COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 331 031
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Ще слагат каквато има.

# 856
  • София
Ще слагат каквато има.

А, ако не искам, какво - тръгвам си и се записвам пак през платформата ли? Или те там дават друга дата?

А този код, който получих с СМС за какво е и къде да го проверявам?

# 857
Радвам се, че толкова много от вас са успели да запишат себе си и близките си за ваксина! Успех и късмет на всички!

Има ли някъде информация кога най-рано се образуват антитела след първи шот на АЗ? Четох, че министъра днес каза, че има ефект едва след 28 дена...

# 858
  • София
С кода влизаш пак в сайта и си проверяваш регистрацията (ако искаш), можеш и да я отмениш с него.
За другото – не знам.

# 859
Направете си тема за регистрация и функции на системата?

# 860
Благодаря на NaM и milenaka-въвеждала съм главни букви /понеже кодовете по тел.ми ги казаха/ Simple Smile.С малки стана...

Ще слагат каквато има.

А, ако не искам, какво - тръгвам си и се записвам пак през платформата ли? Или те там дават друга дата?

А този код, който получих с СМС за какво е и къде да го проверявам?
Не би трябвало да слагат каквото има..иначе за какво е тоя портал с избор на ваксина..така или иначе си има зелени коридори,ЛЛ/когато и да им дадат ваксини/....И на мен ми е интересно ако няма на датата от избраната.. какво правят?

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 20:06 от reninel

# 861
  • София
На лнч си пишете ЕГН ли?

# 862
След 10-15 опита от различни устройства, стана. Не може да бъде!

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 21:52 от daisy12

# 863
абе... недоправено е, първо това с ЕГН-то, после можеше да си формулират разни съобщения тип - има поставена първа доза, ще получите служебно смс за втора, а не да позволява повторна регистрация, трето - да излиза в потвърждението каква е предпочитаната ти ваксина - иди доказвай после какво си предпочитал

елементарни малки неща...

# 864
Влезнах в този сайт да регистрирам за ваксини, има избор между Файзер/Модерна и Астра Зенека, но и текст, че ако няма налична от предпочитаната ще сложат каквато има налична. За какво тогава е цялото упражнение с тоя сайт?

# 865
  • София
Как така "за какво"? За да се запишеш за ваксиниране.

# 866
Е, аз си мислех, че твърдо и категорично ще мога да заявя желана ваксина. По друг начин е трябвяло да организират нещата.
у наше село има записани двама за 11.03, всичко други дати и часове са свободни.

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 20:31 от stasha_s

# 867
На лнч си пишете ЕГН ли?
Да...избираш ЛНЧ от падащото меню и си пишеш ЕГН-то

# 868
Докато има недостиг на ваксини, едва ли ще има избор.

# 869
И аз успях Simple Smile Себе си и милото, за 11.03. Дано има ефективност тази платформа.
Допълвам- проверих си кода. Всичко си излиза правилно. Но с ЛНЧ.

Общи условия

Активация на акаунт