Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 694
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 710
Похвалвали ли сте червената извара (9.7%) на Пилос? Взех преди няколко дни за първи път и реших да я запържва в тиган с няколко яйчица. Ами тя започна да се топи все едно кашкавал съм сложила, а не извара. А и не е водниста като други в такава ситуация да пусне много вода. Просто съм възхитена. И реших да споделя Simple Smile Пробвахме я и с колбас, пак с яйца и всички вкъщи ядат, а децата са меко казано претенции. Ароматна, вкусна ммм Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 19:38 от New B

# 1 711
  • Буркина Фасо
сметана или извара си слагала при яйцата ?

# 1 712
  • Sofia
Извара ще да е... тази я купих близките дни, но не съм я запържавала. Хареса ми иначе.

# 1 713
Купих си от тези сосове за стек - едни дозички .
На изкуствено осветление не мога да разчета какво пише на опаковката .
Сос за стек Western e . Интересува ме някъде мога ли да видя инфо за състава и някакво указание как се ползва точно .
За какво количество месо е / това най- вече /
И другият с червено лют ли е

# 1 714
Ми снимай си надписа и си го разпъни на телефона.

# 1 715
Извара! Коригирах се, благодаря. Нали се говори често за сметана иии Simple Smile

# 1 716
  • Буркина Фасо
Извара! Коригирах се, благодаря. Нали се говори често за сметана иии Simple Smile
оффф.. олекна ми.
щях утре да търча да търся тази сметана Smiley

# 1 717
Снимах с телефон / няколко снимки / , разпъвах ... и нищо.
С очилата си чета без проблем ситни букви на нормален фон .

Според мен надписите е нужно да са достъпни за всеки . Не само за хора с нормално зрение .
А и молбата ми беше към някой , който има при себе си подобен сос .
Или поне го е ползвал .
Може би на другите два вида да се чете по- добре .

# 1 718
Не е на фокус снимката. Иначе се увеличава многократно.

Пиши на лидл..може да кажат състава.

Не знам кои са тези дози еднократни. Къде стоят?

# 1 719
Върху хладилниците.

# 1 720
Ами ето моя снимка на един прах. Като разпъна...стават огромни буквите..сестра ми така "чете" в магазина Grinning

# 1 721
Аз вземам син Пилос от хладилната витрина.
Тази сол само на мен ли ми се струва недостатъчно солена?
Скрит текст:
Ако сте свикнали на обикновената каменна сол, е нормално тази да ви е по-малко солена и по-влажна. Тя е морска, и освен натриев хлорид има и куп други полезни микроелементи. В момента Лидл май е единственото място у нас, където може да се намери трапезна (не на кристали) морска сол. За мене е незаменима.

# 1 722
Не е на фокус снимката. Иначе се увеличава многократно.

Пиши на лидл..може да кажат състава.

Не знам кои са тези дози еднократни. Къде стоят?
Много е възможно самите букви да са разпаснати при печат и затова да не се четат. С тоя тъмен фон, печатарят ако е спал, стават тия неща.

# 1 723
Клематис купували ли сте от Лидл и доволни ли сте? Не ми се ходи до магазина само за това, но цената е много добра.

---
Чудно ми е няма ли някакви стандарти за солта?
Все пак се препоръчва до определено количество на ден без повече уточнения.
Готвя за семейство и приятели доста неща, които не мога да опитам. Докато изразходвам "безсолната" сол се видях в чудо Simple Smile.

# 1 724
  • Мадрид / София

---
Чудно ми е няма ли някакви стандарти за солта?
Все пак се препоръчва до определено количество на ден без повече уточнения.
Готвя за семейство и приятели доста неща, които не мога да опитам. Докато изразходвам "безсолната" сол се видях в чудо Simple Smile.
Зависи много от солника от където вадят солта. Всеки един е с различни минерали като вид и количество, които влизат в състава на съответната сол. От там и усета за по-солена или по- безсолна сол. И затова стандарти за сол трудно може да се сложат.

Общи условия

Активация на акаунт