Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 130 585
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
"Извинете, бихте ли ме насочили, къде мога да открия Replica на Maison Margiela?"

Ако е за тестване, има ги налични в магазина на Нотино в Парадайс мол, пробвал съм 2 варианта - Jazz Club и At the Barbers, и двата ми харесаха много.
А този понеделник-сряда бяха на цена от 151лв. в сайта на Дъглас, което беше оферта.

# 1 141
  • София
Valeri Cirilov - Страхотни неща си си купил! Направо чудеся и много разнообразни, особено контраста между Живаншито и уда на Варватос е горе долу аналог на деня и нощта Simple Smile Дано Варватоса не те уплаши и стори ужасен заради ориент характера си... За мен е прекрасен този златен красавец.
Колкото до Gentleman Givenchy Cologne - за мен е абсолютен еталон за невероятно добре миксиран и отлично рафиниран летен парфюм, при това с превъзходно натурално звучене. Топ качество на отлична цена.
А Червеното Пако е страхотна усмихваща хитачка - ще жънеш комплименти с него нон стоп - убеден съм. Smiley
Със здраве да си ги ползваш - чудесни находки. Hands Ok Hand

# 1 142
"Извинете, бихте ли ме насочили, къде мога да открия Replica на Maison Margiela?"

Ако е за тестване, има ги налични в магазина на Нотино в Парадайс мол, пробвал съм 2 варианта - Jazz Club и At the Barbers, и двата ми харесаха много.
А този понеделник-сряда бяха на цена от 151лв. в сайта на Дъглас, което беше оферта.
Не се бях сетила за магазина на "Нотино". Аз имам 4 или 5 от тях, вкл JazzClub (колкото и да обичам унисекс, реших да не пробвам с "бръснарския" ), който ми харесва.
Благодаря за идеята! Реализацията ще остане за едни "по-добри" времена. Дотогава ще чакаме parfimo да пусне нова доза и добри оферти в другите сайтове.

# 1 143
  • София
Скрит текст:

Не се бях сетила за магазина на "Нотино". Аз имам 4 или 5 от тях, вкл JazzClub (колкото и да обичам унисекс, реших да не пробвам с "бръснарския" ), който ми харесва.
Благодаря за идеята! Реализацията ще остане за едни "по-добри" времена. Дотогава ще чакаме parfimo да пусне нова доза и добри оферти в другите сайтове.

Tsugumi - да, нотино е Вашето място. Там ги има, а има и много ателие колони до тях, които човек може  спокойно да си тества Simple Smile

# 1 144
  • Стара Загора
Ново от Ван Клийф

Днес сутринта хванах 12,5 мл шишенце със спрей Twilly в парфюми шоп и го грабнах. Чака ме във шоурума, нямам търпение. Без шалче е, но ми е достатъчно количеството за лятото. Обичам малки бутилчета. ❣️

# 1 145
Къде е шоурума на парюфми-шоп? 🤷♀

# 1 146
  • София
В Стара Загора, Jollie. Simple Smile

# 1 147
В неизвестен гараж в Изток, София. По-добре не го търси. Smile
Поправям се, пишело верно шоурум Стара Загора. Адресът в София е точно на гаражче, не знам какво държат там, но познавам района. Wink

# 1 148
  • София
Цитат

At the Barbers ми мирише като по-скоро мъжки аромат, много ми напомни на Acqua di Parma Colonia.
Хареса ми, но засега ще е в списъка на чакащи, тъй като последния месец купих 4 варианта на Acqua di Parma Colonia.

# 1 149
  • Чукарландия
Не знаех, че в Парфимо предлагат Olfactive Studio
Няма голям избор, но все пак - ако на някой му е интересно... 😉

# 1 150
Valeri Cirilov - Страхотни неща си си купил! Направо чудеся и много разнообразни, особено контраста между Живаншито и уда на Варватос е горе долу аналог на деня и нощта Simple Smile Дано Варватоса не те уплаши и стори ужасен заради ориент характера си... За мен е прекрасен този златен красавец.
Колкото до Gentleman Givenchy Cologne - за мен е абсолютен еталон за невероятно добре миксиран и отлично рафиниран летен парфюм, при това с превъзходно натурално звучене. Топ качество на отлична цена.
А Червеното Пако е страхотна усмихваща хитачка - ще жънеш комплименти с него нон стоп - убеден съм. Smiley
Със здраве да си ги ползваш - чудесни находки. Hands Ok Hand
Благодаря, Deetron, със сигурност ще ги ползвам с удоволствие - без Пол Смит, който по всяка вероятност ще подаря. Smiley
Варватос не ме изплаши, дори напротив - много е приятен. Знам, че брандът не се слави с добра трайност, тук се надявах на някаква по-голяма мощ предвид състава, лъгал съм се.
Джентълмен Колон няма смисъл да коментирам, прекрасен за пролет и лято - свеж, изискан, премерен, без да се натрапва. Това ми е първи Живанши, няма да е последен със сигурност, хвърлил съм око на Джентълмен Боазе за есента. Smiley
Ungaro L'Homme също беше приятна изненада, а уж нямах кой знае какви очаквания. Бих го описал като Dior Homme с праскова и малко пипер, определено с унисекс звучене. Синтетичен е, но това не ме притеснява изобщо.

# 1 151
  • на последния етаж
Нотино имат ли в момента ежедневните 5% кодове?

# 1 152
Момичета и момчета, Milen моля помагайте! Обещах на една форумка нещо да поръчам и докато плащам тъпия сайт parfumdreams  се прецака и не успя явно да завърши плащането ,обаче и кода ,който сложих вече не го приема..
Имам нужда от помощ !

# 1 153
  • София
В неизвестен гараж в Изток, София. По-добре не го търси. Smile
Поправям се, пишело верно шоурум Стара Загора. Адресът в София е точно на гаражче, не знам какво държат там, но познавам района. Wink
Аз съм питала по телефона за адреса в София, понеже живея наблизо. Казаха ми, че тук е само счетоводството им. Няма парфюми. Няма шоурум в София. Само на адреса в Стара Загора. 🙂

# 1 154
Момичета и момчета, Milen моля помагайте! Обещах на една форумка нещо да поръчам и докато плащам тъпия сайт parfumdreams  се прецака и не успя явно да завърши плащането ,обаче и кода ,който сложих вече не го приема.. Имам нужда от помощ !
Кодът, който ти е генериран, все още не е използван, счита се за използван, едва когато платиш. По това системата разбира, че вече е използван.

Като за начало, на браузъра в който си,  натискаш CTRL+R,  изчакваш малко, излизаш от профила, влизаш пак и почваш да си правиш поръчката, слагаш кода и плащаш накрая.

Ако и това не стане, вземам скъпо за консултации! SmileySmileySmiley Нали разбра, че се шегувам!
Най-лесното е, правиш регистрация с нов мейл и си генерираш нов код, който използваш за поръчката.

Няма как да не се получи. Ако излиза някаква грешка или специфично съобщение, направи скриийншот и дай да видим.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 22:36 от Milen™

Общи условия

Активация на акаунт