Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 408
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 475
  • Буркина Фасо
Не е..в глинен съд става къде по-вкусно Grinning
така де - имам елипсовиден котлон. на него слагам глинения гювеч. на малкия котлон - глиненото гърне.
на по-големите котлони - стандартните тенджери. даже си купих и по-голям кръгъл гювеч за да пасва на
най-големия котлон.  разбира се всички тези съдове ги използвам и във фурната.

Същото е, много ясно. Да не са открили топлата вода 😉

# 2 476
Огромно удобство е слоукукъра и в него става мега вкусно. То си е глинен гювеч, но го включваш и излизаш, което не можеш да направиш с фурната и котлона. Като се прибереш манджата е готова. Спукваме го от употреба нашия. Иначе си ползвам и голям гювеч във фурната, и тенджера под налягане. Всяко си има свое предназначение. Та съм твърдо за, особено за работещи хора.
По темата - взех от смес майната на прромо, че беше и още намалена, та за два и нещо. Станаха супер кюфтета.

# 2 477
Вкусът в глинен гювеч бавно във фурната е различен от вкуса в уреда за бавно готвене.

# 2 478
Факт, но пък е отлична алтернатива и улеснение за липсващи хора.

# 2 479
Имам уред за бавно готвене. Предимството му е, че спокойно мога да го изкарам на терасата и там да си върши работата. В холо кухнята ми остава чисто, помещението не се затопля от 3-4 часовата работа на фурната, а и мога да я ползвам за друго нещо, ако такива са ми плановете. Едното работи с 300 вата ток, фурната- с 2000 вата. Моят е по- голям- 6,5 литра и ми е супер. Побира огромни парчета месо. Правила съм и сладко.
Днес пазара в Лидл беше спокоен. Доволна съм.

# 2 480
Mariat, благодаря. Най-накрая видях някакъв смисъл в уреда. Това за вкусното при мен не минава, моята храна си става вкусна в съдовете, които ползвам.

# 2 481
  • София
Не ви ли е страх да оставите уред включен и да излезете с часове? Все пак е уред на ток. Аз може би имам параноя точно от това, не знам.

# 2 482
  • Варна
е, че хладилникът нали е уред на ток. Климатикът също. Някой изключва ли ги винаги, когато излиза?

# 2 483
Не ви ли е страх да оставите уред включен и да излезете с часове? Все пак е уред на ток. Аз може би имам параноя точно от това, не знам.

И аз така. Ама параноя не бих го нарекла, по-скоро предпазливост и далновидност Stuck Out Tongue Winking Eye
Ма и параноя да е, все ми е тая.
Важното е да ми е спокойно на душата...Joy

# 2 484
Като ви чета, и аз почвам да си мисля за слоукукър. Лидълските обаче не са ли с малък обем?
Иначе да се оплача от портокалите за сок - отвратително кисели. Лимоните и те са ужасни. За краставиците нищо няма да казвам - и те са от същата класация. Вече наистина спирам с купуването на плод и зеленчук от Лидл.
Имам едни телешки стекове във фризера - мъжът ми ги беше купил докато бях в болницата и сега трябва да ги сготвя някакси. Дайте ми идея какво да ги правя...

# 2 485
Лимони взехме миналата седмица, но от биолимоните- много добре са си даже, нямам оплаквания. И хубави чери доматки взимам от Лидл, краставиците - различно са, зависи от партидите, случвала съм и на хубави; като цяло се намират нелоши ПиЗ там, но трябва и да се избира.

# 2 486
След като и аз, и майка ми получихме жестоки коремни болки от био лимоните от Лидл, приключих с купуването им. Преди това съм взимала много пъти, но вече не смея.

# 2 487
  • Sofia
... Имам едни телешки стекове във фризера .. трябва да ги сготвя някакси. Дайте ми идея какво да ги правя...
Най-простото - сол и п-р...
Скрит текст:
и на тиган, за време според дебелината им и според продпочитанията ви за степната на готвене.  Докато почиват и малко маслен сос в тигана и предпочитана гарнитрура... или пък нарязани на лентички в салата  или в такоси.

# 2 488
Вкъщи никой не е имал проблем с биолимоните от Лидл, а не е да сме пробвали само един или два. Соул, може на лоша партида да сте случили.

# 2 489
  • Sofia
Вкъщи никой не е имал проблем с биолимоните от Лидл, а не е да сме пробвали само един или два. Соул, може на лоша партида да сте случили.
Или въпрос на организъм.

Общи условия

Активация на акаунт