Хубаво е, че имате чудесни резултати, но при вас е от преболедуване
Аз се чудех за ваксините и ме е яд, че не съобразих какво ми предложиха, та сега..
По-натам може и да пусна пак, вече изумявам всички у нас, дето да ме боцнат и изпадам в смешни състояния, сега доброволно ходих за ваксина, че се и изследвах...не е за вярване. Просто, като гледам как хората не спазват нищо, не ги е страх, крият, подиграват се и аз обратно трупам страх, нерви, притеснение. Може би на друго място в среда дето има мерки и се съобразява всеки бих била много по-спокойна и сигурна. Сега се качвам в ГТ и първата ми работа е да се огледам и преместя около хора с маски, ама то всяка спирка нещата се променят, в магазина също, за работата няма да отварям дума (там няма какво да се направи)
Пехоко, изгледах клипа, не разбрах много, не съм добре с английския толкова, но отдолу мненията са забележителни и неочаквани за мен. Мислех, че само българите сме особени, ама чета и други, 1 към 1 почти , като нас. Странно. Погледнах датата, ми то коментарите са от преди ден, не е преди да излезнат ваксините и използват.