Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 744
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Русе
Ами то майонеза и на ръка с тел се разбива... а моя блендер е 250 вата (Браун), имам го от 20 години и никога не съм имала проблем с майонезата. Та не е до машината, а и съставките са важни. С по-малко олио ще е по-рядка (става сос), с повече - по-гъста майонезата.
И аз имам пасатор Браун, купуван 1998 година, мисля 130W(тогава избор нямаше), ама майонеза не може да направи. Като беше нов - понякога ставаше майонезата, понякога не. А с чешкия жълт миксер на майка се разбиваше без проблем. От как си купих лидълския пасатор преди няколко години, не треперя дали ще стане майонезата или не. Ползвам една и съща рецепта и една и съща мерителна купа.
На ръка за разбиване на белтъци ми се "откъсва" ръката, та не ми се рискува с майонеза.

Значи за довечера въобще да не се надявам на чадър.

# 1 666
Ще отида да пазарувам при първа възможност, за да мога да имам касова бележка и да се включа в анкетата с гореща молба за система за онлайн пазаруване на нехранителни стоки. Тези Пунически войни за гащи и обсади на магазина от ранни зори за заветния чадър са пълна глупост.
Иначе си имам една мечта... Лидл магазини на два етажа, долният с хранителни и битови стоки (включително промоционални), а горният с нехранителни от текущи и минали промоции в обилни количества... Ех.

# 1 667
Пълна глупост отвсякъде са. Но такава им е политиката - ограничено предлагане и съответно втурващи се клиенти.
С тази разрастваща се заболеваемост да се  буташ за чадъри...
Зехтинът каламата, който ще предлагат другата седмица не горчи, но и почти не замръзва в хладилник, трябваха му 3 дни да образува що-годе видими втвърдени частици (докато онзи от 750 мл -от скреча, замръзна за по-малко от 24 часа дори).

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 13:56 от fenyx

# 1 668
Именно заради ограниченото предлагане си мисля, че онлайн системата ще е полезна. Периодично "зареждане" на артикулите там, без нужда от складиране по филиали. Или допълнителни поръчки при голям интерес и повтаряне на артикула в няколко поредни седмици. Или опция за предварителна поръчка. Абе, има начини, хората са го измислили. С пандемия или без, онлайн пазаруването дори в България се радва на голям интерес. Не виждам причина да не се въведе и от Лидл.

# 1 669
  • Асеновград
Четката за свързване с воден  маркуч от новата брошура има ли някой, да сподели става ли за измиване лятото на плочки,гранитогрес на вън?
Много ми е полезна.Моята е купувана от една шатра за десет лева. Ползвам я за най различни неща.Твърдата четка става за повърхности като камък и други които не се драскат.Повече ползвам меката.С нея мия външните щори, пера килими, платнища. С нея съм мила и стените на стълбището и мозайката. Хубавото е че икономисва вода при миене и не пръска като с маркуч и друга четка.
За тази четка става въпрос  https://www.lidl.bg/bg/p/nov-stil-v-gradinata/chetka-za-miene-s- … dna-struya/p52265

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 20:30 от Panayotu

# 1 670
  • София
Не знам, ама аз като видах какво става и си взех един голям пакет Милде, ей така за всеки случай JoyJoyJoy

Имаше някаква игра с нея-регистрираше се нещо си някъде. Провери в сайта аки искаш...може да спечелиш.
https://milde.bg/

# 1 671
Не знам, ама аз като видах какво става и си взех един голям пакет Милде, ей така за всеки случай JoyJoyJoy

Имаше някаква игра с нея-регистрираше се нещо си някъде. Провери в сайта аки искаш...може да спечелиш.
https://milde.bg/

Малеее, някакъв голям телевизор е. На Лидл от нито една игра не съм спечелила, ама ще се пробвам.

# 1 672
От понеделник нали ще има пак локдаун...

Аз сега напазарувах - ходих и до Лидл, и до Метро (че там пък има гуменки Уокмакс за 25 лв и някои номера се изчерпват светкавично - скептична съм към тези подметки, но е много добра цена).

От Лидл взех повече неща, отколкото мислех. Странно е, че някои неща изобщо ги нямаше - например чадърите, бурканите с бонбони, ментовите бонбони (не от буркана, другите)...
От мицеларния измивен гел - имаше само два за суха кожа. Моята не е суха, но ги взех (и без това напоследък си мисля, че трябва да я щадя повече). Ексфолиращият е разграбен.
Диамантените гоблени - само два еднакви (с една картинка, която не е снимана - пеперуда на цвете). А бях там в 11,30 и са от днес - кой ги изкупи толкова бързо? Взех единия, въпреки че бях набелязала друга картинка.
При намалените неща имаше някои интересни (въпреки че са само в два коша - не е разпродажба). Взех комплект за брада за 4 лв, както и онова пластмасовото за косата - за 1 лв - трябва пак да потърся какво се правеше с него... Избрах си и някои други джунджурии.
Сега ще им пиша в анкетата, че искам истинска разпродажба.
Ще им пиша и да върнат храната за птички.

Спечелих отстъпка за чипс паприка, но предпочитам със сирене или само сол, вероятно няма да го взема.

# 1 673
И какво ще ги правят тези чадъри...не проумявам. Аз ли съм много по пазенето или има друго обяснение - имам 2 чадъра, пълен автоматик и полу. Единият е на 20 години, другият на 10. Древни, но супер функционални са ми и пасаторът, и сешоарите...Какви са тези вещи еднодневки, че се водят кални битки за тях на всяко зареждане.

Подкрепям!
Аз съм привърженик да се купува когато ти потрябва. Понеже на тийнейджър му трябва чадър (иначе ухлиперква чадъра на баща си след като ми потроши запасните чадъри) ще му купя от друго място, не е болка за умиралка. Но ми е странно на цял квартал изведнъж да са му потрябвали чадъри.

# 1 674
Аз имам 4 чадъра - два спечелени (и доста стари, но се държат) и два купени инцидентно, но те са от тези по 3 лв.
Мислех си, че ако чадърите на Лидл са ветроустойчиви, сигурно си струват. Моите определено не са ветроустойчиви.

# 1 675
  • Somewhere far away
Именно заради ограниченото предлагане си мисля, че онлайн системата ще е полезна.
А дано, дотогава ще си пазарувам от ебаг, защото ходенето по магазини ми причинява ужасно много стрес и нерви. Няма да се научат някои индивиди, че има едно много важно нещо, наречено лично пространство и е хубаво да го уважават! Но, не...  Ганьо си е ганьо , продължава да се бута като говедо, не драматизирам, не е имало и продължава да няма, НЯМА нито  един път, в който аз да отида до магазин и някой да не ми се лепне за гърба, да ми диша във врата... докато ей такива тъпи говеда съществуват, аз отказвам да ходя  не само в Лидл, а във всички възможни вериги и магазини.

# 1 676
  • София
Доволна съм от гръцката седмица, много неща си набелязах, но най-вече за халуми ще отида , че ми е на свършване, а много го ползвам. Зехтин и чадърите на вас ви ги оставям, нямам интерес. Дано да не е голяма лудница, ама каквато - такава, избор нямам, хората си пазаруват каквото си искат, това е.

# 1 677
Фортуна, значи е имало комплекти и с други картинки, освен посочените в приложението и брошурата. Ако имаше такъв като твоя в брошурата, бих избрала него...

# 1 678
И моят е същият - те и двата бяха такива, така че нямах избор. Иначе исках розовите цветя.
И това нещо има 3 години гаранция - чудя се какви са условията - ако започне да се рони, след като го направя, дали означава, че имам право да го върна?

# 1 679
Аз само да попитам каква е логиката на митинги в Лидл днес при положение, че ще затворят моловете, а Лидл ще си бъде отворен??!! Въпросът е риторичен.
От кондензираното мляко доволни ли сте? Има го в следващата брошура

Общи условия

Активация на акаунт