COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 332 736
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 11 265
  • Където морето целува небето...
Това "медицинско лице" не звучи много коректно, защото една част от работещите в болниците изглеждат като от малцинствата и с основно образование.

Възрастна сестра при общопрактикуващ лекар. Пациентите им са предимно възрастни хора.

# 11 266
Това "медицинско лице" не звучи много коректно, защото една част от работещите в болниците изглеждат като от малцинствата и с основно образование.

Възрастна сестра при общопрактикуващ лекар. Пациентите им са предимно възрастни хора.

Които тя сигурно съветва да не се ваксинират.

# 11 267
Боже, какво се пише. Гади ми се вече от тези хора, честно.
Разбирам, че им е мъчно и са тъжни, но така да пишат простотии на килограм е отвратително.
Чета между редовете. Мъка, тъга и нежелание да приемат, че имат и те вина. По-лесно е да обвиним лошата ваксина, вместо да си признаеш, че някой е заразил наскоро ваксиниран човек, или той сам се е заразил някъде. Защото при това разпространение е нормално.
Но не, да се обърнем към лошият враг-ваксината. Чудно, кой ли е виновен на такива хора, ако няма ваксина. А, да, сетих се. Тогава ангелите в бяло стават демони. Само и само да има виновни.
Съжалявам, нямам съжаление към хора, които реагират така. Всеки сам страда и има начин за справяне, но всичките тези писани и по фейсбук ми идват в повече. Дано във френдлистата ѝ са умни хора, които няма да споделят такива глупости. Че не знам дали има ад, ама един човек да откажат да се ваксинира и да умре, заслужават да са там.

ПП. И аз го заслужавам, заради лошите си мисли, знам. Ще си горя там със всички отказващи маски и споделящи глупости. Тамън ще им направя ада още по-адов.

# 11 268
  • Буркина Фасо
Дания се отказва изцяло от употребата на Астрата.

# 11 269
Може да се проучи колко случая на тромбоза има при хора, които са се разболяли от ковид.
Според италианско изследване на починали от ковид - 90% от тях са имали някакви тромбози.

# 11 270
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Това е новият фашизъм. Опитват се да намалят броя на необразованите хората, като ги карат да вярват в конспирации, в случая, за да не се ваксинират и да се самоизтребят

И успяват до някъде

Наци тролове пускат нещо, което се лапва от лековерните хора и се разпространява мълниеносно. И после имаме веднага повишена смъртност

# 11 271
  • София
На мен личната ми се обади, че има ваксини Модерна на разположение.
Започвам да съжалявам, че се ваксинирахме с АЗ, едно че имахме (дамската част) тежка реакция, второ, че не се знае ще има ли въобще втора игла, и въобще дали ще се решим да си я сложим...

# 11 272
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Тежката реакция я има и при РНК ваксините, но при втората доза

# 11 273
Според мен след днешните събития и решението на Европа да се ориентира изцяло към РНК, официално можем да кажем че войната на ваксините приключи. Имаме победител и победен. РНК ваксините победиха векторните, и пазара в бъдеще ще е изцяло техен. Надявам се в бъдеще това да донесе предвидимост, и устойчивост във ваксинационният процес. Защото се получава ситуация в която ваксини преминали по каналният ред всички проверки за ефективност и безопасност, в последствие се обявяват за опасни. Това изцяло срива доверието във ваксините, не само във векторните. Аз чета коментари на хора и из фейсбук и под статии, отказали се изобщо да се ваксинират с каквато и да е ваксина, защото се оказали прави антиваксарите като предупреждавали, че ваксините са един световен експеримент. Обявяват се за безопасни ваксини и се пускат за масова употреба, които впоследствие се оказва че са опасни, и под о-веният натиск ги спират. Но маса хора вече са ваксинирани с тях и не знаят какви странични ефекти предстоят да им се случат.  И са прави хората да не вярват изобщо във ваксините. После как с инфомационна кампания ще убедиш тая част от о-вото която не иска да се ваксинира и колебаещите се да се ваксинират, които са повече от искащите да се ваксинират (според проучванията само 36% искат да се ваксинират и то правени преди цялата паника около Астрата) за да достигнеш лелеяният стаден имунитет, обяснявайки им че ваксините са напълно проверени, преминали са такива и такива проучвания, за безопасност и ефективност, ваксинирали са се вече стотици милиони по света с тях и т.н. щото то това стана с векторните ваксини, показаха че това което казват, правителства, медицински органи и т.н., няма никакво значение, и не бива да им се вярва. За всяка ваксина която днес е безопасна, утре не се знае какви странични ефекти ще се появят. После върви ги убеждавай да се ваксинират с РНК-а, които са напълно безопасни и ефективни, преминали са всички изпитания и тестове по каналният ред и стотици милиони са ваксинирани с тях....... А без да ги убедиш няма да стигнеш до стадният имунитет.

Ето за тия неща трябва да се мисли когато се създава невиждана паника около ваксини които са по безопасни от аспирин, противозачатъчни, цигари и не знам какво, и създават проблем с хиляди пъти по ниска честота отколкото самият КОвид. Но да се надяваме че с края на войната между ваксините, ще започне да се действа по последователно, по рационално, по разумно и да се гледа цялата картина. Да ви кажа почвам да си мисля че не е добре да почнат да търсят връзка между тромбозите и РНК, че и ако там се вдигне олелия и се създаде паника, ще си векуваме с Ковид.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 16:42 от Никола Тесла

# 11 274
  • При семейството си
Мъка, тъга и нежелание да приемат, че имат и те вина. По-лесно е да обвиним лошата ваксина, вместо да си признаеш, че някой е заразил наскоро ваксиниран човек, или той сам се е заразил някъде. Защото при това разпространение е нормално.
Но не, да се обърнем към лошият враг-ваксината. Чудно, кой ли е виновен на такива хора, ако няма ваксина. А, да, сетих се. Тогава ангелите в бяло стават демони. Само и само да има виновни.

И като е нормално (хайде да кажем възможно) да се заразиш в условията на пандемия, поредна вълна, каква вина търсим и защо делим хората на виновни и невинни?

П.С. За ада и пожеланията ти, всеки има и лоши дни.

# 11 275
Пфайзер са обявили данни от проучване при ваксинирини хора преди 6 мес. - установено е, че 6мес. след вакснацията продължават да имат защита 90%. Не знам на база на този факт, дали може да се направи извод, че имунитетът от ваксините ще трае доста повече от година..

# 11 276
Пфайзер са обявили данни от проучване при ваксинирини хора преди 6 мес. - установно е, че 6мес. след вакснацията продължават да имат защита 90%. Не знам на база на този факт, дали може да се направи извод, че имунитетът от ваксините ще трае доста повече от година..
А дано. При мен след 4 месеца преболедуване неутрализиращите антитела са малко. Но аз изкарах вируса доста леко.

# 11 277
Елпис, не търся вина аз.
Казвам, че такива хора реагират така, търсят вина навсякъде. Дори и такава да няма.
Затова и написах, че ако не беше ваксината, щяха да са лекарите. Или стреса от изборите, или кой знае какво.

# 11 278
Елпис, не търся вина аз.
Казвам, че такива хора реагират така, търсят вина навсякъде. Дори и такава да няма.
Затова и написах, че ако не беше ваксината, щяха да са лекарите. Или стреса от изборите, или кой знае какво.
Да абсолютно е така. Поне да запазят тези мисли за себе си, а не се опитват да влияят на други хора. Видях призиви срещу ваксините в страницата на това момиче. А тя много убедено и сигурно твърди неща просто така, без да има доводи за тях.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 16:41 от daisy12

# 11 279
Скрит текст:
Според мен след днешните събития и решението на Европа да се ориентира изцяло към РНК, официално можем да кажем че войната на ваксините приключи. Имаме победител и победен. РНК ваксините победиха векторните, и пазара в бъдеще ще е изцяло техен. Надявам се в бъдеще това да донесе предвидимост, и устойчивост във ваксинационният процес. Защото се получава ситуация в която ваксини преминали по каналният ред всички проверки за ефективност и безопасност, в последствие се обявяват за опасни. Това изцяло срива доверието във ваксините, не само във векторните. Аз чета коментари на хора и из фейсбук и под статии, отказали се изобщо да се ваксинират с каквато и да е ваксина, защото се оказали прави антиваксарите като предупреждавали, че ваксините са един световен експеримент. Обявяват се за безопасни ваксини и се пускат за масова употреба, които впоследствие се оказва че са опасни, и под о-веният натиск ги спират. Но маса хора вече са ваксинирани с тях и не знаят какви странични ефекти предстоят да им се случат.  И са прави хората да не вярват изобщо във ваксините. После как с инфомационна кампания ще убедиш тая част от о-вото която не иска да се ваксинира и колебаещите се да се ваксинират, които са повече от искащите да се ваксинират (според проучванията само 36% искат да се ваксинират и то правени преди цялата паника около Астрата) за да достигнеш лелеяният стаден имунитет, обяснявайки им че ваксините са напълно проверени, преминали са такива и такива проучвания, за безопасност и ефективност, ваксинирали са се вече стотици милиони по света с тях и т.н. щото то това стана с векторните ваксини, показаха че това което казват, правителства, медицински органи и т.н., няма никакво значение, и не бива да им се вярва. За всяка ваксина която днес е безопасна, утре не се знае какви странични ефекти ще се появят. После върви ги убеждавай да се ваксинират с РНК-а, които са напълно безопасни и ефективни, преминали са всички изпитания и тестове по каналният ред и стотици милиони са ваксинирани с тях....... А без да ги убедиш няма да стигнеш до стадният имунитет.

Ето за тия неща трябва да се мисли когато се създава невиждана паника около ваксини заради проблем с по ниска честота отколкото създават аспирин, противозачатъчни, цигари и не знам какво, и хиляди по ниска честота отколкото самият КОвид. Но да се надяваме че с края на войната между ваксините, ще започне да се действа по последователно, по рационално, по разумно и да се гледа цялата картина. Да ви кажа почвам да си мисля че не е добре да почнат да търсят връзка между тромбозите и РНК, че и ако там се вдигне олелия и се създаде паника, ще си векуваме с Ковид.
След всичко до тук, и аз започвам да се замислям, дали тези които не са ваксинираха, направиха по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт