Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 144 203
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 240
Е, не, това с концентрацията е трепач! Bowtie
Тета, вероятно касиерът е забравил да натисне бутона за Отстъпки. При мен е така (все пак, не прави хубаво впечатление, но подобна мартеница едва ли може да се купи за 1 ст- но можеш да се оплачеш, разбира се):

Картофеният чип от скреч картата детето го хареса много, иска пак (но няма да и' се получи много скоро Smiling Imp ; взех този със сол, че само на него съставът биваше- като за подобно нещо де).
Кухн. хартия от скреча нямаше...
Десислава, крутоните са с някаква палма май, ако има значение за теб. Но си ги виж ти де. Като топченца нахут са Grinning
Зехтинът в тенекия си е екстра! Heart
И на мен почнаха да ми липсват фризерните пликове след като ги видях на снимката Stuck Out Tongue Winking Eye

# 241
Да, явно е пропуснал да натисне. При мен го няма синият текст отдолу с минуса, а и като сумирам всичко, е хваната тая 1 стотинка. Stuck Out Tongue Winking Eye

Не ме дразни, явно не е масово, а инцидентна грешка...така че всичко е ок.
Дразни ме че ми се спори тук, сякаш не знам какво виждам Stuck Out Tongue Winking Eye

А,за торбите с цип...и аз ги погледнахи видяхче стлуват 1.69 лв.
Не 2.69 както беше м линка дето пуснах преди с вякаква стара брошура.

# 242
Не искам да издребнявам, но е сметнато в сбора.
Аз така го виждам.
Аз го виждам "мартеница подарък 0.01 ".Следователно е подарък.
Пиши им Simple Smile Може да ти подарят ваучер за 2 лв компенсаторно Simple Smile

# 243
Е ай ся...

# 244
Значи торбите с цип са на редовна цена 1,69 лв?
А, пликовете за сандвичи на руло мисля, че са на цена 1,19-1,29 лв...Помня, че ги купувах за малко над левче. В Кауфланд бяха на същата цена както и в Лидъл...Моите пликове за сандвичи обаче са от тези които имат едни пластинки за затваряне на плика.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 15:29 от dolce miele

# 245
Намерих си бележката, откогато са били на оферта- 1.79, с 25% отстъпка , през януари е било

За пликовете за сандвичи - не мога да преровя всички бележки, няма търсачка 😜.

# 246
Пликовете за сандвич са 1,29, сега видях и моите бележки.

# 247
Аз да попитам тези пликове за фризер на ролка, които вече ги няма, как ги затвяряхте, за да ги приберете? Аз използвам само тези с цип.

# 248
Аз да попитам тези пликове за фризер на ролка, които вече ги няма, как ги затвяряхте, за да ги приберете? Аз използвам само тези с цип.
Имат към тях едни телчета и с тях се връзват пликчетата.

# 249
Тези за сандвичи имат телчета.
А подобни на големите за фризер без цип (по-малки, обаче) затварям с щипки от ИКЕА. Може и с ластиче да се вържат.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 16:43 от fenyx

# 250
Аз ги връзвам като лелите в супера сиренето по соца Joy

# 251
Дами извинявайте ама мартеница за 1 стотинка ... който не я иска да дойда да ме накичи с нея ще му дам 2 стотинки Simple Smile Може да им набирам от време на време за "глупостите", но за мартеницата БЛАГОДАРЯ. Честита ( -грешка моя - първа пролет не е сега размечтах се) - Баба марта да сте бели и червени, розови (разбирайте здрави ...) и засмени!

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 02:48 от netman71

# 252
  • София
На нас ни дадоха 2 мартенички, не са таксувани, няма ги в касовата. Вече 3 сметка над 80 лв, да не казвам че единият път беше 136, среча- опитай пак.

# 253
  • In transit
На мен пък не ми дадоха мартеница. Нямаше хора и опашка в магазина. Даже бяхме първи и последни на касата. За сметка на това младежа много настояваше да ползвам Лидл+, при все, че му отказах три пъти. Щяла съм да изтърва печалбите от скреч картите. Дерт! 

# 254
Купих си потници от последното пускане. На пипане и усет за мен са различни от тези, които купих през юни (?) миналата година. Новите са по-тънички и приятни и не се впиват в тялото толкова, а се оформят по извивките му. Миналогодишните ми са по-плътни и по-впити. Много харесвам новите! Преди много години точно такива си бях купила и ги попилях от носене през абсолютно всички сезони. Heart
skk007, ДжеймсБондке гиздава, какво стана с еротичния шоколад? Smiley Има ли горе на баирския Лидл вече, че да знам да им мрънкам ли в равнинния, ако там няма. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт