COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 331 766
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 9 090
Да оставим кой как гласувал по секции. Имаше и добра, и лоша организация. Но САМО при вида на тези наблъскани хора, предаващи протоколи, ми стана лошо. Дано са били ваксинирани, на едно място, клъстър, часове висене, а те имат семейства, деца. Само това е ужасно.
Няма да коментирам изборните резултати, че е оффтопик.

# 9 091
Не знам колко пъти да се каже на някои хора, че решенията не ги взима НОЩ

# 9 092
  • София
Не знам колко пъти да се каже на някои хора, че решенията не ги взима НОЩ

И какъв е смисълът от съществуването им?

# 9 093
Няма никакъв смисъл от НОЩ. Единственият, който става за нещо, се самоизолира по елегантен начин. Внуче се родило - не го е раждал той. Благовиден претекст, за да не е част от позорното цяло.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 14:47 от Шарлот

# 9 094

И какъв е смисълът от съществуването им?

Експертен съвет, който може да прави предложения, но решения не взима. Правителството взима решенията.

# 9 095

Сърдечно благодаря! Вярвам, че тази информация ще е полезна не само за мен.

Благодаря и на Роналд!

# 9 096
  • Пловдив
И при тази навалица, навсякъде, колко болни деца ще тръгнат на училище......

# 9 097
Аз съм песимист относно разумни действия за спирането на разпространението на вируса от тук нататък. Вярно е, че управляващите предприемаха действия късно, но все пак правеха нещо. Сега ще слушаме Чорбанов, как не можем да избягаме от вируса и как трябва да го минем вкупом, как ваксините са с неясни последици, и предизвикват единствено разпространение на вируса и мутации. Решаващата дума за мерки и маски пък ще е на журналистите и сценаристите от 7/8, чиято позиция прекрасно знаем. Демократична България проявяват разум, но пък и с тях никой няма да се съобразява. Мда, наистина предстоят тежки времена.

# 9 098
  • София
От миналато лято насам у нас реално няма мерки. Не знам защо трябва да се плашим от Чорбанов, като нито една политическа сила няма мнозинство и ще трябва да се коалират много широко или да има служебно правителство. Никой няма сметка да изпусне пандемията от контрол, защото видяхме онези, които я изпуснаха как бяха наказани от избирателите.

# 9 099
  • на пъпа на Златията
Ангелов и компания слънце ще ви се видят, а НОЩ ще бъде разформирован в първия възможен момент. Корона, чао...
НОЩ-ниците трябва да бъдат разпуснати час по-скоро. Резултатите от “успеха” им са видими: хем пълни болници, хем изобилие от бедни, отчаяни и безработни.

Вие вярно ли си мислите че  някой от тия които днес управляват епидемията ще иска да работи за друго правителство?
С нетърпение очаквам хвалебствия за  за министър  на здравеопазването Мангъров .

# 9 100
  • София

С нетърпение очаквам хвалебствия за  за министър  на здравеопазването Мангъров .
И по каква причина? Партията от която е кандидат е на последно, ама наистина на най-последно място. Това казва достатъчно.

# 9 101
  • София
Разбира се, че си заслужава. Нали помните из фейсбук колко се пишеше - само да бъде свален Бойко от власт и приключваме с пандемията (в България).
Изобщо не съм фен на Борисов, но мисля, че скоро няма да видим позитивно развитие на нещата у нас. Чужди туристи, така мечтани и лелеяни от бизнеса - йок! Никой няма и да иска да дойде в Танзанията на Европа.
Английските млади туристи, които миналата година ронеха крокодилски сълзи за Слънчака, според мен на този етап дори и не си помислят за резервация у нас.

# 9 102
  • София
Разбира се, че си заслужава. Нали помните из фейсбук колко се пишеше - само да бъде свален Бойко от власт и приключваме с пандемията (в България).
Изобщо не съм фен на Борисов, но мисля, че скоро няма да видим позитивно развитие на нещата у нас. Чужди туристи, така мечтани и лелеяни от бизнеса - йок! Никой няма и да иска да дойде в Танзанията на Европа.
Ама, чакайте, Борисов отвори кръчмите, не Чорбанов. И наистина от неговите ластични изпълнения и хаотични решения сега имам жесток пик на заболели, хоспитализирани и починали, най-зле от ЕС сме с ваксинацията и бизнесите също са адски изстрадали.

# 9 103
Да, но все пак има доста затворени места. Ако всичко се отвори на макс, спрат се хоум офисите и се премахнат маските не ми се мисли какво ще се случи.
Доста чужденци ще искат да почиват на нашето море, но не вярвам държавите им да позволят. Ако трябва като се приберат да плащат за карантина в хотел повече пари от самата почивка, никой няма да дойде.
А, продължаваме да се катерим на горе - вече сме осми в света по смъртност за цялата пандемия, а нямахме първа вълна...

# 9 104
Ще видим новите какво ще направят. Много настървен народа да свали Бойко, от там нататък обаче какво ще се прави май никой не знае, а и дали се интересуват изобщо....

Общи условия

Активация на акаунт