Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 620
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 785
Минах набързо само за кренвирши. Взех от ябълките за 2 лв / 2 кг.....брагодаря на дамата която ги похвали. Синко оръба набързо 2 още като се прибрахме Grinning
Аз ще ги тествам после.

ПП...пак гъч. Пак на каса на гърба ми се накачулиха...Head Band

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 07:33 от teta75

# 1 786
Купих преди време моцарела като тази в скритата снимка. Забравила съм я обаче под други неща и сега видях, че е със срок до 10 март 2021 г. Беше в хладилника в чекмедже с температура 0 градуса, не е отваряна. Според вас да я хвърлям ли?
Скрит текст:

# 1 787
Ако не мирише лошо, аз не бих я хвърлила.

# 1 788
  • Sofia
Купих преди време моцарела като тази в скритата снимка. Забравила съм я обаче под други неща и сега видях, че е със срок до 10 март 2021 г. Беше в хладилника в чекмедже с температура 0 градуса, не е отваряна. Според вас да я хвърлям ли?
Скрит текст:
Ако горчи тогава хвърлям, но не без да съм проверила.

Скокнах ей сега да повторя със сладоледените ментови бонбони - любов от първа хапка!   
И снабдих и мама с мента. Simple Smile
И за няма и 20лв - скреч кефир, който няма да пропусна.Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 19:04 от Morena

# 1 789
Аз ги душа.
Ако смърди и мирише лошо, я засилвам към кофата на мига. Без да се чудя изобщо.
И без да я пробвам...

# 1 790
Йе, в приложението на Лидл пише, че този път ще има разпродажба в Плевен (и Ловеч, Луковит, Русе и др.). Ще ходя утре да ги видя, да не се разграбят хубавите неща (ако има такива).

# 1 791
  • София
Някой ако търси оверлог, другата седмица ще има намален за 220 лв. в новия магазин в Люлин 9.

# 1 792
Някой ако търси оверлог, другата седмица ще има намален за 220 лв. в новия магазин в Люлин 9.
Какво друго ще има, да изстрелям синковеца ако има нещо интересно?

# 1 793
  • София
Ето я притурката за Люлин
Скрит текст:

# 1 794
Ето я притурката за Люлин
Скрит текст:

Оверлог имаше 3 бр в Ринг Мол за 135лв , на намаленията миналия петък ...няма да се изненадам да си седят още - бяха доста неугледни опаковките ...

# 1 795
За камъкът щях питам и аз.Взехме по един с една приятелка и тя ми доложи,че й лъснал като нови бели кожени кецове.

# 1 796
  • Варна
Момичета препоръчайте ми ориз. От години си купувам от Турция, но запасите свършиха. Обикновен ориз търся, не балдо и други разновидности.

# 1 797
  • София
Минах набързо само за кренвирши. Взех от ябълките за 2 лв килото...брагодаря на дамата която ги похвали. Синко оръба набързо 2 още като се прибрахме Grinning
Аз ще ги тествам после.

ПП...пак гъч. Пак на каса на гърба ми се накачулиха...Head Band
Тета, аз ги похвалих ☺️ след работа минах да взема още 2 кг. Аз ям ябълки с фъстъчено масло и така ми се усладиха...
И кефира от скреча взех с боровинки. Дъщеря ми го харесва.
Измивният гел за суха и чувствителна кожа го намирам за чудесен. Не ми опъва на кожата.

# 1 798
Ябълките ..преполовихме пакета.
Синко е претенциозен, но тези ги нападна яко...Grinning
Дребнички са и така ги яде.
Иначе големите ги режем...
Свежимки са..мерси още веднъж Hug

# 1 799
Похвалих ги аз още вчера в дългото си излияние мисля .
Даже питах за червените от 1,5 кг в плик от същата фирма или ферма или каквото се води там .
Хубавки са ябълките , но ми се ядат хубави червени превъзходни или със сходен вкус .

Общи условия

Активация на акаунт