Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 679
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Варна
Клематис съм купувала, но след пресаждане просто увехна.Имаше големи хубави корени и си мислех, че няма начин да умре.Беше с развита коренова система, а нагоре хилав и блед.
Клематисите са така за съжаление.
Така е, боледуват след пресаждане. И моят почти се гътна в началото, от 5 големи дебели клона остана едно хилаво дребосъче. Обаче на следващата година изби нови издънки. Е, не е като в градина, но бива.
Една жена вчера ме видя на ескалатора с лоницерата и ми се оплака, че дошла за клематиси, но имало останал само един, пречупен, че ѝ направили отстъпка на касата. Явно аз съм минала след нея и съм забрала квото е останало. Голямо търсене е било, други години пак е така, защото цените са добри. Но често има повторни зареждания.

# 1 741
Здравейте. Шматка Шматкова приятно ми е! Намерих си протокола за рекламация на яйцеварката. Минали да почти 4 месеца откакто съм я оставила. Като изтекоха 30 дни, ходих да я диря, но всеки вдигаше рамене, че няма движение. После, аз изгубих протокола и нямах очи да ходя повече. Сега го намерих, но дали след толкова време ще може поне да ми върнат парите? Ясно е, че яйцеварка няма да видя.

# 1 742
Здравейте. Шматка Шматкова приятно ми е! Намерих си протокола за рекламация на яйцеварката. Минали да почти 4 месеца откакто съм я оставила. Като изтекоха 30 дни, ходих да я диря, но всеки вдигаше рамене, че няма движение. После, аз изгубих протокола и нямах очи да ходя повече. Сега го намерих, но дали след толкова време ще може поне да ми върнат парите? Ясно е, че яйцеварка няма да видя.
Амииии на протокола пише някакъв сроик за непотърсени след нам колко си дни... Но не ти пречи да се направиш на по-расеяна отколкото си и да цъфнеш с протокола за кешбек Simple Smile

# 1 743
Отиваш с Протоколчето и си искаш парите. Казваш, че вече веднъж си ходила и е било без резултат.
Можеш и по телефона първо да се обадиш и да кажеш, че вече много време е минало - какъв е резултата и съответно искаш възстановяване на сумата.
Лидъл имат безупречна политика за рекламации, но и на мен веднъж ми се случи да забавят повече от месец. После като им се обадих направо ме пратиха да си взема парите от удобен филиал.
По принцип имат задължение или да ти се обадят за парите или до адрес в 30-дневния срок да пратят нов артикул.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 10:03 от Devil_Rose

# 1 744
  • София
Момичета, скоро говорихме за стъргалки за керамичен плот, те в постоянен асортимент ли са и къде стоят в магазина?

# 1 745
Блутута не иска да се зарежда, не пазя кутията мога ли да го дам без нея? Купен е на 01.10. така че няма да е връщане, а по-скоро за ремонт.

# 1 746
  • софия
Момичета, скоро говорихме за стъргалки за керамичен плот, те в постоянен асортимент ли са и къде стоят в магазина?
Не са, в тематични седмици ги пускат. Ако имаш по път Немски магазин, може да погледнеш там. В тях има постоянно.

# 1 747
Лидълските, когато са ги предлагали съм изпуснала да ги забележа, но постоянно има в
Скрит текст:
Фантастико, даже вчера гледах някаква - на  рафта с рендета, прибори за хранене и кухненски пособия
Моята е от Технополис от преди повече от 10 години и още върши работа.

# 1 748
  • София
Стъргалки на Факелман има във всички хипермаркети. Моята е над 5 години, малко поизтъпена я усещам вече. Чела съм, че имало резервни ножчета за стъргалките, но не съм виждала никъде.

# 1 749
Стъргалки на Факелман има във всички хипермаркети. Моята е над 5 години, малко поизтъпена я усещам вече. Чела съм, че имало резервни ножчета за стъргалките, но не съм виждала никъде.
В лидълската има резерви вътре, не помня едно или две, но все още ползвам първото ножче, сигурно 4-5га година. Като врътнете врътката, ножчетата са между двата държача на ножчето.

# 1 750
  • В полите на Витоша :)
Лютеницата с добруджански бял боб пускали ли са я преди? Ако да, какви са отзивите?

В новата брошура не виждам лозовите сармички в консерва, дано все пак ги заредят.

# 1 751
В новата брошура не виждам лозовите сармички в консерва, дано все пак ги заредят.
Има ги.

# 1 752
  • Варна
Привет на всички!
Отивам вчера в Лидл с идеята да су купя сгъваем чадър и гледам-ми то няма!!! Отварям приложението и чета- "този продукт вече не е наличен"...
Що така станА???

Щото имах неблагоразумието да го похваля Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 753
Аз им писах цяло есе в анкетата. Споменах и чадърите, и другите актуални продукти, които изчезват бързо.

# 1 754
  • На брега на реката
Момичета, откомври или ноември, бяха пуснали едни детски играчки, които се закрепваха на стената. Ние купихме жабка, а имаше лъвче и с др.животни и сега искаме да купим,  за внука и с друго животинче.
Та въпроса ми е : Има ли някъде, нещо като аутлет и ако има, къде  бихме могли да проверим?

Предварително благодаря!

https://outlet.saleonline2021.com/content?c=%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D … A%D0%B8&id=27

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 11:55 от Бубoлина

Общи условия

Активация на акаунт