Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 130 601
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 125
В момента съм от немския сайт и съм на плащане, но нямам начислена сума за доставака. Безплатна е.

Ако си с български адрес , супер си късметлия. Аз нито имам код нито нищо..

# 1 126
# 1 127
Ами, свиркай си, значи имаш късмет и хващаш някаква промоция. Wink
Свиркам, свиркам  и си пея.

Няма как да стане, в бутика на Campomarzio70 - Flamenco на RM e 370 лв. за 50 мл. a в
 parfumdreams с безплатна доставка до БГ + мостри да струва 283 лв.

# 1 128
Аз днес получих моята Ани. Благодаря на съфорумката, която сподели за Nishane и на Парфюми шоп, че предложиха да ми го изпратят директно до адрес в Гърция ( не до офиса им там) безплатно. Малко ми беше притеснено как ще ги получа, пътуваха с превозвач след това, но бяга опаковали парфюмите добре.
Благодаря и на прекрасните хора, пишеци в темата, готови да помогнат на напълно непознат 💙

# 1 129
Да се отчета и аз с успешни покупки от get.bg, parfimo.bg и -spam292- Simple Smile
Малко неприятно впечатление ми направиха от get.bg с обаждане за корекция в цената на Ungaro L'Homme - вярно само 2,50 лв. нагоре и все пак крайната цена е най-ниската в момента.
Paco Rabanne Ultrared взех от -spam292- - много съм доволен от покупката, а доскоро не знаех за съществуването на парфюма. Satisfied Страхотно портокалово гурме, сравняван е с Mugler Ultra Zest, който за съжаление не познавам.
Останалите са от Парфимо - и трите са тестери, за съжаление 2 без капачки. Можех да си спестя парите за Paul Smith Extreme, доста скучен и безинтересен, поне беше супер евтин.

# 1 130
Valeri, Джентълмен на Живанши на каква цена го взе и откъде?

# 1 131
# 1 132
Valeri, Джентълмен на Живанши на каква цена го взе и откъде?
От Парфимо за 58,50 лв. (тестер)

# 1 133
От понеделник ще стартира продажбата на отливки 10мл в магазина на Висша Козметика на ул. "Съборна".
Цени и асортимент не знам.

# 1 134
Наумила съм си аз, че ще поръчвам Libre Intense, обаче най-добрата цена, която виждам е в -spam292-. Някой от София може ли да удари едно рамо за поръчка? Ще бъда много благодарна! Simple Smile

# 1 135
Thierry Mugler Alien The Taste of Fragrance Б.О. 109 лв в Парфюми шоп:
https://www.parfumi-shop.net/product/36042-thierry-mugler-alien- … ragrance-b-o.html

Код 6% намаление march6

# 1 136
Carnal Flower е невероятен парфюм, но не е за на сляпо. Той и POAL са моите фаворити.
 Виж, Promise ми е крайно безличен, без развитие и доста нетраен върху мен предвид цената.
Следя и аз за Carnal Flower в Делириум, дано скоро пуснат и травъли на повече неща.
Сайтът на Серджоф са вдигнали цените с 20 евро, за да си оправдаят 10% намаление...тъпо... Повече там няма да влизам, глупав трик тип Нотино.
Ако видите Наксос на добра цена или ако някой не си го харесва -свиркайте. Blush
Имало Memo в Елинор, не знаех https://elinor.bg/search?q=Memo

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 18:51 от Анонимен

# 1 137
Поредният ми ентусиазъм да дам шанс на парфюмерийните вериги. Влизам днес в "Дъглас" и се отравям към скучаещите "консултантки", след като внимателно съм проверила, че не откривам това, което търся.
Поставям им въпрос, който се оказа с трудност от квантовата механика на елементарните частици. "Извинете, бихте ли ме насочили, къде мога да открия Replica на Maison Margiela?" (След като съм се зарадвала, че веригата ги предлага, логично е да реша, че се намират за тест.)
Последваха минути безпомощно и неловко мълчание и плах въпрос, какво всъщност е това?

За който ги търси, предлагат се на официалния сайт и (вероятно) ги няма за тест в магазините.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 20:32 от Tsugumi_

# 1 138
  • София
Carnal Flower е невероятен парфюм, но не е за на сляпо. Той и POAL са моите фаворити.

Пробвала ли сте скоро Carnal flower? Не е това, което беше. Спомням си когато го пробвах за пръв път преди 6 години - беше шокиращо, после преди 2 или 3 години, когато ги заредиха в Салон Олфактив - вече ми харесваше. Carnal flower понастоящем е доста безобиден и слаб като излъчване, според мен.

Tsugumi_, брандът се продава само онлайн, питах наскоро, защото ги видях на сайта, но не и в магазина.

# 1 139
  • на майната си
 Виж, Promise ми е крайно безличен, без развитие и доста нетраен върху мен предвид цената.
Следя и аз за Carnal Flower в Делириум, дано скоро пуснат и травъли на повече неща.
Сайтът на Серджоф са вдигнали цените с 20 евро, за да си оправдаят 10% намаление...тъпо... Повече там няма да влизам, глупав трик тип Нотино.
Ако видите Наксос на добра цена или ако някой не си го харесва -свиркайте. Blush
Имало Memo в Елинор, не знаех https://elinor.bg/search?q=Memo
Ами не следя сайта на Кзержоф, ама ми се струва само линията 1861 е 20 евра нагоре, всички парфюми ли са нагоре. Гледах линиите shooting stars и JTC са с непроменени цени или аз се бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт