COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 330 718
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 10 560
Скрит текст:
Наскоро написах за умрял в Норвегия от корона вирус отявлен конспиратор, според когото корона вирусът не съществува.
Та той събирал съмишлениците си на срещи, както също написах, и сега става ясно, че една 70 и няколко годишна жена, участвала на срещите и също конспираторка, е умряла от корона вирус. Семейството й казва, че последните дни е имала симптоми на заболяване на дихателните пътища, но е отказвала да се тества или лекува. Освен, че не е вярвала, че корона вирусът е реален, е била и анти-ваксърка. Семейството й уточнява пред медиите, че те не споделят възгледите й и че им е много мъчно, че тя е умряла по такъв начин.

Това си е чисто самоубийство според мен. Какви са тези принципи, заради които е готова да умре? Нито да се тества, нито да отиде в болница да получи здравна помощ. Сигурно ще има още смъртни случаи след тези събирания. 

Хората сме различни, с различни убеждения и принципи. Имаме право на свободна воля, както и да вярваме в различни неща.

Тук идва ролята на държавата и различните обществени организации - да разяснят кое е вярно, кое е лъжа....
Конспирации винаги ще има.
Зависи от образоваността и информираността на населението дали и до колко ще намерят конспирациите почва да се разрастват и процъфтяват.

# 10 561
В Турция ефективността на Синофарм е над 91%, в ОАЕ е 86%. Как става така че в Бразилия е 50,4%? Да не би да не е ефективна при бразилския щам?
А в Китай какво точно става, въобще не е ясно от самото начало.

# 10 562
Тука последната нашумяла конспирация /тъй като бързите тестове вече са масово достъпни/ е, че са канцерогенни, защото на опаковката пише „стерилизиран в етиленов оксид“, а пък етиленовия оксид е канцерогенен..........

# 10 563
Нов страничен ефект от ваксините Simple Smile

# 10 564
Категорично е от ваксината!!! Всички с Модерна веднага да си направят тест - мъжете също, че не се знае знае ли се.....

# 10 565
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Особено мъжете

# 10 566
Разбира се - това е ваксина! От къде да знаят мъжете, че при тях не действа.
За секса се знае, че при мъже не действа, ама опитите продължават!

# 10 567
Жената се пробва, мъжът и може да е рус и да се върже, нищо че са спазвали мерки и дистанция  Wink

# 10 568
Да, това е страничен ефект от инжекция, ама не точно такава. Simple Smile

# 10 569
  • София
Предлагам да изпратим този пост и подписка с молба да се спре ваксинирането на мъже с Модерна. Че, като гледам какви реакции има след втората доза, май няма да са много доволни Joy

# 10 570
Хахахах-това ли било решението Simple Smile . Гледах заповедите,но не намирам магазини като Технополис отварят ли?Не ,че нещо ,но ми омръзна да пия нес кафе Simple Smile.

# 10 571
Предлагам да изпратим този пост и подписка с молба да се спре ваксинирането на мъже с Модерна. Че, като гледам какви реакции има след втората доза, май няма да са много доволни Joy

Що бе - може и да ни учудят с желание за раждане и да изразходват всичката налична Модерна.

Със сигурност обаче ще се откажат, ако някой постне страничен ефект "смаляване на мъжко достойнство".

# 10 572

Днес Англия разхлабва мерките. Кръчмите и ресторантите ще работят на открито, отварят и магазини, фризьорски салони, фитнес зали, СПА центрове, зоологически гради и библиотеки. В домовете за възрастни максималният брой посетители при обитател се увеличава - от един на двама души. Подновяват се шофьорските курсове. Премиерът Борис Джонсън обаче призова гражданите да продължават да са отговорни. Променят се и някои мерки в Северна Ирландия, Шотландия и Уелс.

# 10 573
  • София
Стига де, колеги.

Първо, скрийте поне името на жената. Въпросът ѝ не е дали може да забременее от ваксина, а дали тестът може да излезе позитивен след ваксината?

Второ, ноторно ли е, че hCG хормонът не се покачва в процент от случаите? За мен - не е, но не съм се и интересувал. Чел съм, че при някои  медикаментозни лечения например се покачва.

# 10 574
Нека се отказват, тъкмо аз ще се добера най-после до модерна.
Най много момченце при първата доза, при втората - Модерна принцеса Wink

Общи условия

Активация на акаунт