Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 363
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 670
  • Пловдив
Брадата, м не..нямаше ги нийде и там с пекан и фурмите дет стоят гледах. Няма. Ами тия бяха управителя и ср.служителка Simple Smile Оня кима учудено, па тя тъй рече..ич не били нови.

# 2 671
  • Мадрид / София
Те тия дето пазаруват по много бройки, може предварително да имат уговорка с управата на магазина. Затова да им позволяват.

# 2 672
И аз гледам да не оставам без гръцкия йогурт кофичка  400г. Харесва ми, на гъстота е като 12 % та сметана. Нали не е цедено мляко.

И съдържа нишесте, за разлика от този от 1 кг.

# 2 673
  • shumen
Аз така преди време видях един с пълна количка с хляб.

# 2 674
  • Мадрид / София
Миналия месец квасих гръцки йогур с фермент за гръцки йогур и действително става по-рядко отколкото киселото мляко с бактерикум булгарикум (българското кисело мляко). И е само мляко и фермент.

# 2 675
Този микс , който го казвате, при нас е на касите

# 2 676
Странно ми е това за пробиването на яйцата преди варене. Моята нямаше такава игличка нито пишеше да се пробиват. От чешкия лидл съм я взела. Направих сега едно бързо сравнение с по-реноминраните марки и се оказва, че и те нямат автоматично спиране. Всички, включително и лидълската са с фукция против прегряване. Явно все пак след сигнала спира да грее но не се изключва. Водата не е нормално да прелее, нали все пак се налива 70-80гр и не стига нависоко. Яйцата се варят дефакто на пара.
Тук има едно сравнение според рецензии на потребителите. Аз взех тази първата, която е по-евтина. Сега виждам, че има и по-скъпа на Лидл.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 21:47 от Dress as Princess

# 2 677
Брадата, м не..нямаше ги нийде и там с пекан и фурмите дет стоят гледах. Няма. Ами тия бяха управителя и ср.служителка Simple Smile Оня кима учудено, па тя тъй рече..ич не били нови.
Аз пък се чудя да не би този служител да се бърка с оня микс за ошав пак на Струма.

# 2 678
Свободни съчинения на тема Струма фрут са си правили. По Коледа имаше сушени плодове. Сега този микс е нов за Лидл и е на великденска тема, така да се каже. При нас е оставен до поръските на Белбейк - цитрусови корички, захарни и т.н.

# 2 679
  • Пловдив
Голям кеф да се пазарува след 20,30 час, почти нямаше хора в магазина. Много ми се ядеше сладолед, а много харесвам сметанов на клечка с бадеми в шоколадовата глазура, направо взех кутия от 6 бр. Имаше много дървени играчки, та взех и за детето. Имаше 4-5 тротинетки, но само розови. Търсих ядките на Струма, за които писахте по-рано, но не ги открих.

# 2 680
  • Sofia
Свободни съчинения на тема Струма фрут са си правили... При нас е оставен до поръските на Белбейк - цитрусови корички, захарни и т.н.
И при нас така.
Фаворина на една страна, Длукса на обратната на регала, а Белбейка съвсем отделно.

# 2 681
Моренка, при вас си е направо друг свят 😃, много обичам да ви идвам на гости във филиала. 🙂

# 2 682
  • Sofia
Не знам за друго, ама има цели 130 паркоместа (вместо предните 104). Simple Smile

# 2 683
  • Варна
Взех и аз желания миксер и яйцеварка, непредвидена. Доволни сме, пробвахме я веднага. От мерак и бързане не сме дупчили яйцата, нямаше жертви. Благодаря за споделеното за яйцата за боядисване, след като я има, мислех да я ползвам за тази цел.
От микса на Струма фрут имаше количества, но не се радваха на голям интерес.
Включвам се да дам една идея, която ми хрумна чак днес (плясване по челото)-фолиото за печене може да се изреже, според  желания размер и да се ползва във фраер. Почиства се много лесно и бързо. Стоеше забутано в шкафа от предно пускане и днес ми просветна за какво да го ползвам. Ако има още в петък като ходя за прясното сирене, ще взема  няколко.

# 2 684
Добър вечер ,момичета ! Вчера на обяд се засилихме с моето момиченце да си напазарим форми за торти - обзаведохме се със сърце и правоъгълна.Едва успях да взема последната дървена дъска с табличка ,както и някоя силиконова формичка ,кувертюр и украси ...Малката нямаше търпение да се приберем у дома и да сътворим една тортичка.Черпя ви виртуално Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт