COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 333 844
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 20 970
Ти май не четеш.

Като не си правила тест, ще си направиш такъв за антитела, ако си го преболедувала - кой те кара да се ваксинираш?

Ама така - преболедувах го, щото то тогава друго нямаше, извинявай. Не е толкова трудно всеки да разбере преболедувал ли е, или си въобразява.
Алооуу,ти беше ли две седмици до леглото ми че да ми обясняваш какви въображения имам...Или ми плати лечението,или ми гледа децата...
Значи вярваме за фалшиво ваксинирани,но не вярваме за нетествани болни?
Никой тук не агитира никого да не се ваксинират,особено с неподходящ за диалог тон.Обратно,агитаторите за ваксиниране са безпардонни.И не търсят диалог,а послушание...

# 20 971
  • в страната на чудесата
Тук има ли поне един човек, който е участвал във фаза 3 проучване? Ако да, той ще знае несъстоятелността на тезата, че ваксините са в тази теза. Кой какво наблюдава в момента - постмаркетинг или 4 фаза. Вие знаете ли колко стриктна трета фаза, наясно ли сте въобще какво означава това? Кой го прави в момента, с ваксини по паркове и градинки...

# 20 972
Просто не е възможно човек да е сигурен, че е изкарал ковид без да е проверил с някакъв тест, дори всички други в семейството да са били потвърдени с тест.
Не казвам, че не го е изкарал, най-вероятно е. Просто няма как да е 100% сигурно без тест. Мисля, че това се опитват да кажат съфорумците.

# 20 973
  • София
Ама нали се сещаш, че нашето решение да се ваксинираме не влияе върху теб, а твоето да не се - влияе на нас. Забрави ли, че свободата ти свършва там, където почваш да пречиш на другите?
Ако е преболедувал, защо решението му да не се ваксинира да влияе на околните?
Никой не гони преболедувалите да се ваксинират. Поне не и до шест месеца след боледуването. Нали? Говорим за другите.

# 20 974
За изкарването на заразата всеки си знае, единственият проблем е сертификата ако няма тест .... не че нещо ще се увреди ако бодне ваксина.

# 20 975
Никой не гони преболедувалите да се ваксинират. Поне не и до шест месеца след боледуването. Нали? Говорим за другите.
Всъщност, не малко потребители правят точно това. Ако се разровя няколко страници назад, доста агресивни постове, заклеймяващи И преболедувалите, които не възнамеряват да се ваксинират засега, ще намеря.

# 20 976
Е, като не им пука, че може да се разболеят, защо трябва да им пука от анонимки-заклеймители?

# 20 977
  • София
Вярват, че имат доживотен имунитет част от преболедувалите.  Не знам, не знам.

# 20 978
Кацаров оня ден е съобщил, че вече /година по-късно/ България има единен протокол за лечение на Covid, някой виждал ли го е? не трябва ли да го публикуват някъде, както се прави с одобрените протоколи за лечение на други болести и клинични пътеки?

https://btvnovinite.bg/bulgaria/stojcho-kacarov-balgarija-veche- … -na-covid-19.html

а, бил публикуван в сайта на БЛС и МЗ, отивам да го търся

ето го - https://blsbg.com/bg/download/page-section/document/12

# 20 979
  • в страната на чудесата
Ми дано имат доживотен имунитет! Ако това е така след още една две вълнички ковид ще се махне форевър

# 20 980
  • София
А дано!

# 20 981
Ваксинираните каква трайност на имунитета имат?

# 20 982

Алооуу,ти беше ли две седмици до леглото ми че да ми обясняваш какви въображения имам...Или ми плати лечението,или ми гледа децата...
Значи вярваме за фалшиво ваксинирани,но не вярваме за нетествани болни?
Никой тук не агитира никого да не се ваксинират,особено с неподходящ за диалог тон.Обратно,агитаторите за ваксиниране са безпардонни.И не търсят диалог,а послушание...

Твоят тон е много подходящ!
Браво!
Не, че съм учудена, но можеш да се държиш малко по-възпитано, а не естествено.

Ваксинираните каква трайност на имунитета имат?

До следваща имунизация.
Тепърва ще стане ясно.
Това за доживотния е утопия.

# 20 983
  • София
Не знам каква трайност има имунитетът на ваксинираните и преболедувалите, но не разчитам на добри мисли и се ваксинирам. И бустер ще си сложа, ако излезне, че трябва. Няма да тръгна да броя антитела и да се моля на клетъчен имунитет, особено, като не съм специалист.

# 20 984
Кога е тази следваща имунизация? Ами ако на част от ваксинираните вече е изтекъл имунитета? А ако някои не са придобили изобщо такъв?!

Общи условия

Активация на акаунт