COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 333 800
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 21 000
  • в страната на чудесата
Мерси Хоуп, но не ми се дискутира на лични. Поинтът ми беше ясен и съм сигурна, че го разбра, след като имаш лични наблюдения върху трета фаза. Както знаеш, не е в градинките.

# 21 001
Ти май не четеш.

Като не си правила тест, ще си направиш такъв за антитела, ако си го преболедувала - кой те кара да се ваксинираш?

Ама така - преболедувах го, щото то тогава друго нямаше, извинявай. Не е толкова трудно всеки да разбере преболедувал ли е, или си въобразява.
Алооуу,ти беше ли две седмици до леглото ми че да ми обясняваш какви въображения имам...Или ми плати лечението,или ми гледа децата...
Значи вярваме за фалшиво ваксинирани,но не вярваме за нетествани болни?
Никой тук не агитира никого да не се ваксинират,особено с неподходящ за диалог тон.Обратно,агитаторите за ваксиниране са безпардонни.И не търсят диалог,а послушание...

Ама наистина много странно отношение имаш. Като си преболедувала кой въобще те кара да се ваксинираш защо непрекъснато пишеш за агитиране за ваксиниране и то толкова агресивно? То малко излиза гузен негонен бяга, а защо, ти си знаеш, всеки случай не е, защото някой тук го иска от тебе.

И между другото, никой не може и да е сигурен, без съответните тестове, има доста случаи на болни, в семействата на които са имали разни неразположения и симптоми хората, ама не ковид. Тя защитата е индивидуална, все пак и само  убеждението не пази. Един тест в семейството и всички решават, че са изкарали ковид доста мами. Само между другото това.

# 21 002
Мерси Хоуп, но не ми се дискутира на лични. Поинтът ми беше ясен и съм сигурна, че го разбра, след като имаш лични наблюдения върху трета фаза. Както знаеш, не е в градинките.

Окей. И моят също е ясен - нищо не пречи в момента хората във Фаза III да продължават да се следят. EUA и масовата употреба не са сложили край на следенето на тези 40К човека. Нито са дали отговор на всички endpoints във Фаза III все още.

Това е все едно в онкологията някое ново лекарство като се окаже много по-ефективно от контролата и се наложи да unblind-неш проучването, да кажеш, че Фаза III е минала. Успехът покрай някакви сурогатни цели не слага край на проучвания. Има правила.

# 21 003
Дори  министърът екс-мангъровист каза, че това е измамно спокойствие.

Ей, наистина ли го е казал?

Да бе, ето.

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/kacarov-tova-e-izmamno-spo … ova-vylna-2275717

# 21 004
Има голяма вероятност септември , октомври да се завърне желанието на българите да се ваксинират.
Такава е действителността, българите чакат винаги до последния момент и като ни налази новата вълна, току виж пак започнат да се ваксинират по 30 хиляди на ден и още по толкова ще се заразяват реално и след новата вълна вече може да достигнем до желаните 70%, сега вероятно сме около 50%

# 21 005
Задължителни ПСР за пристигащите руснаци от 08.07.
https://nova.bg/news/view/2021/07/05/332556/
 т.е. тези които пристигнаха в периода 26.06 - 07.07 са просто ей така, свободно влизащи..?

# 21 006
Нека. Да види Кацаров, че не става само с Мангърови идеи, да го минем всички.
Друго е да носиш отговорност.
Мангъров не е твърдял, че зорлем трябва да го минем всички, а че групов имунитет ще настъпи когато около 70% от населението се срещне с вируса / естествено или чрез ваксина/.

Напротив, има доста интервюта, в който открито казва, че точно за това работи - масово заразяване. Не случайно дори измисли термин за това - проепидемича.

# 21 007
Задължителни ПСР за пристигащите руснаци от 08.07.
https://nova.bg/news/view/2021/07/05/332556/
 т.е. тези които пристигнаха в периода 26.06 - 07.07 са просто ей така, свободно влизащи..?
И аз това се почудих като прочетох статията. Та тези същите правила няма ли ги и досега? Странна работа.

# 21 008
Нека. Да види Кацаров, че не става само с Мангърови идеи, да го минем всички.
Друго е да носиш отговорност.
Мангъров не е твърдял, че зорлем трябва да го минем всички, а че групов имунитет ще настъпи когато около 70% от населението се срещне с вируса / естествено или чрез ваксина/.

Ами, ами.
Особено противно беше, като твърдеше, пе трябва да събираме малките деца, да си играят, да се проепидемичат и да направят стадния имунитет и това ми било лекар. От непозната болест. Оттогава ми стана гнусен направо

Още не мога да проумея как се намериха хора да му се връзват.

# 21 009
Жалко, че Дж.Оруел не е бил ваксиниран против туберколоза - този гениален писател можеше да даде още много на света. Sunglasses
Щеше да оцени ваксините!

# 21 010
  • в страната на чудесата

Окей. И моят също е ясен - нищо не пречи в момента хората във Фаза III да продължават да се следят. EUA и масовата употреба не са сложили край на следенето на тези 40К човека. Нито са дали отговор на всички endpoints във Фаза III все още.

Това е все едно в онкологията някое ново лекарство като се окаже много по-ефективно от контролата и се наложи да unblind-неш проучването, да кажеш, че Фаза III е минала. Успехът покрай някакви сурогатни цели не слага край на проучвания. Има правила.
Краят на проучването идва с постигането на целите. Възможно е и по-рано ако се НАЛОЖИ да ънблайднеш. Има доста молекули, които не продължават след това, както и такива, изтеглени в 4-та фаза.
Какво ми казваш?
Имаме молекули, които са на пазара и осма година проследяваме пациентите от трета фаза с непрекъснато удължаване. Терапия на популярно вирусно заболяване. Амендмънт ежегодно. И? Лечението е във всеки алгоритъм и хиляди го получават тук.
Няма молекула в онкологията, изпитана на 40к души. Хексацим е с трета фаза на няколко хиляди деца и беше още в сървейънс когато влезе в календара. И?
Не разбирам дали спорим за нещо.

# 21 011
Не знам за какво се дърлите, като на есен все антиваксъри, доказано преболедували и такива по убеждение, без убеждение ще хукнат за ваксини. Малко като албански реотани, но по- добре късно отколкото никога.

# 21 012
  • в страната на чудесата
Искрено се надявам всички да са го минали.
И да затваряме темата, че много фолклорна стана.

# 21 013
Минали са го всички друг път.

# 21 014
И от какъв зор ще хукнат наесен за ваксини?

Общи условия

Активация на акаунт