Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 378
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 640
Аз се майтапих, но не съм ходила да нагледам и вие нищо не споменавате... Наистина ли няма ликьорче??!! Cry

# 2 641
Аз не видях да има.
Пъпешите сладки ли са?

# 2 642
  • София
И аз гледам да не оставам без гръцкия йогурт кофичка  400г. Харесва ми, на гъстота е като 12 % та сметана. Нали не е цедено мляко.
Не, не е цедено с разкошна кадифена консистенция, на нас много ни харесва, но сега на вкус и цвят............

# 2 643
  • софия
Аз се майтапих, но не съм ходила да нагледам и вие нищо не споменавате... Наистина ли няма ликьорче??!! Cry
Нямаааа, но до Великден може и да пуснат Bowtie
Преди имаше Великденски, Коледни книжки, знаеше се кога какво ще има. Сега ни държат в напрежение Laughing

# 2 644
Скоро лазаня от Лидл едва ли ще купя. Някаква пихтиеста маса излезе от фурната...такава, че ме мотивира да направя домашна, а принципно не ми се занимава. Тази със сирене е няколко пъти по-зле от другата с месо, но и двете не ги бива.

# 2 645
  • Sofia
Нямаааа, но до Великден може и да пуснат Bowtie
Преди имаше Великденски, Коледни книжки, знаеше се кога какво ще има. Сега ни държат в напрежение Laughing
Ми то с това разминаване  при нашия и католическия Великден тази година... Като излезе тази брошура пък, някой рече, че е още рано за великденски неща...

# 2 646
Deluxe продуктите които сега ще предлагат според мен излизат в другото приложение и малко се съмнявам, че към тях ще се добавят други артикули. Някои не са налични още, но са дадени с периода, до края на оферирането им. Гледах в Deluxe секциите, качени във Франция и Италия, в още някои страни, където пък бяха по-малко Делукс неща, ама онзи ликьор го няма.

# 2 647
  • софия
Deluxe продуктите които сега ще предлагат според мен излизат в другото приложение и малко се съмнявам, че към тях ще се добавят други артикули. Някои не са налични още, но са дадени с периода, до края на оферирането им. Гледах в Deluxe секциите, качени във Франция и Италия, в още някои страни, където пък бяха по-малко Делукс неща, ама онзи ликьор го няма.
Оххххх, къде е тази секция? Аз гледам десктоп и много мразя мобилни приложения.
Не е Лидл, не е Лидл+, не е сайт! И все някъде има нещо, което на другото място го няма.

# 2 648
В приложението само Лидл, ето тук:

Може и в сайта да я има, не знам къде обаче, тези неща ги гледам на телефона предимно.

# 2 649
Покривките каква материя са?

# 2 650
При вас в приложението зареждат ли ви се дигиталните бележки?

# 2 651
Не. Нещо се било объркало... И скреч-карта нямам от пазаруването преди 3 часа.

# 2 652
  • СОФИЯ
Явно имат някакъв проблем. Приложението и купони отварям. Дигитални бележки, вкл. стари не. От обяд е така, тогава пазарувах. От хартиената бележка се вижда, че е отчело купони.
Покривките каква материя са?
Странна. Не е памук, но не е и само изкуствен плат. Много тънки са, а от долната страна са подплатени с нещо изкуствено, което прилича на покривка за еднократна употреба. Етикет не съм чела.

# 2 653
  • Бургас
По етикет се водят "мушами", специално погледнах, защото различните десени имаха леки разлики при допир.

И аз се озадачих от незареждането на бележките в приложението, но явно си е проблем и щом работят - все ще го оправят Wink

Да кажа за рибените пръстчета от сьомга, за които се попита по-напред (полуизгладен ми е мозъка напоследък и не помня кой беше Blush ) - като съдържание са едно към едно с нормалните от минтай, като само рибите са различни. Пак е филе, а не смляна маса. Стават по-бързо от редовните, стоят по-стегнати и по-сухи (на фурна ги правя и едните и другите - днес едновременно и от двата вида пекох), но на дечко, който е основния консуматор малко не му допаднаха и ще си продължа с обичайните, като зареждам в XXL седмици.

# 2 654
И аз не ги харесвам тези покривки- наистина изглеждат като малко по-луксозни покривки за еднократна употреба:)
Аз вчера взех и аз една яйцеварка. Снощи в пробвах и днес ще я връщам.
В упътването пише ,че за да не се напукат яйцата ,трябва да се пробият с една игличка,която е сложена на дъното на мерителната чашка.
И аз смятам че не става много за деца - първо излиза пара и се нагрява самия уред, капакът не се застопорява ,а само седи отгоре...което пък прави възможно да се залееш с вряла вода. И най-накрая това,което ме отказа беше,че след като свари яйцата ,не изключва сам уредът,ами само пищи. Т.е. не можеш да си пуснеш 3-4 яйца и след 20-30 ,50 минути ,когато намериш време да си ги изкараш и хапнеш( признавам не съм чела за функциите в магазина и сама съм си виновна за големите очаквания) . След като ще го вардя така или иначе ,кога ще свърши ,пък и колко точно вода да му слагам и да внимавам и да не се изгоря ..Еми канчето същата работа ми върши Sad

Общи условия

Активация на акаунт