COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 331 070
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 840
смених на ЛНЧ и аз и си записах час точно на 28-ия ден в същия час като при първата доза, пак във ВМА, чак и СМС получих буквално в същата секунда като натиснах последния бутон
дано наистина в регистъра се води информация за това, че ще е втора доза
Не е ли рано 4 седмици от първа игла
Ох, ти си с Модерна, забравих.

# 841
MeMyselfI стана с ЛНЧ-не им бива пак системата,еййййййй
Успях и аз. На 11.03 ще отнеса една АЗ в РЗИ. Сметнах, че шанса за струпване на закрито и концентрация на болни там е възможно най - малък. При тях няма място къде да се събират хората на закрито и не са болница, та няма да се разхождам по коридори и т.н.
Получих и код с СМС, но при проверка пак дава грешка.
Абе дано успеят да наредят нещата.
Няма още СМС Sad .Аз нашите записах в УМБАЛ-а,че тях за РНК ,а и са на възраст със заболявания..да има доктори за всеки случай.Иначе в РЗИ както си е отделно е добре.САмо дето нямат още СМС-и....
Коригирам-дойдоха

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 19:22 от reninel

# 842
това определено е бъг с ЛНЧ-то и сигурно ще го оправят скоро... защо обаче в потвърждението не пише какъв вид ваксина си избрал?
Според мен е записано в електронната заявка, а иначе подозирам ще слагат с каквото разполагат без оглед на предпочитанията.

# 843
  • София
Системата проработи в 17.30.
Аз направих регистрация за 12 март в Цибалаб София.
Дотук добре!
Да видим нататък!

# 844
И за мен "предпочитана" не означава, че реално ще е тази.  Ако има няколко налични  - ще слагат предпочитаната, ако не - каквото има.  Нещо съм скептична да има начин наистина всички да си изберат място, час и ваксина и да станат нещата.  Прекалено много променливи има - например ако избереш Файзер трябва да има поне 6 човека за същото място и същия час на деня.  Пък дали ако сте 6 биха се занимавали да пратят само за вас предвид трудния  транспорт... По-логично ми се виждаше хората, които искат РНК да могат да избират само РЗИ (примерно) и да има ограничен брой часове спрямо очакваните бройки. 

# 845
  • 1st floor
Не ме допуска нито с ЕГН, нито с ЛНЧ. Къде бъркам?

# 846
Аз пробвам от телефона и не става. Дава ми "проверете личните си данни" или нещо от сорта.

# 847
  • 1st floor
И на мен.

# 848
Някой пробвал ли е да провери регистрацията с кода получен на телефона?Нашите и двата са с 8 цифри,а в портала явно 7 събира и една буква ми идва излишна-хм?

# 849
"В отговор на журналистически въпрос проф. Ангелов коментира, че имунизираните с първа доза ще получат автоматична регистрация в системата и ще бъдат уведомени кога и къде да се явят за втора."
Това е от сайта на МЗ.
Аз го разбирам, че за втора доза не трябва да се регистрираме.

# 850
То хубаво не трябва, ама нали трябва човек час да си запише. В момента не записват часове за след 10 седмици. Но в началото ми даде да вляза и да погледна за къде има часове. В момента още с въвеждането на първоначалните данни ми излиза "лицето има поставена ваксина" и до там. Не ме пуска нататък. Да  не би да мислят, че втора игла не ни се полага вече?

# 851
И аз разбирам, че тия с една доза вече са регистрирани и няма мужда да се регистрират пак. Ще им се прати смс кога да ходят за втората доза.

# 852
  • на пистата
Някой пробвал ли е да провери регистрацията с кода получен на телефона?Нашите и двата са с 8 цифри,а в портала явно 7 събира и една буква ми идва излишна-хм?
Линка който са ти дали с този код се изписва след региснрацията горе в браузъра.После долу се влиза с егн,не с кода

# 853
  • София
Аз я проверих. И при мен са 8 (цифри и букви).

# 854
  • София
Да ни е честита платформата за регистрация. Записах се за РНК ваксина във ВМА. Чудя се, обаче какво ще стане, ако дойде датата и часа, а РНК ваксина няма. Министърът каза ли нещо по този повод?

Общи условия

Активация на акаунт