Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 587
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 235
  • София
Тези от Лидл много ме завляват с тава огромно упътване на мелничката Simple Smile

# 2 236
Здравейте, има ли някакъв срок за връщане на продукти? Купих от тези малките прахосмукачки, но предните, които пуснаха преди може би повече от месец, но едва вчера я пробвахме и е много слаба за колата... Нищо не върши. И се чудя какво да правя - неудобно ми е след като се е минало толкова време да отида да я върна, но реално е ползвана само веднъж, пазя касова бележка, има си и гаранция 3 години...

# 2 237
3 месеца е срокът за връщане с касовата бележка.

# 2 238
  • Sofia
И на вкус ли не става?🙄 Още по-зле! Спретнали са продукт с огромна въглехидратна натовареност (по хранителна таблица), тотално помита позитивите на овеса. По-зле от кексовете, а те са сладки, та от тях не можеш да изядеш количество.
+ 1
Ми никакъв вкус (според мен) лапнеш нещо - глътнеш нищо. Брр...

# 2 239
  • София
Следващи обекти в София :
- Павлово, кръстовището на Вихрен и Белмекен, в непосредствена близост до това на Пушкин/Борис III.
- Разсадника, парцелът между Тодор Александров, Найчо Цанов и Хисаря.

# 2 240
Козунака от тяхната витрина беше супер миналата година,аз дето съм капризна на козунак го харесах много.
Сутиенът с лимончета ми хареса,и има моят номер,ще го видя.Тези блузи от ххл седмицата са много хубава материя,с бялата с лимон пак си изкарах целия девети месец .Не знам как им върви номерацията,но аз бях с огромен корем и носих Л.Даже са по-мекички от стандартната номерация.

# 2 241
  • Sofia
- Павлово, кръстовището на Вихрен и Белмекен, в непосредствена близост до това на Пушкин/Борис III.
Какво има на Пушкин/Борис III ?

# 2 242
  • Варна
Кръстовище?

# 2 243
  • в кукувиче гнездо
Аз там изобщо не мога да си представя къде може да се строи. Може би, където беше пазара?

# 2 244
Имаше едни невероятни скрабове за тяло Cien , защо не ги пуснат пак...бяха много хубави Sad

# 2 245
  • Sofia
Хубаво, ама какво от това?  Simple Smile
Иначе толкова не си го представям обект на Вихрен/Блемекен... Wink

# 2 246
  • софия
- Разсадника, парцелът между Тодор Александров, Найчо Цанов и Хисаря.
Ха, чудех се за какво са тези разкопки. Дано направят голям магазин с голям паркинг, има достатъчно място. Дано сложат по-добър управител от този на Вагона, че е само на спирка разстояние.
Това е по-скоро Илинден, не знам кой го е определил като Разсадника.
Скрит текст:

# 2 247
Здравейте трябва ми мнение за тази тротинетка?Simple Smile

# 2 248
  • Варна
Честно казано май не познавам дете, на което бебешките варианти да са му били удобни... Обикновено карат стандартния вариант с Т-образно кормило, а останалите части отлежават. Бих взела обикновена тротинетка, т.е. която е само като четвъртия вариант на тази.

# 2 249
Тези сутиени, от другата седмица, отговарят ли си на номерацията? Нали имаше едни уголемени. И много ли са подплатени? Има разни, като бронирани направо.

Общи условия

Активация на акаунт