Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 445
  • 2 767
  •   2
Отговори
# 2 340
Пийкок, за замразените е питането...и вкъщи са любими, дано не ги спират... Confused
Мариат, няма за какво...Само че аз говорех за тази силиконова подложка, а не за фолиото... Simple Smile

Принцесата, какво означава "райфове", аз нещо не съм в час? Thinking Simple Smile

# 2 341
Тази седмица по брошура има гръцки питки по 6 броя (опаковката е 2×3броя, те не са замразени, купих в понеделник). Другите са замразени по 10бр. май бяха, те са в постоянния асортимент, не съм гледала скоро дали има при нас.

# 2 342
Момичета, във вашите филиали има ли овесени ядки? Тъкмо си харесах една рецепта за сладки с тях и те изчезнали! И двата вида!

# 2 343
Гръцките питки от по 10бр са сложени на две места в хорионтален фризер ракла срещу печивата и до замразените грах, спанак на горния ред шкафове-фризер. Вчера и аз си изкарах акъла като видях, че ги няма в раклата фризер, но служителка ми каза,че стоят на две места и ги разместват, за да слагат новата стока.

# 2 344
Забравих да  спомена - вчера пекох "пръчиците" със сирене и сусам - всъщност са рула Simple Smile Хареса ми, трябваше да взема и другата опаковка със спанак - можеше да си стои във фризера за по-нататък.

# 2 345
  • Sofia
Момичета, във вашите филиали има ли овесени ядки? Тъкмо си харесах една рецепта за сладки с тях и те изчезнали! И двата вида!
Аз вчера купих - имаше и двата вида.
Някой питаше за червената леща - добра си е.
А пъпешът от днешните купони не дошъл.

# 2 346
Гръцките питки от по 10бр са сложени на две места в хорионтален фризер ракла срещу печивата
При нас няма никакви фризери в близост до печивата, точно на другия край на магазина са. Simple Smile Не знам, ако им хрумне да слагат на 2 места, къде точно ще ги позиционират... Tired Face

# 2 347
  • Варна
Пенливото вино в кенчета, което от днес е на промоция не е с купони, а просто със скреч картата, нали? Че верно техните разнообразни методи за промоция ме объркват.

# 2 348
  • софия
Замразени гръцки питки гледах във фризера при промоционалните стоки. Нямах време да сравнявам дали са същите като от постоянен асортимент, но имаше.

# 2 349
  • Бургас
Пенливото вино в кенчета, което от днес е на промоция не е с купони, а просто със скреч картата, нали? Че верно техните разнообразни методи за промоция ме объркват.
Луничке, с купон са. ЕДНОКРАТНО можеш да вземеш 9 броя общо с тази промоция Simple Smile

Тъжна съм, че изчезнаха харесваните от мен замразени зеленчуци за супа в зимен вариант. Така или иначе се сменяха зимна супа, пролетна супа и не помня дали и за другите сезони имаше, но аз си харесвах зимната и си зареждах 3-4 пакета да си имам. Сега има само един вид, просто за супа и с различна опаковка Sad

# 2 350

На купон е. Еднократен. Не е от скреча.

# 2 351
Забравих да  спомена - вчера пекох "пръчиците" със сирене и сусам - всъщност са рула Simple Smile Хареса ми, трябваше да взема и другата опаковка със спанак - можеше да си стои във фризера за по-нататък.
Дали сте гледали състав? Пропуснала съм ги като съм пазарувала.

Купон за отстъпка от 5% за сума над 20 лв имам и аз, ама е за магазин в мол. Не е моя магазин това, в началото на март пазарувахме там. Брадата също пазарува от магазин в мол. Това е логиката ми, за магазини в молове са.

# 2 352
Ето го съставът (точно там опаковката е прегъната и не се вижда идеално, но повечето се чете):
Скрит текст:

# 2 353
Многолистно тесто без маргарин не очаквайте... Особено пакетиран поплуфабрикат...
Много трудно и фреш-кроасани примерно с масло, но по-скоро частично, не 100%.
Най ми е тъпо като слагат на замразени продукти калиев сорбат.. но..

# 2 354
То това тесто не е точно като многолистното, на което сме свикнали. Не се надува и дели чак толкова (въпреки че пръчиците пораснаха доста). Освен това е по-жълто. Не е лошо на вкус.

Общи условия

Активация на акаунт