малко, а касиерите трупат едно върху друго. Скоро на една аз й се начумерих и й направих забележка, извини се.

# 211
Момичета в Лидл има ли крутони? Ако да, може ли насоки къде да ги търся - при хляба ли? Никога не съм купувала готови, но за довечера ще ми трябват и нямам време да правя.
При ориз, паста, юфка, кус кус, там съм виждала и крутони готови. Обикновени в края до касите.

# 212
Нека служителите обяснят, но нали нещо им засичат време при маркиране на стоките. Тези дни чух един касиер да се оплаква, че ще му падне скоростта, понеже мениджър дойде да му гледа нещо на екрана и го забави. 😂

# 213
Да се отчета, че при нас няма от шоколада с пекан. Питах и касиерка, която дори нямаше идея, че се продава и такъв вид в техните магазини.

# 214
Скреч карта днес - едро смляна лютеница -30%, взех от намаленото Бри + кашуто

# 215
Мен не ми дадоха вчера мартеница- 37лв. сметка
Забравили са.
На нас ни дадоха 3 бр.
Бях с хлапето.

# 216
  • Mostly in my mind
дайте една фотка на шоколада с пекан. от постоянния асортимент ли е?

# 217
Момичета в Лидл има ли крутони? Ако да, може ли насоки къде да ги търся - при хляба ли? Никога не съм купувала готови, но за довечера ще ми трябват и нямам време да правя.
При ориз, паста, юфка, кус кус, там съм виждала и крутони готови. Обикновени в края до касите.
Не са квадратчета, а са топченца, да не търсиш баш баш крутони
дайте една фотка на шоколада с пекан. от постоянния асортимент ли е?
Ивчето е качила вчера в скрит текст

# 218
  • Mostly in my mind
PeacockLove, благодаря. Той и кокос имал. Блях. Ще го пропусна.

# 219
Сега се връщам от миниатюрния квартален Лидл и няма в близко време да ми стъпи отново крака въпреки някои много изгодни и любими ми стоки. Невероятна лудница, не можеш да се размине от хора. Работеха 4 от 6-те каси, на тях наблъскани един в друг хора, половината с маски под носа, както и половината персонал. Опашките продължаваа и навътре между стелажите! Аз бях с ффп2 маска и ръкавици, но не искам скоро да повтарям това.

# 220
Привет от мен!
Да попитам,някой има ли впечатления от зехтина в 4л метална кутия?

# 221
Мартеницата "подарък" фигурира в касовия бон на ст-ст 0.01 лв.
Не че нещо, но прави лошо впечатление.
Бутна ми я младужът , без да пита, таксува си я като пич и....

# 222
E, как така само с маска с най-висока защита и ръкавици?! Очила, шлем, някакъв стерилен шлифер, който да хвърлиш веднага след излизане от Лидл? И не, не се извинявам, защото ми писна от преиграване по темата - и болни видях, и Ковид отделение, и лекари на първа линия имам около мен, но всяко нещо трябва да има граници.
...
Тета, мартеницата трябва да е извадена после с минус, при мен е така.

# 223
# 224
  • Sofia
Е, не знам за преиграване, ама таква тъпканица (може би друг магазин визира Непокорна, ама си го представих описаното от нея в Лидл при Халите и по точно при киноцентъра)... не е опция. Щото ако не ни прави впечатление пък си става нездравословен непукизъм.

Общи условия

Активация на акаунт